Αναζητηση vintage pioneer πικαπ!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
23
Καλησπέρα σε όλους!
Ψαχνω για vintage πικαπ pioneer pl-1250, pl-550 , pl-1550, pl-530 . πανεμορφα και με τοση ορεξη για restoration και να το ακουω για μια ζωη....αν καποιος εχει ενα απο τα μοντελα δεν το χρειαζεται και θελει να το δωσει παρακαλω pm :).
Ευχαριστω ομαδα!
Φιλικα,
Γιωργος.

Reaction score
30.455
Νομίζω πως κάποιες σελίδες πίσω στις αγγελίες υπήρχε ένα PL 1000.
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακόμα διαθέσιμο και αν σε ενδιαφέρει αφού είναι διαφορετικής αισθητικής σε σχέση με αυτά που αναφέρεις.
Για τσέκαρε.

Reaction score
5.755
Καλησπέρα σε όλους!
Ψαχνω για vintage πικαπ pioneer pl-1250, pl-550 , pl-1550, pl-530 . πανεμορφα και με τοση ορεξη για restoration και να το ακουω για μια ζωη....αν καποιος εχει ενα απο τα μοντελα δεν το χρειαζεται και θελει να το δωσει παρακαλω pm :).
Ευχαριστω ομαδα!
Φιλικα,
Γιωργος.
Αν θες vintage υπέροχα restored πικαπ, τσέκαρε αυτή τη σελίδα https://www.ebay.com/str/art-and-so...ml?_storecat=857851011&LH_BIN=1&_sop=16&rt=nc

Reaction score
11
Πουλάει ένας σττη σελίδα ''Πικάπ βελόνες κεφαλές και ανταλακτικλα πικάπ'' στο facebook ενα 560 το οποίο εάν το ντύσεις με καπλαμά είναι super.

Reaction score
23
Ευχαριστώ πολυ ολους παιδια...εκανα αγορα απο την μητερα ρωσια...😀😀😀 το πολυγαπημενο μου pl-1250 σε κατασταση καινουργιου... τωρα μενει να βαλω αγγελια τκ αχρησιμοποιητο rega planar 2 που μου πηραν δώρο και εμεινε στο κουτι του...και 2 φωτος του γλυκου μου pioneer.

Attachments

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger