Αναβάθμιση κεντρικου

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους ,
Είμαι κάτοχος ενός σετ B&W MT 20 που παρότι ήταν αγοράσμενα και τοποθετημένα απο τον Σεπτέμβριο του 2009 κατάφεραν να παίξουν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν έγινε η αγορα ενός Denon 3313 τα ηχεία για τα δικά μου γούστα ακούγονται αρκετά καλά αλλα θα ήθελα να αναβάθμισω το κεντρικό ηχείο και επίσης σκέφτομαι να τοποθέτησω και ένα δεύτερο sub,δεν ξέρω αν είναι σωστή η σκέψη καθώς δεν γνωρίζω και πολλα πράγματα και βασίζονται μόνο στην ακουστική εμπειρία του δικού μου συστηματος.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Μαζι με το κεντρικο θα ηταν καλυτερα να αναβαθμιστουν και τα δεξι-αριστερο main,για να ακουγονται το ιδιο,και αυτα που μενουν να μπουν για back surround.
To sub μπορει να μπει και αλλης εταιρειας,ή αλλο ενα ιδιο!

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Μαζι με το κεντρικο θα ηταν καλυτερα να αναβαθμιστουν και τα δεξι-αριστερο main,για να ακουγονται το ιδιο,και αυτα που μενουν να μπουν για back surround.
To sub μπορει να μπει και αλλης εταιρειας,ή αλλο ενα ιδιο!
Σίγουρα αυτό είναι το ιδανικό, αλλά υπάρχει ο παράγοντας γυναίκα για αυτό και ήθελα να αναβαθμησω μόνο αυτά τα δυο,μήπως έχεις καμία καλή ιδέα για κεντρικό;
Επίσης στα άμεσα σχέδια μου είναι και η προσθήκη ενός τελικού.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Kαποιο b&w τοτε, εκτος και αν εχεις σταμπαρει για μελλοντικη αναβαθμιση και τα main αλλης εταιρειας ,μεχρι ποιο ποσό χρηματων σκεφτεσαι?

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Kαποιο b&w τοτε, εκτος και αν εχεις σταμπαρει για μελλοντικη αναβαθμιση και τα main αλλης εταιρειας ,μεχρι ποιο ποσό χρηματων σκεφτεσαι?
Πάνω κάτω περίπου στα 500,00€

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Εννοειται θα υπαρξει, σε σχεση με τα MT 20 που ειναι περισσοτερο lifestyle ηχειο!

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ευχα

ευχαριστω πολύ,πιστεύεις ότι με ένα από αυτά τα δυο και σε συνδυασμό με έναν rotel rmb 1075 θα υπάρξει σημαντική αναβάθμιση;
Θα αντέξουν τον rotel ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.690
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis