Αναζητειτα combo ΗD δεκτης [DVB-S & DVB-T]

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Αναζητειτα combo ΗD δεκτης [DVB-S & DVB-T]

ο Βόλος ? Ωραία πόλη , και το Πηλιο καλύτερο...:109:

πλάκα κάνω, ο AZBox έχει αρκετό μέλλον με τις λειτουργίες που βγαίνουν.
Είναι πολυπρόσωπος και εάν σε ενδιαφέρει όλα σε ένα είναι μια πολύ καλή και εύκολη λύση.
Με τύπου Dreambox θα παιδευτείς για media player...
Αν περιμένεις ακόμη θα βγουν καινούργια προϊόντα στην αγορά στο εγγύς μέλλον...:126:

Reaction score
0
Jason
Ελπίζω να μην σε φόβισα πολύ.
Έχεις απ΄ ότι βλέπω ενα πολύ ποιοτικό πιάτο καρφωμένο σε Astra-Hotbird. Κλασικός συνδυασμός με ακριβούτσικο (αλλά καλό) πιάτο. Αν έχεις πρόσβαση σε ταράτσα και δεν είναι το πιάτο σε κανένα μπαλκόνι, νομίζω οτι το κινητό πιάτο είναι σημαντική αναβάθμιση.
Άποψή μου είναι να ΜΗΝ πας σε Diseq motor αλλά σε συνδυασμό postioner-actuator. Εγώ θα έβλεπα και το θέμα να πήγαινα σε μεγαλύτερο πιάτο, αν αυτό είναι εφικτό.

Σίμος

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Αναζητειτα combo ΗD δεκτης [DVB-S & DVB-T]

Jason
Ελπίζω να μην σε φόβισα πολύ.
Έχεις απ΄ ότι βλέπω ενα πολύ ποιοτικό πιάτο καρφωμένο σε Astra-Hotbird. Κλασικός συνδυασμός με ακριβούτσικο (αλλά καλό) πιάτο. Αν έχεις πρόσβαση σε ταράτσα και δεν είναι το πιάτο σε κανένα μπαλκόνι, νομίζω οτι το κινητό πιάτο είναι σημαντική αναβάθμιση.
Άποψή μου είναι να ΜΗΝ πας σε Diseq motor αλλά σε συνδυασμό postioner-actuator. Εγώ θα έβλεπα και το θέμα να πήγαινα σε μεγαλύτερο πιάτο, αν αυτό είναι εφικτό.

Σίμος
Και σε μπαλκονι μπορει να βαλει disec 1.2 και ας μην βγαλει πληρες τοξο αρκει να βλεπει προς τον νοτο καπου
Το σιγουρο είναι θα δει πολύ παραπανω θεματα :109:

Reaction score
1

γιατι η λυση actuator positioner ειναι καλυτερη και ποσο κοστιζει Σιμο?
το πιατο ειναι ταρατσα και εχει θεα ανεμποδιστη 360.
ποιο κατοπτρο λες για αναβαθμιση?

ευχαριστω για τα καλα σου λογια panosop!

Reaction score
0
Πολλές ερωτήσεις και λίγος χρόνος δυστυχώς

Πιάτο
Κοίταξε προτείνω το μεγαλύτερο που αντέχει η τσέπη (και η τρέλα) σου. Επειδή από τα λεγόμενά σου, νομίζω οτι είσαι ένας πολύ λογικός άνθρωπος, το μεγαλύτερο πιάτο που έχει νόημα να πας για μένα είναι το 1,8 (κόστος ~380). Τα μειονεκτήματά του είναι οτι άπαξ και μπήκε δύσκολα βγαίνει και αν δεν είναι προσεκτικός ο τεχνικός γίνονται εύκολα ζημιές σε υδρορροές, λούκια, πλακάκια (you name it) και μετά τρέχεις με στεγονοποιήσεις, φωνάζει η γυναίκα... (κατάλαβες νομίζω...) Τα πλεονεκτήματα προφανέστατα.
Το πιο λογικό μέγεθος είναι για μένα το 1,2 χ 1,4 (έχει διάφορα τέτοια, εγώ σε δεύτερη εγκατάσταση που έκανα πήρα ένα Tecatel ALG120 (Κόστος ~150 ευρώ). Ο τεχνικός που το πέρασε μου είπε χαρακτηριστικά "...και εγώ αυτό έχω..."

Positioner+actuator
Με μέγεθος πιάτου το προαναφερθέν δεν είχα άλλη επιλογή από το actuator/positioner. Πλην όμως ένα αξιόλογο diseq μοτέρ έχει ~60 ευρώ. Εγώ πήρα τον συνδυασμό 62 + μεταφορικά από Γερμανία (ε'ιχα πάρει αρκετά πράγματα και έτσι το κόστος των μεταφορικών δεν ήταν αναλογικά πολύ μεγάλο). Ενα αξιόλογο diseq μοτέρ είναι καλό για μέγεθος έως το δικό σου πιάτο. Πιο πάνω δεν πάει. Όλοι οι τεχνικοί που μίλησα συμφώνησαν σε αυτό (τρείς δλδ).

Στα χρήματα που θα ξοδέψεις υπολόγισε ~100 ευρώ που θα πάρει ο τεχνικός. Όλοι πάντα το ξεχνάνε για κάποιο λόγο.

Σίμος

Reaction score
1

Για την εγκατασταση δεν θα χρεωθω θα πληρωσω μονο για hardware.

O συνδυασμος actuator-positioner χρησιμοποιειται στην περιπτωση μεγαλου κατοπτρου?
ή ειναι αλλος ο λογος?
μπορεις να μου πεις το site που εκανες την παραγγελια σου Σιμο.

και ναι εχεις δικιο ειμαι ενας αρκετα λογικος ανθρωπος.

Reaction score
1

1)μπαίνει για να αντέχει το βάρος μεγαλύτερων κατόπτρων πάνω από 1,20(θεωρητικά πάντα αυτό είναι το όριο βάση πάντα του βάρους τους)

2)μπαίνει στους δέκτες που δεν συνεργάζονται σωστά η δεν μπορούν με τα μικρά μοτεράκια πχ stamp-motech-darkmotor-metronic ktlp

Reaction score
1

αν υπαρχει προβλημα στειλτο με πμ Σιμο.

Reaction score
1

angelheart;1192977Να βάλω link που ζήτησε ο Jason72 ; (Είναι γερμανικό on line μαγαζί) Σίμος[/QUOTE said:
οτι θελεις μπορεις να βαλεις

εφοσο εχει σχεση με τα θεματα του χωρου εδω

απο αλλο thread μπαινουν κανονικα Ling
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=68421

@ μονο αλλο Forum να μην ειναι γιατι δεν ειναι σωστο :145:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

@Panosp
Να βάλω link που ζήτησε ο Jason72 ; (Είναι γερμανικό on line μαγαζί)

Σίμος
ναι να το βάλεις, αφού είναι ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα μέλη και δεν περιέχει κάτι περίεργο...

Reaction score
1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.401
Members
38.555
Νεότερο μέλος
Marinos Pothitos