- Reaction score
- 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Να στε καλά
Γιατί φίλε μου το λες αυτό?Μήπως κάποιος συγκεκριμένος που έβαλες δεν δούλευε με το med?Δε θα σου δουλεψει το med με το switcher.
ok καλα που μου το είπες.Μικρό το κακό.Πετάω τον med κατευθείαν στον ενισχυτή κι έχω τον switcher για τις άλλες συσκευέςΜε wd που το εβαλα δουλεψε.αρα δεν ειναι θεμα switcher.και αλλη μαρκα που χρησιμοποιησε αλλος με το med το ιδιο εκανε.ενω δουλευει κανονικα τις 2εξοδους και ταυτοχρονα οταν πατας το κουμπι ok απο το remote του med σου χανει τη μια εξοδο.καθε φορα που θες να μπεις σε ενα φακελο εισαι υποχρεωμενος να ξανα πατησειςαπο το switcher το κουμπι για να ανοιξει η εικονα
Δεν το πιασα αυτό.Ούτε δηλαδή switcher 1x2 που θέλω να μοιράσω απο ενισχυτή σε tv και projector θα μπορώ?Για 'μενα που ηθελα τη 1εξοδο να τις κανω 2 ειναι μεγαλο κακο.
Οχι φίλε μου μη κρατιέσαι.Να μου τα προτείνεις αυτά.Πέρα απο την πλάκα έχεις υπόψιν σου κανα μηχανηματάκι 3d ready,5,1 με 2 εξόδους όχι απαραίτηρα pioneer και σχετικά οικονομικό?Ήθελα να σ' το προτείνω για να γλυτώσεις το μπλέξιμο αλλά κρατήθηκα.![]()
Γιαααααααααα ξανακοίτα..Μπα, ένα έχει.
![]()
2 εξόδους έχει.Το θέμα μου είναι τι εννοούν όταν αναφέρουν 2 x HDMI έξοδοι (κύρια ζώνη / HDZONE επιλογής)?Υπάρχει κάποιος περιορισμός?Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όλες οι συσκευές που θα είναι πάνω στις εισόδους του ενισχυτή να μπορούν να παίξουν hd και 3d είτε απο την tv(έξοδος 1),είτε απο projector(έξοδος 2) όποτε το επιλέξω εγώ.Έλεος, το πέταξαν απ' την άλλη πλευρά!![]()