Αναβαθμιση σε κεφαλη-Shure m97xE με Jico SAS

Reaction score
2.584
Αγαπάμε "σανιδοξυλο" (rega planar 3/RB 300) :)
Δεν συμπαθουμε (ηχητικα) ortofon 2m red
Δεν εχω ακουσει ποτε την SHURE
Εδω λεει :
JICO SAS is currently out of production!!
Feb 17, 2016.
http://forums.stevehoffman.tv/threads/jico-sas-is-currently-out-of-production.500921/

Προτεινουμε Nagaoka MP-110 118€, της μαμας Rega Elys II 200€, Goldring 1012 390€
(Οι τιμες ειναι απο ελληνικα sites, δεν ξερω του ποτε)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Οι jico SAS ειναι κανονικα σε παραγωγη με αναβαθμισεις του στελεχους sapphire η ruby.Aν το μπατζετ επιτρεπει για μια SAS η M97x ειναι πολυ καλη γεννητρια και παιζει εξαιρετικα με την SAS.
Nα πω οτι και εδω "αγαπαμε σανιδοξυλο" και RB300 ..... χαχαχα

Reaction score
12
Αγαπάμε "σανιδοξυλο" (rega planar 3/RB 300) :)
Δεν συμπαθουμε (ηχητικα) ortofon 2m red
Δεν εχω ακουσει ποτε την SHURE
Εδω λεει :
JICO SAS is currently out of production!!
Feb 17, 2016.
http://forums.stevehoffman.tv/threads/jico-sas-is-currently-out-of-production.500921/

Προτεινουμε Nagaoka MP-110 118€, της μαμας Rega Elys II 200€, Goldring 1012 390€
(Οι τιμες ειναι απο ελληνικα sites, δεν ξερω του ποτε)
Bill ευπροδεκτες παντα οι συμβουλες σου..:) Ο φιλτατος καζανοβας Decembered :biggrin:προτεινε και audiotechnika at 120 αν δε κανω λαθος..
Φιλε Puretone ενα φιλαρακι προςφατα εκανε το συγκεκριμενο συνδυαςμο και μου ειπε πολυ θετικα σχολια.. Μηπως την εχεις ακουσει αυτη τη κεφαλοβελονα? Το μπατζετ το επιτρεπει (λεμε τωρα)... Αντε μη παω να χτυπησω το νεο Rega 6 τωρα :dance2:

Ps Νομιζω οτι ο Bill εχει δικιο.. ειναι out of production η jico sas.. Ετσι μ πε κ ο φιλος που εκανε προσφατα τη φαση αυτη.. Κ φυσικα εχει ανεβει η τιμη της

Reaction score
2.584
Την ΑΤ 150MLX του DEC και του mr Spock θα στην προτεινα κι εγω, αλλα ειναι πλεον discontinued αντικατασταθηκε απο την 150Sa (shibata ακιδα) αλλα παει πανω απο τα 500 (590€ νομιζω)
[DOUBLEPOST=1488908497][/DOUBLEPOST]
Αντε μη παω να χτυπησω το νεο Rega 6 τωρα
Χμμμ, βλεπω Βικυ με doc martens στο χερι :)

Reaction score
1.754
Παιδια εγω παρελαβα πριν 2 εβδομαδες DT-1S neoSAS/S $230 για την JVC Z1S.
Αυτοι καταργησαν ολα τα Boron SAS ($110) και σε καποια ελαχιστα για Shure & Technics δινουν και επιλογη Sapphire ($230) -η- Ruby ($430)
Παντως το γνωστο οικονομικο και δοκιμασμενο Boron SAS εχει καταργηθει απο περυσι.
Ισως απο τις πολλες παραγγελιες, δεν προλαβαιναν να καλυψουν τη ζητηση (καποια στιγμη ειχαν 3 μηνες αναμονη παραδοσης) κι ετσι διπλασιασαν την τιμη με το neoSAS.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Bill ευπροδεκτες παντα οι συμβουλες σου..:) Ο φιλτατος καζανοβας Decembered :biggrin:προτεινε και audiotechnika at 120 αν δε κανω λαθος..
Φιλε Puretone ενα φιλαρακι προςφατα εκανε το συγκεκριμενο συνδυαςμο και μου ειπε πολυ θετικα σχολια.. Μηπως την εχεις ακουσει αυτη τη κεφαλοβελονα? Το μπατζετ το επιτρεπει (λεμε τωρα)... Αντε μη παω να χτυπησω το νεο Rega 6 τωρα :dance2:

Ps Νομιζω οτι ο Bill εχει δικιο.. ειναι out of production η jico sas.. Ετσι μ πε κ ο φιλος που εκανε προσφατα τη φαση αυτη.. Κ φυσικα εχει ανεβει η τιμη της
http://www.jico-stylus.com/product_info.php?products_id=1694
Ειναι σε κανονικη παραγωγη.

Ναι ακουσα τον συνδιασμο,για την ακριβεια σε rega P3-24/RB301 και ειναι εξαιρετικος.Και οι προτασεις των φιλων πιο πανω ειναι πολυ καλες,απλα αφου μπορεις να πας σε μια SAS/Shure νομιζω ειναι προτιμοτερο ανκαι ακριβοτερη

Reaction score
12
Για καλωδια ηχειων τι προτεινετε? ειδα κατι kimber στα 25€ το μετρο.. Κατι οικονομικο μη παμε φυλακη (ακομα)

Reaction score
12
Την ΑΤ 150MLX του DEC και του mr Spock θα στην προτεινα κι εγω, αλλα ειναι πλεον discontinued αντικατασταθηκε απο την 150Sa (shibata ακιδα) αλλα παει πανω απο τα 500 (590€ νομιζω)
[DOUBLEPOST=1488908497][/DOUBLEPOST]
Χμμμ, βλεπω Βικυ με doc martens στο χερι :)
Ναι,καλο αρρωστακι ειναι κι αυτη.. η κανεις αναβαθμιση η δε κανεις λεει χαχα

Παλικαρια μου οταν λεω οικονομικο καλωδιο εννοω γυρω στα 20€ με 25€. Εκτος αν στις τιμες που προτεινατε ειναι κατι αξιοπρεπες,fine by me.

Reaction score
2.584
Παλικαρια μου οταν λεω οικονομικο καλωδιο εννοω γυρω στα 20€ με 25€. Εκτος αν στις τιμες που προτεινατε ειναι κατι αξιοπρεπες,fine by me.
Εγω αυτο που εχω σου προτεινα, μου ειναι υπεραρκετο, (το εχεις ακουσει εξαλλου) . :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.982
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas