Αναζητω περιοδικα Ηχου

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Αναζητω περιοδικα Ηχου-Μusical fidelity κτλ αν εχει καποιος τευχη και τα εχει βαρεθει ας μου στειλει ενα inbox.

Reaction score
3
Αναζητω περιοδικα Ηχου-Μusical fidelity κτλ αν εχει καποιος τευχη και τα εχει βαρεθει ας μου στειλει ενα inbox.
Έχω κάποια διπλά του fidelity και ίσως μερικά του ήχου. Βρίσκονται όμως στην Κόρινθο όπου θα πάω Σ/Κ. Εάν θέλετε να σας τα φέρω και να σας τα δώσω από Δευτέρα και μετά .Τώρα είμαι Αθήνα . Δεν ξέρω που είστε αλλά φαντάζομαι ότι μπορώ και να τα στείλω.

Reaction score
3
Τι χρήματα; Δεν ζήτησα χρήματα . Όπως σας έγραψα έχω μερικά διπλά . Αυτά μπορώ να σας δώσω. Δεν θυμάμαι ποιάς χρονολογίας είναι αλλά ειδικά από τα fidelity που τα αγόραζα μανιωδώς υπάρχουν σίγουρα κάποια (λόγω προσφοράς στις εκθέσεις ήχου ).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.688
Υποθέτω πως απαντάς σε μήνυμα. Μην το κάνεις εδώ.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Τι χρήματα; Δεν ζήτησα χρήματα . Όπως σας έγραψα έχω μερικά διπλά . Αυτά μπορώ να σας δώσω. Δεν θυμάμαι ποιάς χρονολογίας είναι αλλά ειδικά από τα fidelity που τα αγόραζα μανιωδώς υπάρχουν σίγουρα κάποια (λόγω προσφοράς στις εκθέσεις ήχου ).
Ωραιος ευχαριστω Σας εχω στειλει μην την διευθυνση μου οποτε θελετε μπορειται να μου τα στειλετε με χρεωση δικια μου ευχαριστω και παλι!!!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ευχαριστω πολυ τον Γιωργο Ψωμα για την κινηση του να μου στειλει δωρεαν αρκετα περιοδικα ηχου Ευγε Γιωργαρε!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas