Αναζητηση ομορφης 40ρας με πληθωρικες δυνατοτητες...

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα κι απο μενα,
ειμαι νεο μελος και ερχομαι σε εσας να με βοηθησετε γιατι πηρα πολυ καλες συστασεις για την παρεα εδω και απ'οτι φαινεται εχουν δικιο... :105:

Ειπα να ανοιξω κι εγω ενα ακόμα thread για να παρω απαντησεις κομμενες και ραμμενες στα μετρα μου.. personalised που λεμε... :111:

Ψαχνω να παρω μια tv για το δωματιο μου, εχω απόσταση θεασης στα 2μ. - 2.5μ. max, αρχικα κοιταγα για 32" αλλα μετα απ'αυτα που διαβασα και εδιωξα απο πανω μου τη φοβια του μεγεθους στραφηκα σε 40"

Η tv θα ειναι συνδεδεμενη μονιμα με pc που θα εκτελει και χρεη media player και σαν 2o monitor που και που, επισης θα περναει και καμποσες οριτσες με το xbox μου...
Αν το μεταφρασω σε ποσοστο, θα ελεγα με χοντρικα 60% ταινιες - 30% παιχνιδια - 10% ολα τα υπολοιπα...

Προσανατολιζομαι μαλλον σε lcd (ccfl/led δεν εχω προβλημα στην τεχνολογια του οπισθιου φωτισμου για χαριν χαρακτηριστικων), απ' οτι εχω ψιλοψαξει μ'αρεσουν οι εξης τηλεορασεις:

Samsung LE40C650 -> ακουω πολυ καλα λογια παντου

Panasonic TX-L42E30E -> φαινομενικα φανταστικα χαρακτηριστικα αλλα καθοτι καινουρια δε βρισκω πουθενα reviews κλπ..

Μπορω να φτασω μεχρι το απολυτο maximum των 1000€

Να πω επίσης πως δεν μου ειναι απαραιτητο να αναπαραγει ταινιες απο usb ή να εχει internet @ tv μιας και θα υπαρχει το pc για τετοιες δουλειες...

Περιμενω και τις δικες σας ιδεες και προτασεις για να αρχισω το διαβασμα σε reviews κλπ κλπ...

Ευχαριστω που αντεξατε μεχρι το τελος και διαβασατε την μινι-εκθεση μου... :116:

-Nick

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αναζητηση ομορφης 40ρας με πληθωρικες δυνατοτητες...

Δεν είναι κατάλληλες για gaming λόγω input lag.
Καλύτερη αγορά είναι η οικονομικότερη Samsung C530,εφόσον θα γίνεται τόσο πολύ χρήση παιχνιδομηχανής.
Ή κάποια απ τις σειρές D450 ή D550 απ την LG.

Reaction score
0
Ευχαριστο πολυ φιλε gstriftos θα ριξω μια ματια στις tv που προτηνεις
Να προσθεσω επισης οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου hardcore gamer για να με απασχολησει παρα πολυ το input lag...
Φυσικα ομως ειναι καλο να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερο... :116:

Επισης ειδα και μου αρεσει η LG 42LE8500 η οποια ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα ακουω πολυ καλα πραγματα και μου αρεσει το γεγονος οτι ειναι full led και οχι μονο edge. Τι λετε κι εσεις?

ΥΓ: μιας κ ειδα απτο signature σου οτι ειμαστε στην ιδια πολη, μηπως εχεις δει καποια απαυτες που λεμε σε καταστημα σε demo να παω να τους ριξω καμια ματια..?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν είμαι Πάτρα:138:

Πάντως σε κάποια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών θα δείς αρκετές τηλεοράσεις εν λειτουργία.Βέβαια θα είναι ρυθμισμένες κουκουρούκου,οπότε προσοχή..

Reaction score
0

Δεν είμαι Πάτρα:138:
χαχα παρεξηγησα το sig τοτε...

Για αυτη την LG infinia 42LE8500 εχεις καθολου αποψη?
Μαρεσει επικινδυνα πολυ... :404:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Άποψη έχω αλλά είναι κάτω απο ανασφαλής συνθήκες.
Λογικά είναι πολύ καλή.

Reaction score
1.988

χαχα παρεξηγησα το sig τοτε...

Για αυτη την LG infinia 42LE8500 εχεις καθολου αποψη?
Μαρεσει επικινδυνα πολυ... :404:
Για ρίξε μια ματιά εδώ....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042
Members
38.524