Αναζήτηση home theater!!

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα!!

Χρειάζομαι βοήθεια. Πριν λίγο καιρό πήρα την philips pf3971 Ambilight στις 32 ιντζες. Τώρα ψάχνω για home theater. O χώρος μου είναι μικρός. Οπότε θεωρώ ότι είναι καλύτερο να πάρω ένα compact μηχάνημα και όχι κομμάτια.

Ειμαι σε απόσταση 2,5 μέτρων από την τηλεόραση και το σαλόνι δεν εχει μήκος πάνω από 4 μέτρα. Παλιό σπίτι, χωριάτικο. Ξύλο και πέτρα όλο.

Επίσης θα ήθελα να συνδέεται με υπολογογιστή σε περίπτωση που θελήσω να αναπαράγω την μουσική που έχω εκεί.

Εβάλα στο μάτι το hts 9800w πάλι της philips. Αλλά προβληματίζομαι. Στις τηλεοράσεις είναι κορυφή. Στον ήχο; Συνδέεται αργότετα αν θελήσω με blue ray dvd player;

Επίσης έχω δεν τα εξής μηχανήματα:

pioneer RCS-656HX
samsung HT-P1200
LG HT-902TB

Nα αναφέρω ότι λόγω σαλονιού θα προτιμούσα να είναι σε μαύρο-λάκα χρώμα και κολωνάκια μπρος πίσω.. Βολεύει στο χώρο καλύτερα.
Σας αρέσει κάποιο από αυτά; Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; Διαθέτω περίπου μέχρι 800-1000 ευρώ.

Reaction score
0
Αν και δεν είμαι ειδικός, θα σου πρότεινα να μην δώσεις χρήματα για να πάρεις κάποιο σύστημα All-In-One. Το λέω αυτό γιατί είμαι ήδη κάτοχος ενός τέτοιου συστήματος (το οποίο αλλάζω σιγά σιγά εδώ και λίγο καιρό) και χωρίς να θέλω να πω πως είμαι δυσαρεστημένος, μιας και με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά τα τελευταία 3 χρόνια, νομίζω πως πλέον με περιορίζει. Μιας και έκανες την αρχή με μια καλή Tv καλό θα ήτανε να σκεφτείς και κάτι σαν την παρακάτω λύση.

Ενισχυτής : Pioneer VSX-917
DvD Player : Pioneer DV-400 ή Pioneer DV-600
Ηχεία : α)CAV DP-600, DS-60, DC-60 β)Koda MS-230F, 230S, 230C γ)Pioneer S-V320-W/QL
Subwoofer: α)Koda SW10A β)Koda GW212 γ)Yamaha YST-SW215 δ)Pioneer S-W160S-K

Αν λοιπόν πάρεις κάτι από αυτά (φυσικά υπάρχουν και άλλα πολύ αξιόλογα προϊόντα όπως Yamaha, KEF, Wharfedale, Magnat, Onkyo κτλ απλά εδώ διάλεξα μερικά τυχαία βάση τιμής για να μην ξεφύγω πολύ από το όριο που έχεις θέσει) πιστεύω πως πρώτον θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και δεύτερον μεγαλύτερη ευελιξία σε ότι θελήσεις να προσθέσεις η να αφαιρέσεις στο μέλλον. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο :smoking:

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας... :happy_4:
Και εγώ θα σου πρότεινα ξεχωριστά κομάτια. Με αυτό το ποσό μπορείς να φτιάξεις μία συμπαθέστατη σύνθεση.
Μερικές διευκρινήσεις:
-Όταν λες "να συνδέεται με υπολογιστή" εννοείς να μπορείς απλά να τον συνδέσεις το σύστημα ως πηγή ή να κάνεις από τον δίσκο streaming mp3;
Το πρώτο γίνεται εύκολα, το δεύτερο μάλλον όχι σε αυτή την κατηγορία τιμής.
-Θέλεις και DVD στο σύστημα ή όχι;
-Blu Ray μπορείς να συνδέσεις με το HDMI απ' ευθείας στην τηλεόραση και με οπτική ίνα στον ενισχυτή για τον ήχο. Σύνδεση του HDMI στον ενισχυτή, ήχο 7.1, τα ξεχνάμε σε αυτό το κόστος. Αλλά και ο χώρος σου είναι απαγορευτικός.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά κατ'αρχην για το καλοσώρισμα και κατα δεύτερον για την βοήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά τεχνικά πάνω στο θέμα μας. Τι εννοείς όταν λές streaming mp3; Εγώ αυτό που θέλω είναι να συνδέω τον υπολογιστή με το home theatre και να παίζω την μουσική που έχω και να βγάζει καλή ποιοτητα ήχου. Και ναι. Θέλω να περιλαμβάνει και dvd.
Μήπως ο χώρος μου είναι μικρός για σύστημα σε κομμάτια; Θα κοιτάξω και τα συστήματα που μου προτείνατε..

Reaction score
164
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τα mp3:
-Το PC τα παίζει, τα επιλέγεις από εκεί και απλά συνδέεις την έξοδο ήχου με τον ενισχυτή.
-Ο ενισχυτής βλέπει τα mp3 που έχεις στον δίσκο του PC, τα επιλέγεις από το remote του και τα παίζει αυτός.
-Συνδέεις στον ενισχυτή απ' ευθείας έναν εξωτερικό δίσκο και τα παίζεις απ' ευθείας.
Στην κατηγορία τιμής που συζητάς, φοβάμαι ότι μόνο το πρώτο είναι εφικτό.

Reaction score
0
Μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε κομμάτια. Εσύ ποιόν ενισχυτή θα μου πρότεινες για να έχω όλα όσα μου ανέφερες; Το σύστημα που προτείνει ο morfeus ανταποκρίνεται ή έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις; Ας φτάσουμε μέχρι τα 1200 ευρώ συνολικά.. Το πολύ να μην πάρω όλο το σύστημα τώρα. Τι είσοδους πρέπει να έχει για να ανταποκρίνεται σε ότι ανέφερες; Συγνώμη αν σε ζαλίζω..

Reaction score
0
Απάντηση: Αναζήτηση home theater!!

να καταθεσω και εγω την αποψη μου...ξεκινησα να φτιαξω home cinema και ακουγοντας σε μαγιαζια..στημενα πακετα και ηχεια δαπεδου αλλαξα γρηγορα γνωμη και κατεληξα στην αγορα του ενισχυτη yamaha rx-v659 και των ηχειων diamond 9.5 προς το παρον θα μεινω με αυτα και αργοτερα τα συμπληρωνω οπως θελω...και φυσικα ο ηχος καμια σχεση δεν θα εχει με τα πακετα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.478
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO