Ανακαλούνται 47.000 Astra

Reaction score
60
Ανακαλούνται 47.000 Astra

ην ανάκληση 47.000 αυτοκινήτων Opel Astra, εξαιτίας ελαττωματικού αισθητήρα της πίεσης του λαδιού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Opel, ο ευρωπαϊκός βραχίονας της αυτοκινητοβιομηχανίας General Motors.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αισθητήρας στην κεφαλή του κυλίνδρου ήταν πιθανό από τη φθορά να γίνει πορρώδης και έτσι να επιτρέπει τη διαρροή λαδιού. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο κινητήρας θα ανέδιδε οσμή λαδιού και θα προκαλείτο καπνός.

Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα G και H του Opel Astra με κινητήρα 1,6 λίτρων, που κατασκευάστηκαν την περίοδο 2003-05.

Η Opel θα ενημερώσει με επιστολές τους ιδιοκτήτες και τα συνεργεία θα αντικαταστήσουν τον αισθητήρα δωρεάν.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.781
Όντως μου ήλθε επιστολή εδώ και μία εβδομάδα.Μετά απο 3,5 χρόνια που έχω το αυτοκίνητο!

Reaction score
10
Yπαρχουν και χειροτερα. Φιλος με astra πηγαινε στη Κηφισιας βλεπει κοκκινο, παει να σταματσηει και δεν επιαναν τα φρενα. Τελικα σταματησε με χειροφρενο.

Reaction score
62
Yπαρχουν και χειροτερα. Φιλος με astra πηγαινε στη Κηφισιας βλεπει κοκκινο, παει να σταματσηει και δεν επιαναν τα φρενα. Τελικα σταματησε με χειροφρενο.
Πώς έγινε αυτό???:111::111:
Δεν είχε υγρά??

Reaction score
10
Δημητρη ειχε υγρα κανονικα, μονο αυτο θυμαμαι απο τη συζητηση που ειχαμε κανει. Καποιο αλλο κολλημα ειχε φαει. Δυστυχως εχει περασει καιρος και δεν θυμαμαι ακριβως. Ο φιλος βεβαια αμεσως το πουλησε.

Reaction score
62
Εγώ έχω το twintop. Μέχρι στιγμής:
1) μου έχουν στείλει ειδοποίηση για πιθανότητα ελαττωματικής ανάρτησης. Ευτυχώς δεν είχε.
2) μου έχουν στείλε ειδοποίηση για πιθανό πρόβλημα στο μηχανισμό της οροφής. Θα τσεκαριστεί μετά το Πάσχα
3) μου έχουν στείλει ειδοποίηση για πιθανό πρόβλημα με το πίσω φρένο. Θα τσεκαριστεί μετά το Πάσχα.
Αν έχω πρόβλημα και στα λάδια, θα αυτοκτονήσω!!!!!:137:

Τουλάχιστον η OPEL σου στέλνει επιστολή να το τσεκάρεις. Στο Leon που είχα μου έσπασε ο ιμάντας χρονισμού στα 5000χλμ, με αποτέλεσμα να πάθω 2000€ ζημιά στον κινητήρα.
Το πρόβλημα το ήξεραν, αφού τους ήρθε ειδοποίηση απο τον όμιλο VAG και κάνανε την πάπια. Αν με ειδοποιούσαν, θα το είχαν δει και, ούτε γάτα, ούτε ζημιά...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.781
Το θέμα είναι ότι ειδοποιούν τώρα για αυτοκίνητα του 2003! Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχω κανένα παράπονο απο το όχημα. Για να δούμε...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ανακαλούνται 47.000 Astra

Εγώ έχω το twintop. Μέχρι στιγμής:
1) μου έχουν στείλει ειδοποίηση για πιθανότητα ελαττωματικής ανάρτησης. Ευτυχώς δεν είχε.
2) μου έχουν στείλε ειδοποίηση για πιθανό πρόβλημα στο μηχανισμό της οροφής. Θα τσεκαριστεί μετά το Πάσχα
3) μου έχουν στείλει ειδοποίηση για πιθανό πρόβλημα με το πίσω φρένο. Θα τσεκαριστεί μετά το Πάσχα.
Αν έχω πρόβλημα και στα λάδια, θα αυτοκτονήσω!!!!!:137:

Τουλάχιστον η OPEL σου στέλνει επιστολή να το τσεκάρεις. Στο Leon που είχα μου έσπασε ο ιμάντας χρονισμού στα 5000χλμ, με αποτέλεσμα να πάθω 2000€ ζημιά στον κινητήρα.
Το πρόβλημα το ήξεραν, αφού τους ήρθε ειδοποίηση απο τον όμιλο VAG και κάνανε την πάπια. Αν με ειδοποιούσαν, θα το είχαν δει και, ούτε γάτα, ούτε ζημιά...
Μα στα Leon ο κατασκευαστής δεν έχει ανακοινώσει πρόβλημα, και προτείνει αλλαγή ιμάντα κάθε 60000 χλμ.

Reaction score
10
Τουλάχιστον η OPEL σου στέλνει επιστολή να το τσεκάρεις. Στο Leon που είχα μου έσπασε ο ιμάντας χρονισμού στα 5000χλμ, με αποτέλεσμα να πάθω 2000� ζημιά στον κινητήρα.
Κάτι αντίστοιχο σε Seat Ibiza...
πήγαν να πουλήσουν παραμύθι περί "γάτας", "ποντικού", γενικά ζώου που χώθηκε και "έβγαλε"
τον ιμάντα του δυναμό από τη θέση του (με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά και ο χρονισμού).
Με λίγες σωστές κουβέντες από 500 έγιναν 30 τα ευρώ.
Νομίζουν ότι μιλούν σε βλάκες τα μαστόρια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962