Αναβάθμιση DSL συμφέρει;

Reaction score
12
Παιδιά γειά σας.
Εχουμε μια σύνδεση στα 1024 και το μοιραζόμαστε με ασύρματο ρουτερ δύο υπολογιστές.
Σκεφτόμαστε να το αναβαθμίσουμε στα 4 mb και να το μοιραζόμαστε πλέον 3 άτομα.
Τι λέτε θα αυξήσουμε την ταχύτητα ή θα είναι χειρότερα.
Ο ΟΤΕ μας είπε οτι το δίκτυο στην περιοχή μας υποστηρίζει αυτη την ταχύτητα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780
Τί θα πει τί σημαίνει. Οι διαφορές εντοπίζονται ένα κλικ μακριά η μια από την άλλη, αρκεί να τις ψάξεις. Click, clack. Τόσο δύσκολο είναι τζάνε μ' ;

Reaction score
1
Απάντηση: Αναβάθμιση DSL συμφέρει;

Πάνω από 2 pc , ότι γραμμή και να βάλεις , επειδή έχεις χαμηλό upload , δεν αξίζει ... Πιο γρήγορα θα πηγαίνει εαν βάλετε 2 γραμμές των 2 mbits ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αναβάθμιση DSL συμφέρει;

... Και η HOL δίνει 24Mbps.
Η ΗΟL (και η vodafone), και η forthnet, δίνουν μέχρι 24Mbit... Προσοχή στο "μέχρι"...
Οχι φυσικά ότι τα 12 ή τα 16 των άλλων είναι λίγα... έτσι και αλλιώς, πάνω από 14-15, μάλλον ελάχιστοι μπορούν να δουν...

Reaction score
12
Απ΄ότι κατάλαβα το μέχρι που θα φτάσει έχει να κάνει με τις γραμμές του ΟΤΕ ανάλογα με την περιοχή.
Μια ερώτηση που έκανα στην tellas μου είπαν οτι στην περιοχή που μένω η ταχύτητα θα φτάνει μέχρι 2mbit.
Όταν όμως ζητήσω εγώ από τους μ@λ@κες του ΟΤΕ ταχύτητα στα 8mbit αυτοί δεν θα μου πουν οτι ξέρεις φίλε εκει το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι μέχρι 2mbit σου τα παίρνουν κανονικά και το internet σέρνεται και αναρωτιέσαι τι γίνεται.

Reaction score
0
φιλε καλα ειναι να δεις ποσες ελευθερες πορτες υπάρχουν στο dslam του οτε της περιοχής σου.αν δεις οτι ειναι λιγες ελευθερες θυρες ή κ καμία τοτε κ να πας σε μεγαλύτερη σύνδεση δεν θα δεις μεγάλες διαφορές.υπαρχουν πολλοί που πηγαν για αναβαθμιση κ επι της ουσιας υποβαθμίστηκαν.
αν μιλας για συνδεση σε ιδιοκτητο δικτυο αλλης εταιριας τοτε αλλαζει το πράγμα

Reaction score
4.935
Εμένα ο γείτονας μου πήγε σε forthnet ιδιόκτητο και έχει μέγιστο 2-3mb . Ευτυχώς με πρόλαβε και δεν την άλλαξα και εγώ την σύνδεση γιατί μετά για να φύγεις θέλει τρελή ρήτρα. Και είμαστε ούτε χιλιόμετρο από τα κεντρικά του ΟΤΕ.
Στην Καλαμαριά σε άλλον φίλο που πήρε από ιδιόκτητο στις αρχές είχε 15mb και μετά που πλάκωσε κόσμος έκοψε στα 8 περίπου(που πάλι είναι πύραυλος).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis