Αναζήτηση ηχομπαρας -woofer

Reaction score
2
Καλημέρα σε όλους. Ανοίγω νέο θέμα ώστε να μου δώσετε τα φώτα σας και την εμπειρία σας ,στο θέμα μου. Βασικά ψάχνω μια ηχητική πηγή ώστε να μπει στο σαλόνι μου (35τ.μ).είχα ένα home cinema της sony παλιό μοντέλο,αλλά πλέον σκέφτομαι να το αλλάξω γιατί δεν με ενθουσίαζει η ποιότητα του ήχου. Δεν θέλω κάτι να έχει ένταση γιατί μένω σε πολυκατοικία ,απλά θέλω να έχει ποιοτικό ήχο και βαθύ μπάσο ώστε να το καταλάβαινω σε κάθε γωνιά του σαλονιού. Βασικά για ταινίες και μουσική από you tube το θέλω επειδή θα συνδεθεί σε smart tv. Οπότε θα θελα να μου πείτε γνώμες για προϊόντα. Με ένα δικό μου search βρήκα στο εξωτερικο όμως ,μια ηχομπαρα με το woofer της entifier με ξύλινο φινίρισμα, αλλά θα θελα να μου πείτε και την δική σας πρόταση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
891
Δώσε link ή έστω το μοντέλο που κοιτάς και ύψος χρημάτων στο οποιο θα ήθελες να κινηθείς.

Reaction score
2
edifier s70db το μοντελο που ειδα τυχαία. Τώρα στα χρηματα 300-400 ευρώ άντε 450 αν αξίζει τόσο πολύ κάτι. Ένας κολλητός μου έχει πάρει το sony mhc-v21d, αλλά να σας πω δεν ξετρεκαθηκα κιόλας.

Reaction score
262
Καλησπερα, επειδη με τα soundbar εχω ασχοληθει αρκετα θα σου τονισω κατι. Οι πιο πολλες, και επειδη λες οτι δεν σε νοιαζει η ενταση, η φιλοσοφια τους ειναι οτι και το soundbar και το wireless sub που τη συνοδευει <ξυπνανε> μετα το 40% της ισχυς τους. Σε χαμηλες εντασεις δεν θα ακουαεις ουτε την ηχομπαρα αλλα ουτε και το οποιο μπασο απο το sub.
Τελος στην κατηγορια τιμης 450 και πανω οι πιο πολλες παιζουν καλα. Απο κει και κατω ειναι ρισκο.

Καλη αναζητηση.

Reaction score
2
Ναι όντως τώρα που το τσεκαρα τo jbl 3.1 φαίνεται πολύ όμορφο και έχει και ένα 10" woofer !! Πολύ καλή επιλογή αλλα θα πάει στα 500 ευρώ όμως... Από το εξωτερικό παίζει για αγορά η θα με φάνε τα μεταφορικά?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos