Καλησπέρα σας
Θα εκτιμούσα τις προτάσεις και ιδέες σας..
Εδώ και 2 χρόνια έχω έναν Denon PMA 600 NE (ο πρώτος μου ενισχυτής) που οδηγεί τα klipsch rp600m.
Βασικό για μένα είναι ο νέος ενισχυτής να έχει α) rec out (συνδέω ένα σύστημα ακουστικών με ξεχωριστό ενισχυτή κλπ)
β) Sub out / Pre out για το subwoofer που χρησιμοποιώ
Έχω ένα μπάτζετ γύρω στα 1500 - 2000 και θέλω να αναβαθμίσω τον ενισχυτή. Είμαι ανάμεσα στα εξής μηχανήματα:
1) Rega Elicit R (μεταχειρισμένο)
2)Advance Acoustics A10 Classic
3) Atoll IN200 Signature
4) Marantz PM8006
5) Musical Fidelity m2si
DAC, phono stage και streaming τα έχω ξεχωριστά οπότε δεν με νοιάζουν τόσο..
Στην πορεία θα αλλάξω και τα ηχεία αλλά προς το παρόν θέλω να θέσω τη βάση με τον ενισχυτή.
Ξέρω ότι είναι κάπως ανάποδο, αλλά θέλω να τα ζήσω κι άλλο τα ηχεία, ξεδιπλώνοντας τις όποιες αρετές έχουν λίγο ακόμα προτού πάω σε κάτι άλλο αργότερα.
Θα εκτιμούσα τις προτάσεις και ιδέες σας..
Εδώ και 2 χρόνια έχω έναν Denon PMA 600 NE (ο πρώτος μου ενισχυτής) που οδηγεί τα klipsch rp600m.
Βασικό για μένα είναι ο νέος ενισχυτής να έχει α) rec out (συνδέω ένα σύστημα ακουστικών με ξεχωριστό ενισχυτή κλπ)
β) Sub out / Pre out για το subwoofer που χρησιμοποιώ
Έχω ένα μπάτζετ γύρω στα 1500 - 2000 και θέλω να αναβαθμίσω τον ενισχυτή. Είμαι ανάμεσα στα εξής μηχανήματα:
1) Rega Elicit R (μεταχειρισμένο)
2)Advance Acoustics A10 Classic
3) Atoll IN200 Signature
4) Marantz PM8006
5) Musical Fidelity m2si
DAC, phono stage και streaming τα έχω ξεχωριστά οπότε δεν με νοιάζουν τόσο..
Στην πορεία θα αλλάξω και τα ηχεία αλλά προς το παρόν θέλω να θέσω τη βάση με τον ενισχυτή.
Ξέρω ότι είναι κάπως ανάποδο, αλλά θέλω να τα ζήσω κι άλλο τα ηχεία, ξεδιπλώνοντας τις όποιες αρετές έχουν λίγο ακόμα προτού πάω σε κάτι άλλο αργότερα.
Last edited: