Αναβαθμιση media player

Reaction score
1.560
Καλησπερα σε ολους

Θελω τα φωτα σας

Αυτη την στιγμη εχω τα εξης μηχανηματα
PC Συνδεδεμενο με τον royter οπου εκει συνδεεται το PS3 Fat Συνδεδεμενο με Pioneer LX85 Συνδεδεμενο με Benq6000

Βλεπω κυριως MKV μεσω του PC με το PS3 Media Server Και το PS3 ειναι και το BD μου για οταν βλεπω δισκακια BD

Το ερωτημα ειναι για αναβαθμιση τι θα μπορουσα να κανω?
Μια σκεψη που εχω ειναι το http://www.fullhd.gr/hd-players/bd/9055-pioneer-bdp-440-.html οπου θα μπορει να παιζει και 3D και BD αλλα το ερωτημα ειναι εαν θα μπορει να βλεπει το pc και να παιζω MKV με SRT οπως και τωρα με το PS3???

Μια αλλη σκεψη ειναι να παω σε καθαρα media player οπου πιο θα προτεινατε οπου θα ειναι και στον ηχο αλλα και σε video αναβαθμιση,και εννοειται να ειναι ολα οκ με το pc και MKV

Λεφτα που σκεφτομαι να δωσω ειναι κοντα στα 300

Ευχαριστω

Reaction score
1.460
Απάντηση: Αναβαθμιση media player

Νομίζω και το μοντέλο της pioneer που αναφέρεις θα βλέπει το ps3 media server,μιας και στις προδιαγραφές του αναφέρει ότι υποστηρίζει dlna.
Τώρα προτάσεις για καθαρόαιμο media player υπάρχουν πολλές,ρίξε μια ματιά στην κατηγορία για τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων.Tο Pop Corn A300 είναι μια πολύ καλή πρόταση!

Reaction score
1.560
Απλα πες οτι παιρνω το Pop Corn A300 θα εχω καλυτερο αποτελεσμα σε ηχο και εικονα αποτι εχω τωρα με το PS3 kai media sever ??

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν νομίζω να έχεις κάποια διαφορά...ποιο ps3 έχεις?

Reaction score
1.560
Εχω τις εξης επιλογες
Να παρω το PS3 slim η στο PS3 fat να βαλω οπτικη ινα για τον ηχο???

Reaction score
1.560
Λοιπον τωρα απο fat εχω το slim
Διαβασα αυτο
On the brighter side the PS3 slim is a fantastic choice for the fans of high end audio system and blue ray films. Sony has designed the PS3 slim with audio output functions which supports the DTS-HD and Dolby TrueHD audio codec. With this enhanced sound feature, the players will be able to enhance their gaming experience.
απο εδω http://www.todaytechnews.com/ps3-slim-vs-ps3-fat.html

Αυτο που θελω να μαθω εαν γνωριζει καποιος,1)με το hdmi ειμαι οκ η πρεπει να βαλω και οπτικη ινα

Ευχαριστω

Reaction score
1.560
Θελω λιγο τα φωτα σου σε οτι αφορα τις ρυθμισεις στο PS3
Στο BD/DVD audio output format(HDMI) εχει επιλογες bitstream και linear PCM

Τι βαζω απο τα δυο????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.320