Αναβάθμιση Diablocam v2.2 σε v2.3 !

Reaction score
6
Η Duolabs (κατασκευάστρια εταιρεία του γνωστού σε όλου μας diablocam) δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν (και διαθέτουν cas interface + σύνδεση στο internet) να αναβαθμίσουν το version 2.2 cam τους σε v2.3 (ώστε να δουλεύει το Underworld 1.09 software στο cam και να "ανοίγει" τα 2 γνωστά Conax πακέτα!)

Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που το μόνο ου αλλάζει με την αναβάθμιση είναι ο bootloader του cam (από v1.4 σε v.1.41)!!!!
Για αυτή την αλλαγή λοιπόν, η duolabs ζητάει "μόλις" 30 ευρώ!!!:111:

Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω είναι για να επιστήσω την προσοχή όλων !!!
Μην βιαστήτε να "αναβαθμιστείτε".... Οι hackers του διαδικτύου τα'χουν πάρει με την πολιτική της Duolabs και το αρχείο που θα κάνει δωρεάν την αναβάθμιση είναι απλά θέμα χρόνου...
Από την άλλη , αν το digitalb άρχισε να το πάντρεμα κάρτας-δέκτη για τα HD κανάλια, πολύ σύντομα το Underworld 1.09 θα είναι άχρηστο...(εδώ βέβαια θα δείξει αν αξίζαν τα 30 ευρώ!)

Για αυτό,κάντε υπομονή λίγες μέρες ....:126:

Reaction score
0
Έχω το Diablo και το Cas Interface (Studio 8.3a), που αγόρασα πριν δύο μήνες.
Ψάχνομαι ακόμα, γιατί δεν έχω μέχρι στιγμής αρκετή εμπειρία.

Γιά ποιό software αναφέρεσαι. Στο site της Diablo το μόνο που έχει στα Downloads είναι το TwinBase Manager 2.11

Δώσε λίγη βοήθεια. Ευχαριστώ.

Reaction score
6
Έχω το Diablo και το Cas Interface (Studio 8.3a), που αγόρασα πριν δύο μήνες.
Ψάχνομαι ακόμα, γιατί δεν έχω μέχρι στιγμής αρκετή εμπειρία.

Γιά ποιό software αναφέρεσαι. Στο site της Diablo το μόνο που έχει στα Downloads είναι το TwinBase Manager 2.11

Δώσε λίγη βοήθεια. Ευχαριστώ.
Το site είναι το http://www.diablocam.com/
Update Software from Diablo hardware version 2.2 to hardware version 2.3.

Στην πρώτη του σελίδα θα βρεις το πρόγραμμα αναβάθμισης, το οποίο πριν κάνει οτιδήποτε πρέπει να σε χρεώσει 30 ευρώ με πιστωτική...!!!

Εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Αν κάποιος πάροχος (πχ η Digitalb) στραφεί εναντίον της Duolabs, μήπως την αναγκάσουν να δώσει τα στοιχεία όσων αναβαθμίστηκαν σε v2.3 και στραφούν και εναντίον τους;;;
Ξανατονίζω ότι θέλει πολύ προσοχή το όλο θέμα, μην πέσετε στην παγίδα της αναβάθμισης, τα επιπλέον κανάλια ήδη άρχισαν να κλείνουν (βλέπε DigitalbHD) και η Duolabs θησαυρίζει με "αέρα κοπανιστό" στην κυριολεξία!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv