Αναζητω βασεις ηχειων δαπεδου

Reaction score
3.093
  • The award winning Nexus range of entry level speaker stands offer unparalleled quality at such a low cost. Atacama has always been known for offering customers outstanding value for money and the Nexus is no exception. The complete stand is manufactured from heavy gauge steel and the assembly is made using upgraded high tensile fixings to maintain optimum rigidity. For improved performance the centre column is designed to be mass loaded with Atabites. The top plate is manufactured from 4mm thick steel plate and carpet spikes are supplied as standard. All four models have identical top and base plates.

- Height = 500mm
    - Width = 250mm (base) 145mm (Top plate)
    - Depth = 300mm (base) 130mm (Top Plate)Dimensions: (HxWxD) 500x250x300mm

Reaction score
95
δεν μου κανουν ειναι πολυ μικρες. Τις θελω για μπροστινα ηχεια τουλαχ 20*20 και 50-70 εκατ υψος. Και μαυρες. ευχαριστω

Reaction score
95
Ευχαριστω! Απ οτι βλεπω ομως ειναι θεςς, εγω ειμαι αθηνα και ψαχνψ κατι σχετικα οικονομικο, πχ αυτες στη φωτο εχουν 65€.

Reaction score
3.093
δεν μου κανουν ειναι πολυ μικρες. Τις θελω για μπροστινα ηχεια τουλαχ 20*20 και 50-70 εκατ υψος. Και μαυρες. ευχαριστω
Τότε άλλαξε το σχεδιάγραμμα που ανάρτησες

Reaction score
95
Τότε άλλαξε το σχεδιάγραμμα που ανάρτησες
Αυτο που ζηταω δειχνει το σχεδιαγραμμα.... 35χ 20 ειναι η επιφανεια... οχι 15χ13 που ειναι αυτες που μου προτεινες...

Reaction score
1.380
Ψάχνεις βάσεις για ηχεία βάσης, τα δαπέδου τοποθετούνται στο δάπεδο.

Οι περισσότερες εταιρείες παράγουν βάσεις με ύψος 50εκ, 60εκ και 70εκ. Μέτρησε να τα ηχεία σου και κατέληξε ακριβώς στο ύψος που χρειάζεται το tweeter για να είναι στο ύψος του αυτιού σου στη θέση ακρόασης.

Reaction score
95
Ψαχνω βασεις δαπεδου ,οπως το γραφω, γιατι υπαρχουν και επιτοιχιες βασεις... Το γνωριζω αυτο με το υψος. Η εικονα ειναι αντιπροσωπευτικη για το τι ακριβως ψαχνω και σε τι διαστασεις ούτως η αλλως για να μην υπαρχουν παρα-εννοησεις για το αν αναφερομαι για χρηση σε ηχεια δαπεδου η βιβλιοθηκης/βασης. Τα ηχεια που χω τωρα θα μπουν προσωρινα και γι αυτο ψαχνω απο 50 εως 70εκατ υψος ομως Η επιφανεια που θα παταει δεν θ αλλαξει (20χ20-30 εκατ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe