Αναβάθμιση και pioneer vsx-520

Reaction score
8
Με wd που το εβαλα δουλεψε.αρα δεν ειναι θεμα switcher.και αλλη μαρκα που χρησιμοποιησε αλλος με το med το ιδιο εκανε.ενω δουλευει κανονικα τις 2εξοδους και ταυτοχρονα οταν πατας το κουμπι ok απο το remote του med σου χανει τη μια εξοδο.καθε φορα που θες να μπεις σε ενα φακελο εισαι υποχρεωμενος να ξανα πατησειςαπο το switcher το κουμπι για να ανοιξει η εικονα

Reaction score
2
Με wd που το εβαλα δουλεψε.αρα δεν ειναι θεμα switcher.και αλλη μαρκα που χρησιμοποιησε αλλος με το med το ιδιο εκανε.ενω δουλευει κανονικα τις 2εξοδους και ταυτοχρονα οταν πατας το κουμπι ok απο το remote του med σου χανει τη μια εξοδο.καθε φορα που θες να μπεις σε ενα φακελο εισαι υποχρεωμενος να ξανα πατησειςαπο το switcher το κουμπι για να ανοιξει η εικονα
ok καλα που μου το είπες.Μικρό το κακό.Πετάω τον med κατευθείαν στον ενισχυτή κι έχω τον switcher για τις άλλες συσκευές

Reaction score
8
Για 'μενα που ηθελα τη 1εξοδο να τις κανω 2 ειναι μεγαλο κακο.

Reaction score
2
Για 'μενα που ηθελα τη 1εξοδο να τις κανω 2 ειναι μεγαλο κακο.
Δεν το πιασα αυτό.Ούτε δηλαδή switcher 1x2 που θέλω να μοιράσω απο ενισχυτή σε tv και projector θα μπορώ?
Ποιος είναι τελοσπαντων ο πιο οικονομικός ενισχυτής pioneer 5,1 με 2 εξόδους 3d ready σήμερα μήπως τον αλλάξω?Ευχαριστώ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Ήθελα να σ' το προτείνω για να γλυτώσεις το μπλέξιμο αλλά κρατήθηκα. :)

Reaction score
2
Ήθελα να σ' το προτείνω για να γλυτώσεις το μπλέξιμο αλλά κρατήθηκα. :)
Οχι φίλε μου μη κρατιέσαι.Να μου τα προτείνεις αυτά.Πέρα απο την πλάκα έχεις υπόψιν σου κανα μηχανηματάκι 3d ready,5,1 με 2 εξόδους όχι απαραίτηρα pioneer και σχετικά οικονομικό?
Κάποια μοντέλα που κοίταξα κι έχουν 2 outputs,είναι μόνο 7,1.Δεν βρήκα πουθενά 5,1.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Πόσα θέλεις να δώσεις; Μπορεί να έχει κάποιος ιδέα.
Είδες στις αγγελίες αν υπάρχει κάτι;

Reaction score
8
Εγω το μονο που ηθελα ηταν να εχω οπως σου ειπα απο 1εξοδο 2.ομως σε αυτο φταιει το med και οχι ο ενισχυτης.αν παρεις αλλο player εκτος realtek δεν θα εχεις προβλημα.ειχα μιλησει με τον Αποστολη(αντιπροσωπο med)και μου προτεινε καποιο switcher που φερνει.ομως πιστευω οτι και με αυτο θα εχουμε θεμα.

Reaction score
2
Παιδιά έλεγα να πούλαγα τον pioneer 520 κανα 150ρι με 200,να έδινα κανα 200ρι ακόμα και να έπαιρνα κανα μηχάνημα με 4 inputs ,2 outputs και να μην έμπλεκα ούτε με switchers ούτε με splitters,ούτε με τίποτα.Έχετε κάτι κατα νου?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Έλεος, το πέταξαν απ' την άλλη πλευρά! :D

Reaction score
2
Έλεος, το πέταξαν απ' την άλλη πλευρά! :D
2 εξόδους έχει.Το θέμα μου είναι τι εννοούν όταν αναφέρουν 2 x HDMI έξοδοι (κύρια ζώνη / HDZONE επιλογής)?Υπάρχει κάποιος περιορισμός?Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όλες οι συσκευές που θα είναι πάνω στις εισόδους του ενισχυτή να μπορούν να παίξουν hd και 3d είτε απο την tv(έξοδος 1),είτε απο projector(έξοδος 2) όποτε το επιλέξω εγώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κατέβασε το manual για να δεις αν η zone2 υποστηρίζει 3d.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης