Αναβάθμιση πύργου

Μηνύματα
2.120
Reaction score
5.567
Άρα είσαι κομπλέ. Η άλλη θέση της μνήμης είναι στο επάνω μέρος του motherboard, κάτω από το πληκτρολόγιο.
Σωστος!!!



Το πιθανότατο είναι πως δεν θα τη δει. Ο PM45 βλέπει μέχρι 8GB, αλλά σε υλοποίηση με DDR3 (καθώς υποστηρίζει και DDR3). Εν πάση περιπτώσει κάντο, αλλά μην πληρώσεις αν δεν δοκιμάσεις.
Δεν μπάινει στο ιδιο slot,αυτο ισχυει για μητρικες σταθερων που εχουν διπλες θυρες και βαζεις οπου θελεις(ddr2 or ddr3)
View attachment 111996
OK ο δισκος τελικα με το active partition manager
http://www.pcdisk.com/
[DOUBLEPOST=1544030032][/DOUBLEPOST]

Eιδα youtube πως γινεται και ειναι ευκολο για μενα.Ευτυχως πιανουν τα χερια μου λιγο.
Πηρα τηλ να μαθω ποσο κοστιζει να το αναλαβουν,και μου ειπαν 25 ευρω.

Βγαινει ο ανεμιστηρας,και το χαλκινο εξαρτημα,οπου ειναι απο κατω ο επεξργαστης. 10 λεπτα δουλεια,και 25 ευρω για σουβλακια! :D

View attachment 111997
Αν θελεις βοηθεια και εισαι Αθηνα μπορω να σε βοηθησω χωρις αμοιβη φυσικα,εχω θερμοαγωγιμη.
Το βασικο ειναι να λυθει ο ανεμιστηρας απο την ψυχτρα γιατι εκει μεσα σε ολα τα laptop μαζευει μορια σκονης που με τον καιρο γινονται σαν φιλτρο και φραζουν την εξοδο του αερα.
 

Μηνύματα
206
Reaction score
94
Πάρτε έναν Western digital blue και χρησιμοποιήστε αυτό το acronis. Είναι έκδοση που διατίθεται δωρεάν και λειτουργεί αμέσως, χωρίς registration και χωρίς ενεργοποίηση, υπό την προϋπόθεση πως είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή τουλάχιστον ένας δίσκος Western digital. Θα χρειαστείτε μια εξ. θήκη USB, ή αντίστοιχο docking station.

Δείτε πώς εδώ.
Καλησπέρα σας! Παρέλαβα τον ssd, τον έβαλα σε θήκη, όμως δεν τον αναγνωρίζει καθόλου το laptop ούτε το pc μου. Είναι σαν να μη συνδέω τίποτε. Στο μεταξύ επιχείρησα να κατεβάσω το acronis στο laptop αλλά κολλούσε σε κάποιο σημείο. , πριν αρχίσει καν το κατέβασμα. Στο pc καθώς διαπίστωσα πειραματιζόμενος, κατεβαίνει το acronis, όμως δεν το χρειάζομαι. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.106
Reaction score
20.588
Κατεβάστε το Acronis από τη WD στο pc, και αντιγράψτε το σε ένα usb stick. Μετά συνδέστε το USB stick στο λάπτοπ και τρέξτε το αρχείο εγκατάστασης κατ' ευθείαν από το USB stick. Ίσως εγκατασταθεί, ίσως κολλήσει.

Ο δίσκος του λάπτοπ έχει μη ανανήψιμα σφάλματα σε σημεία που δεν μπορεί να τα μαρκάρει ως βλαμμένα και να τα αγνοεί. Γι' αυτό και αν τύχει να πάει να γράψει ή να διαβάσει από τέτοιο σημείο, κολλάει. (Γι' αυτό σας είπα να πάρετε τα αρχεία σας από το λάπτοπ και μετά να του τοποθετήσετε τον SSD κενό και να τα εγκαταστήσετε όλα από την αρχή).
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.651
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top