Αναβάθμιση προβολεα

Reaction score
10
Καληςπερα ειμαι κάτοχος benq w1070 εδώ και ενα χρόνο .Ο προβολεας για τα χρήματα του Ειναι πολυ καλός .Προβαλω στα 3.5 μετρα 106" αποςταςη θέασης 4 μετρα .Ο χώρος προβολής ενα κλασικό ανοιχτόχρωμο σαλόνι ,τι δεν μου άρεσε ;το μαυρο .Τι μου προτείνεται για αναβάθμιση μέχρι το πολυ 2500e;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.975
τι δεν μου άρεσε ;το μαυρο .Τι μου προτείνεται για αναβάθμιση μέχρι το πολυ 2500e;
Epson 9200 στα 2.200€ και 2.400€ με ασύρματο HDMI.

Reaction score
10
Αξίζει η θα φάω ήτα έχω ακούσει οτι εχουν κάποια θεματάκια .Επισης σε ανοιχτοχτωμο σαλονι θα αποδίδει ;παραθέτω φωτο

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μεχρι στιγμης ειναι νωρις για μενα να πω για θεματα γιατι ειναι καινουριος. Αλλα η εικονα του σκοτωνει. Σε ανοιχτοχρωμο σαλονι θα χανει καπως, αλλα οποιον και να παρεις θα χανει εκει.

Reaction score
255
JVC DLA-RS49 reference series, εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον DLA-X500 απλα μ’ αυτον το κωδικο βγαινει για ΗΠΑ, Καναδα κτλ Στο www.iacono.fr τον εχει στα 2299 ευρω, υπ’ οψιν πως ειναι μοντελο των 4000 ευρω..!!! Καμια σχεση με τον Epson, δυο κλασεις ανωτερος.......εσυ αποφασιζεις....

Reaction score
12.112
Σε ανοιχτόχρωμο σαλόνι με λευκή οθόνη, δύσκολο να έχεις καλύτερη εικόνα. Θα σου χαλάει το κοντράστ έτσι κι αλλιώς.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Η διαφορα με τον παλιο μου ειναι υπεργαλαξιακη γιατι ειναι δεκαετιας ο παλιος. DLP δεν θελω γιατι ανησυχω για RBE και δεν εχουν τις ευκολιες που χρειαζομαι (μεγαλο zoom, lens shift) εκτος και αν ανεβεις αρκετα σε κατηγορια τιμης. Με εναν optoma 30 που εχω δει, ειναι σε ολα καλυτερος. Ευκρινεια, φωτεινοτητα, μαυρο, κινηση, ευκολιες. Η αποψη μου ειναι να τον δεις, οχι σε σχεση με οικονομικοτερα μηχανηματα, αλλα με ακριβοτερα και να κανεις τους υπολογισμους σου.

Reaction score
255
Τωρα εβγαλε προσφορα και τον 500αρι αλλα σε λευκο χρωμα ( ο μαυρος σ’ αυτη την τιμη εξανεμιστηκε, για χαζους τους εχεις τους γαλλους), στα 2290 ευρω, τιμη ''γεια σας'' για JVC και τετοια ποιοτητα εικονας....απορω πως κοιτας κατι προβολεις πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας στην ιδια τιμη που παιρνεις killer...???

http://www.iacono.fr/jvc-dla-x500rwe-blanc,fr,4,JVCdlax500rweBlanc.cfm
http://www.iacono.fr/jvc-dla-rs49e-jvc,fr,4,JVCDLA-RS49.cfm

Last edited:

Reaction score
255
Δεν ψωνίζω απο έξω μόνο απο ελλαδα
Ολα τα μαγαζια απ’ εξω αγοραζουν και εισαγουν......γιατι να μην αγορασεις φτηνοτερα...ουτως ή αλλως σε πολλες περιπτωσεις ισχυει πανευρωπαικη εγγυηση.....εσυ ξερεις....

Reaction score
5.997
Κάτσε στα αυγά σου .
Εαν ειναι να αλλάξεις να αξίζει τον κόπο ...
Δυστηχως κάτω απο τον 9200 δεν θα καταλάβεις διαφορα ... Θα ειναι μια η άλλη .
Απλα θα έχεις χαλάσει λεφτα ...

Reaction score
6.661
Συμφωνω με τον Μακη, αλλιως κοιτα μηπως βελτιωσεις τον υπαρχον, με ελεγχο ανακλασεων , π.χ. οθονη , βαψιμο εστω καποιου πλαινου τοιχου κλπ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.129
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis