Αναζήτηση Ραδιοενισχυτή και 2 ηχείων με δυνατότητα επέκτασης σε Home Theater

Reaction score
26
Καλησπέρα.
Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ενας αξιοπρεπή συνδιασμό ενός ραδιοενισχυτή με 2 ηχεία δαπέδου για να ακύω μουσική.
Θα μπουνε σε σαλόνι 36,5 τ.μ.
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 500€ για όλα μαζί.
Έχω διαβάσει συμπαθητικά λόγια για τον Yamaha RX-V363 και η τιμή μου αρέσει αρκετά αφού θα μπορέσω να δώσω τα υπόλοιπα για 2 ηχεία δαπέδου.
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν αργότερα το σύστημα να επεκταθεί με προσθήκη αλλων 2 βοηθητικών ηχείων και ενός κεντρικού σε Home Theater.
Κοίταζα και τα Magnat 990 αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα λένε για μουσική αυτά αφού η χρήση που σκοπεύω να κάνω είναι 90% μουσική.
Άλλη σκέψη είναι να πάρω εναν καθαρά 2κάναλο ενισχυτή και 2 ηχεία και να ξεχάσω εντελώς την σκέψη του Home Theater, αλλά η αλήθεια είναι οτι μου κακοφαίνεται.
Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας και να με κατευθύνετε ωστε να μπορέσω να επιλέξω κάτι αξιοπρεπές για να ακούω τη μουσική μου.
Ευχαριστώ

Reaction score
26
Απάντηση: Αναζήτηση Ραδιοενισχυτή και 2 ηχείων με δυνατότητα επέκτασης σε Home Theate

Κανεις?
Επίσης έχει κανεις άποψη για τον Onkyo HT-R518?

Reaction score
50
Κοίτα κατ' αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Δικάναλο ή πολυκάναλο; Προφανώς θα έχεις καλύτερα (μουσικά) αποτελέσματα με δικάναλο, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω τη θες τη λειτουργία του πολυκάναλου.

Με τα δεδομένα αυτά ο Yamaha δε μου φαίνεται καθόλου άσχημη επιλογή. Δεν ξέρω αν έχει καθόλου εξόδους προενίσχυσης (μπας και προσέθετες κάνα τελικό στο μέλλον). Άλλη επιλογή για καλύτερο μηχάνημα θα ήταν αν σκεφτόσουν κάτι για μεταχειρισμένο.

Όσο για ηχεία: τα Magnat δε θα με προβλημάτιζαν ιδιαίτερα, άλλωστε οι απαιτήσεις φαντάζομαι είναι και ανάλογες του budget. Γιατί δεν πας να τ' ακούσεις, να σχηματίσεις ιδία άποψη; Για άκου και κάνα Indiana Line, απ' όσο διαβάζω αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις.

Reaction score
26
Απάντηση: Αναζήτηση Ραδιοενισχυτή και 2 ηχείων με δυνατότητα επέκτασης σε Home Theate

Συνεχίζω το θέμα με μια νέα σκέψη δεδομένου οτι το σύστημα το θέλω κυρίως για να ακούω μουσική.
Έχω ήδη ένα στερεοφωνικό ενισχυτή Pioneer A-110.
Δεδομένου οτι είναι λιγάκι παλιός ανεβάζω μια φωτογραφία της σελίδας των Specifications:

(Για να μεγαλώσει και άλλο κάντε κλικ στην εικόνα)

Λοιπόν σκεφτόμουν να συνδιάσω αυτόν τον ενισχυτή με ηχεία δαπέδου και έτσι να διαθέσω όλο το ποσό 500-600 ευρώ για ηχεία.
(Και ίσως αργότερα να αγοράσω έναν άλλο ενισχυτή και πίσω ηχεία για να φτιάξω Home Cinema)
Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο;
Θα μπορέσει ο ενισχυτής μου να υποστηρίξει ηχεία ή να μην τον υπολογίζω καθόλου;
Αν ναι με τί ηχεία μπορώ να τον συνδυάσω;

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.143
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS