Αναζήτηση Ενισχυτή.!

I

iason

Guest
Αγαπητοί συμφουρίτες την Καλημέρα μου,
Είμαι σε φάση αναζήτησης ενισχυτή! Λίγα λόγια για να σας βάλω στο κλίμα ,παίζω τα Quadral platinum m4 με ενα HK 990 και πηγή υπολογιστή με ένα ασυρματο dac nuforce.
Σκοπός μου είναι να αναβαθμίσω το σύστημα αλλά επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει μια φορά (οπως πάντα δηλαδή κομάτι κοματι) σκέφτομαι να αλλάξω πρ'ωτα ενισχυτή και σε κανα χρόνο και κάτι ηχεία και μετά η πρίν τα ηχεία ένα καλό network player η ενα καλό dac.Ενδεχομένος θα είναι και το τελευταίο στήσιμο ηχοσυστήματος!!!Τιμή ταβάνι 5000 ευρώ ,μέχρι τώρα εδώ και 32 χρόνια είχα πάντα ολοκληρωμένους ενισχυτές και εκεί κλίνω πάλι.Προτάσεις από προσωπική εμπειρία ,από επιθυμίες σας,
από αποθημένα σας όλες δεκτές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά Ιάσων.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.530
Nαί φίλε μου,συγνώμη τα μπέρδεψα λίγο η τιμη αφορά μόνο τον ενισχυτή.
Με πρόλαβες. Για κοίτα λίγο:
Ιάσονα, τα 5000€ αφορούν μόνο τον ενισχυτή;

Edit: αν όντως αφορούν μόνο τον ενισχυτή, ένα πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό μπορείς να διαβάσεις εδώ:
http://avmentor.gr/reviews/group_test_pre_power_amps_4k_2011_0.htm

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.530
Προσωπικά, αν είχα τη δυνατότητα, θα πήγαινα στα..."θεριά":

http://avmentor.gr/reviews/group_test_pre_power_amps_4k_2011_9.htm

Parasound Halo P7/Halo A21

το σύστημα της Parasound είναι το ακριβότερο της δοκιμής αυτής αλλά όχι χωρίς λόγο. Με πολυκαναλικό ενισχυτή (για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο είδος...) πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, έναν θηριώδη τελικό που ξεπερνά τα 450W στα 4Ω και με εξαιρετική ουδετερότητα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία αν θέλετε να κινηθείτε σε ένα κορυφαίο επίπεδο και λύσετε το θέμα “ενισχυτικά” μια και καλή.
Τιμές: 2.000.- (προ), 2.400.- (τελικός), Σύνολο: 4.400

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Hegel H300
Magnum Dynalab MD307
Naim supernait 2

Τρεις ολοκληρωμένοι ενισχυτές που αν ήμουν σε αναζήτηση θα τους άκουγα.

Reaction score
117
Δε χανεις τιποτα να στειλεις ενα email στην quadral να δεις εαν προτεινουν καποια μαρκα ενισχυτη. Μετα δοκιμαζεις αυτο η κατι ομοιο (οσο αυτο γινεται). Νομιζω απο την απαντηση τους θα καταλαβεις που πρεπει να ψαξεις.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.530
Συμπεριφορά Quadral Platinum M4

Η ελάχιστη αντίσταση στις χαμηλές συχνότητες είναι λίγο μεγαλύτερη από τα 4Ω και η διακύμανση της φάσης λίγο μεγαλύτερη των +/-36 μοιρών, στοιχεία που κάνουν το M4 ένα μετρίως καλό φορτίο το οποίο θα ζητήσει έναν σχετικώς ισχυρό ενισχυτή για να αποδώσει καλά σε υψηλές στάθμες ή/και μεγάλους χώρους και μεγάλες αποστάσεις ακρόασης. Η βηματική απόκριση είναι αρκετά ομαλή με απόσβεση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Reaction score
996
+1 για τον ASR. Και για τον Hegel. Μπορεί να σου κάνει και ο H200.

Επίσης πωλείται και ένας Pass Labs κλάση Α στις αγγελίες.
(επέτρεψέ μου και το γνωστό disclaimer: δεν έχω καμία σχέση με τον πωλητή)

Reaction score
2.316
Αν σκοπευεις να αλλαξεις και ηχεια μηπως θα ηταν καλυτερα να ξεκινήσεις από αυτά?

Reaction score
620
Συγνωμη...εκανα zoom.. και το παθαινω το εγκεφαλικο τωρα..και οι krell made in china;; ελεος πια..ελεος

I

iason

Guest
Hegel H300
Magnum Dynalab MD307
Naim supernait 2

Τρεις ολοκληρωμένοι ενισχυτές που αν ήμουν σε αναζήτηση θα τους άκουγα.
Τον Hegel τον εχω υπόψη και μάλλον είναι καλό μηχάνημα ακόμα δεν τον εχω ακούσει ,ο naim μου πέφτει (λίγος ) είναι και αριστοκράτες οι εγγλέζοι .
Τον Dynylab 307 δεν τον φτάνω είναι κάπου στά 7400 ευρώ λιανική στην Ολλανδία και οι ολλανδοί παζαρεύουν πολύ λίγο.Θά δούμε!

I

iason

Guest
Αν σκοπευεις να αλλαξεις και ηχεια μηπως θα ηταν καλυτερα να ξεκινήσεις από αυτά?
Τό έχω σκεφτεί και αυτό ,φυσικά το καλύτερο είναι μιά φορά να τα αλλάξεις όλα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.Τά quadral ακούγονται καλά για την κατηγορία τιμής πού έχουνε και επειδή τα έχω συμαζέψει και λίγο(τα εχω φτιάξει βάση με ανοξείδωτο 5,5 κιλά η μία ,αντικαθιστώντας το φτηνό MDF πού εχουν από την μάνα τους και παίζουν και πατάνε και φαίνονται πολύ ωραία,wbt 0763 ακροδέκτες κολημένα μεγάφωνα) θέλω να τα αλλάξω τελευταία και μάλλον να πάνε στον γιό μου.
IMG_20140411_134531830_HDR.jpg
IMG_20140411_134506844.jpg

I

iason

Guest
+1 για τον ASR. Και για τον Hegel. Μπορεί να σου κάνει και ο H200.

Επίσης πωλείται και ένας Pass Labs κλάση Α στις αγγελίες.
(επέτρεψέ μου και το γνωστό disclaimer: δεν έχω καμία σχέση με τον πωλητή)
Δεν θα ήθελα αγορά μεταχειρισμένου τουλάχιστον οχι πρός το παρών ,πάντως ευχαριστώ,

Reaction score
677
+
Δεν θα ήθελα αγορά μεταχειρισμένου τουλάχιστον οχι πρός το παρών ,πάντως ευχαριστώ,
Το να μη θέλεις μετ/νο είναι φυσικά δικαίωμα σου. Αλλά αν ενα μηχάνημα (οποιοδήποτε) είναι άψογο δε βρίσκω το λόγο να πληρώνεις .... κουτίλα !!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef