Αναζήτηση Ενισχυτη

Reaction score
17
Καλησπέρα σας!

Ψάχνω να αλλάξω τον ενισχυτή μου Yamaha 673 με ηχεία Boston σετ της Α σειράς με 4 Α23 κεντρικό Α223C και sub ASW 250

Ο βασικότερος λόγος είναι η απουσία HDR στον Yamaha

Σκεφτόμουνα λοιπόν τις εξής επιλογές:
1. Onkyo 676 ή 656
2. Denon 2400W ή 1400W (δεν ξέρω αν είναι future proof σε περίπτωση που θέλω να πάω σε μεγαλύτερα ηχεία)

Είχα παλιά έναν Onkyo 606 και ήμουνα αρκετά ευχαριστημένος από τα γκάζια που είχε...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
17
Έχω ένα Xbox One S 4Κ HDR και ένα Android 4K HDR (με έχει παιδέψει βέβαια για να βγάλω ήχο της προκοπής και γι'αυτό θέλω να τα καρφώσω κατευθείαν στο ενισχυτή τα 2 αυτά και όχι μέσω της TV με ARC)

Reaction score
5.174
Εάν έχει σκοπό να αναβάθμιστεις σε ηχεια η να βάλεις ατμός πχ πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου
Θέλεις τουλάχιστον 9 κανάλια με έξοδο προενισχυσης
Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και να σε βοήθησα

Reaction score
17
Καταλαβαίνω...

Δεν σκοπεύω να πάω πάνω από 7.2 ή 5.2.2 οπότε θα είμουνα οκ με τις επιλογές που λέω...

Απλά δεν ξέρω αν αξίζει το 2400Η σε αντίθεση με τον 1400Η ή δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε Onkyo που δεν βλέπω ποτέ να το επιλέγει κανείς στο Forum...

Reaction score
17
Το Pioneer VSX-932-K έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά αλλά λιγότερα γκάζια νομίζω και από το Yamaha που έχω...δεν ξέρω τι λέτε?

Reaction score
15.546
ο 673y ειναι σαν τον 930p
o 683y ειναι σαν τον 932p

ειναι ιδια πραματα σε γκαζια

Last edited:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πιστευεις οτι πηγαινοντας την εικονα μεσω ενισχυτη (του οποιουδηποτε ενισχυτη , ασχετως τιμης) δεν εχεις πτωση ποιοτητας εικονας ;; Κανε ενα πειραμα και θα καταλαβεις.

Κρατα τον Yamaha γιατι θα χασεις χρηματα και θα παρεις χειροτερο ηχο και βρες ενα Blu ray με 2 HDMI και στειλε ενα κατ ευθειαν στην τηλεοραση σου και το αλλο για ηχο μονο στον ενισχυτη.

Επισης ψαξου και με τα HDMI , την ποιοητα τους.

Reaction score
17
Δεν μπορώ να πω ότι από τον Yamaha χάρηκα ήχο...προτειμώ τον Onkyo 606 που είχα...

Επίσης δεν είναι λογικό να πάρω BD 4K HDR με 2 HDMI και να δώσω 350 € (Sony UBP-X800) και να μην αναβαθμήσω τον ενισχυτή πουλώντας τον προηγούμενο

Επίσης ο νέος ενισχυτής θα μου δώσει αρκετές νέες τεχνολογίες όπως DTS-X

Γενικά πάμε για κανούργιο απλά δεν είμαι σίγουρος για τον Pioneer...

Reaction score
17
Τελικά κατέληξα στον Denon 2400 και θεωρώ ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή για τα χρήματά του
Άλλαξα και τα μπροστινα ηχεία από Boston A 23 (3,5'') σε Α 26 (6,5'')

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.199
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike