Αναζητώ βιβλιο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.065
58 σελίδες την ώρα ο ένας, 60 ο άλλος...

Εγώ που πετυχαίνω τέτοιο σκορ μόνο σε κόμικς, είμαι βραδύνους; :(

:D

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.037
Όχι ρε, καμία σχέση. Πιστεύω ότι είναι θέμα εξοικείωσης, καθαρά. Με μια πολύ πρόχειρη καταμέτρηση, πρέπει να έχω διαβάσει τουλάχιστον 400 βιβλία, άλλοτε με γοργούς ρυθμούς (του style διαβάζω κεφάλαιο/κεφάλαια κάθε μέρα), άλλοτε με πιο αργούς (του style διαβάζω κεφάλαιο/κεφάλαια κάθε 2-3 μέρες). Εξάσκηση θέλει - και χρόνο (παλιότερα είχα περισσότερο, τώρα λιγοστεύει...).

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.667
Απο ακαδημαικα βιβλια ειχα αρχισει και εγω. Θελει ευκολα βιβλια και λιγο υπομονη στην αρχη και μετα η προοδος ειναι γρηγορη ,πολυ περισσοτερο με tablet που με ενα tap εχεις λεξικο.
Καταχαιρομαι επισεις οτι με ενα tap εχω google κλπ που το χρησιμοποιω πολυ, και μου αρεσει πολυ που οταν θελω βρισκω φωτογραφιες σε σχεση με αυτο που διαβαζω.
Το βασικο με τα Αγγλικα ειναι οτι βρισκω ευκολα οποιο βιβλιο ψαχνω σε e-book η pdf , και ετσι εχω γλυτωσει χιλιαδες ευρω και κυριως εχω διαβασει πολυ περισσοτερα βιβλια .:thumbsup:
Τα πολυ καλα τα αγοραζω και σε κανονικα, καμμια δεκαρια τον χρονο απο amazon

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.037
Εξάσκηση; :o

Άσε, θα μείνω στα κόμικς. :p
Καλά, και comics έχω/έχω διαβάσει άπειρα, κυρίως στα Αγγλικά (βοηθάνε οι εικόνες, βλέπεις!), αλλά στα comics, κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού ρυθμού ανάγνωσης.

Απο ακαδημαικα βιβλια ειχα αρχισει και εγω. Θελει ευκολα βιβλια και λιγο υπομονη στην αρχη και μετα η προοδος ειναι γρηγορη ,πολυ περισσοτερο με tablet που με ενα tap εχεις λεξικο.
Καταχαιρομαι επισεις οτι με ενα tap εχω google κλπ που το χρησιμοποιω πολυ, και μου αρεσει πολυ που οταν θελω βρισκω φωτογραφιες σε σχεση με αυτο που διαβαζω.
Το βασικο με τα Αγγλικα ειναι οτι βρισκω ευκολα οποιο βιβλιο ψαχνω σε e-book η pdf , και ετσι εχω γλυτωσει χιλιαδες ευρω και κυριως εχω διαβασει πολυ περισσοτερα βιβλια .:thumbsup:
Τα πολυ καλα τα αγοραζω και σε κανονικα, καμμια δεκαρια τον χρονο απο amazon
Ωραίος!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.667
Σωτηρακη , πες βρε ποσα βιβλια διαβαζεις τωρα μαζι?

Εχω ξεχασει να ρωτησω , George Sakkas εχω καταλαβει καλα οτι διαβαζεις βιβλια στα Αγγλικα ?

Reaction score
834

Εχω ξεχασει να ρωτησω , George Sakkas εχω καταλαβει καλα οτι διαβαζεις βιβλια στα Αγγλικα ?
Ναι, διαβάζω βιβλία μόνο στα Αγγλικά πλέον (λόγω του ότι τα ελληνικά βιβλία για Kindle σπανίζουν).

Reaction score
17.817
........

Σε κάθε γωνια του σπιτιου εχω κι από ένα πραγματικο βιβλιο με σελιδοδεικτη μεσα...Η θεματολογια είναι διαφορετικη σ αυτά και τα ανοιγω με το ενστικτο της στιγμης.

Τωρα διαβαζω δυο από τα δικα σου ταυτόχρονα (ηλεκτρονικα) κι απ ότι βλεπω ο Αβικενας του Σινουε πηρε το προβαδισμα...:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid