Αναβάθμιση home cinema all in one ????

Reaction score
9
Καλησπέρα σας,

Ήθελα να ρωτηςω αν μπορώ να κάνω κάτι για να αναβάθμισω το σύστημα μου.
SAMSUNG HT-TZ325.

Το σκεπτικό ειναι σε βάθος χρόνου να εχω ένα καλύτερο, απο το all in one σύστημα .

Εχει νόημα να πάρω ενισχυτή AVR και να τον συνδέσω στα ήδη υπάρχοντα ηχεία ή θα καούν ?
Η αλλιώς να αλλάξω σιγά σιγά τα ηχεία και να πάρω μετα την πηγή? Η δεν θα ειναι Συμβατά τα καινούργια ηχεία με την πηγή του all in one ?
Για παράδειγμα ένα πρώτο βήμα που σκέφτηκα ήταν να αλλάξω το κεντρικό ηχείο για να εχω καλύτερους διαλόγους στις ταινίες . Πχ χάρη αυτό θα ειναι συμβατό ?

http://www.skroutz.gr/s/341497/Koda-SL-601C.html

Όπως θα καταλάβατε δεν είμαι σχετικός με το χώρο εξού και οι ερωτηςεις ..

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
58
Αγαπητέ φίλε
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις κάποια χρήματα για να πάρεις έναν καινούργιο ενισχυτή και ένα ζευγάρι ηχεία.

Από εκεί και μετά σιγα σιγα θα πάρεις το κεντρικό που θά είναι της ίδιας σειράς με τα μπροστινά,τα suround και το sub.
Ο ήχος που θα έχεις δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ακούς τώρα.
Το σύστημα σου δεν αναβαθμίζεται και μην κάνεις πειράματα με τα ηχεία,γιατί στα all in one συνήθως έχουν χαμηλές αντιστάσεις και ζορίζουν τους av ενισχυτές.Άσε που είναι και <<ψευτοκατασκευές>> τα περισσότερα.

Reaction score
9
Ευχαριστώ για την απάντηση .

Αυτό σκέφτομαι να κάνω , αλλα έτσι μέχρι να πάρω το πλήρες σύστημα δεν. Θα εχω dtz ήχο , δηλ θα αρχίσω να φτιάχνω ένα σύστημα που μέχρι να ολοκληρωθεί , δεν θα ακούω sou round που ακούω τωρα. Και χρήση θέλω κυρίως ταινίες .
Μπορώ μήπως με τον AVR και τα 2 μπροστινά καινούργια να συνδέσω τα sou round του all in one ?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.281
Προσωπικά θα το έχτιζα σιγά σιγά. Η βιασύνη συνήθως οδηγεί σε λάθη.

Θα φοβόμουν για παράδειγμα να βάλω τα ηχεία του all-in-one σε καινούριο AV. Με ηχεία που έχουν 3Ω αντίσταση, περισσότερο θα φοβόμουν τον ενισχυτή.

HT-TZ325-z420-ENG.pdf - Adobe Reader.png

Ας μας πουν όσοι γνωρίζουν περισσότερα.

Reaction score
9
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δηλαδή μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στον ενισχυτή απο τα ηχεία; Νομίζω μόνο το αντίστροφο συμβαίνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts