Ανακοίνωση - Πρόσκληση Ακρόασης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Πριν από λίγο έλαβα το παρακάτω email. Σας το παρουσιάζω αυτούσιο.
---------------------------------------------------------

Ανακοίνωση – Πρόσκληση ακρόασης, ενισχυτή Spectron Audio


Αγαπητά μέλη με το παρόν θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την δραστηριοποίηση της Ultra Audio group, στο χώρο της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης & διάθεσης, συσκευών υψηλής ηχητικής πιστότητας (High Fidelity Audio) των εταιρειών Spectron Audio (U.S.A) και Stealth Audio Cables (U.S.A.) για την Ελληνική & Κυπριακή αγορά.

Σας προσκαλούμε λοιπόν τη Παρασκευή 23 Μαΐου (ώρα 18:00μ.μ.) στο συνεργαζόμενο κατάστημα και φιλόξενο χώρο της StepCom (Γούναρη 24, Ελληνικό, Τηλ.2109605365), για την πρώτη παρουσίαση-ακρόαση στο Ελληνικό κοινό του δημοφιλούς και πολύ-βραβευμένου στην αμερικανική αγορά ενισχυτή: Spectron Musician III signature.
Για φίλους που θα ήθελαν να παρευρεθούν εκτός Αθηνών, η παρουσίαση θα συνεχιστεί και το Σάββατο 24 Μαΐου (ώρα 12:30-14:00μ.μ.).

- Λίγα λόγια για την Spectron Audio: Ο ιδρυτής της εταιρείας είναι ο John Ulrick ο οποίος ήταν συνιδρυτής της πασίγνωστης Infinity το 1968 και για πρώτη φορά παρουσίασε διαθέσιμο στην αγορά ενισχυτή τεχνολογίας class D στη CES το 1974 όντας ο πρόεδρος της Infinity και αφιέρωσε έκτοτε πάνω από 25 χρόνια στην εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας. Περισσότερα για τον J. Ulrick και την ιστορία του παρακαλώ εδώ:
http://www.positive-feedback.com/pfbackissues/0604/pappas.spectron.6n4.html

Σχεδιαστές ηχείων σαν τους John Dunlavy, Albert von Schweikert, Anthony Gallo μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν τους ενισχυτές της Spectron Audio στην ανάπτυξη των ηχείων τους, αλλά και παγκοσμίως στις πολυάριθμες επιδείξεις τους.

Λίγα λόγια για τον ενισχυτή: Ο Musician III signature είναι τοπολογίας class D και κατά πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος σήμερα αντιπρόσωπος αυτής της τεχνολογίας.
Αποδίδει 600Watt στα 8 ohm ενώ, στα έντονα μεταβατικά μπορεί να δώσει 65amperes και ισχύ κορυφής 3500 watt στο κανάλι για 500msec είναι σταθερός σε φορτία μέχρι και 0.1 Ω, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να οδηγήσει με ευκολία απαιτητικά ηχεία με ribbon, panels ή όποιο ηχείο με πολυσύνθετη εμπέδηση.
Για παράδειγμα χρησιμοποιείται ευρέως από χρήστες τέτοιων ηχείων: MBL, Magnepan, Apogee Scintilla, Analysis, Shahinian Diapason, Ascendo, B&W 800N & D series και πολλά άλλα.

Φυσικά τα αποθέματα ισχύος του Spectron Musician III sign. αλλά και ο απρόσμενος (για τέτοια σχεδίαση) γλυκός, βελούδινος ήχος του θα σας κάνουν να ανακαλύψετε εκ νέου τη δισκοθήκη σας σε όλα τα επίπεδα αναπαραγωγής, ανεξαρτήτως ηχείου.
Ιδιαίτερα σημαντικό σημείο του ενισχυτή είναι ότι δεν χρησιμοποιεί modules άλλων κατασκευαστών (όπως το σύνολο άλλων υλοποιήσεων class d), αλλά modules σχεδίασης της ίδιας της Spectron Audio, που αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας και μάλιστα πωλούνται ΟΕΜ σε άλλους κατασκευαστές, συναρμολογητές. Φυσικά εμπεριέχει και πλήθος άλλων άρτιων τεχνικών χαρακτηριστικών, που απομένει σε εσάς να ανακαλύψετε, αλλά κυρίως να ακούσετε!

Θα είναι πραγματική χαρά μας να σας δούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για το αγαπημένο μας χόμπι και να ακούσουμε καλή μουσική, προσδοκούμε δε, σύντομα να έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και στους χομπίστες της Βορείου Ελλάδας και Κρήτης.


Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Ultra Audio,

Γιώργος Κοψαυτόπουλος

...
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Καθώς το παρόν σηματοδοτεί την έναρξη εργασιών του Γιώργου, θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο για τις νέες δραστηριότητες και να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για αυτήν την πρόσκληση προς τα μέλη μας. :126:

...
 




Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Απάντηση: Ανακοίνωση - Πρόσκληση Ακρόασης...

Mπραβο στον Γιωργο ,αλλα και στον φιλο μας τον Αντωνακη της Stepcom!!
 






PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
Μια και η κουβέντα σχετική με ακροάσεις... το Σαββατοκύριακο στης 23 του τουτουνού που θα ανέβω στη συμπρωτεύουσα υπάρχει καμιά καλή πρόταση για ακρόαση από τους βορειοελλαδίτες.
 

Μηνύματα
44
Reaction score
0
Κώστα, Μάνο & PeterMeni σας ευχαριστώ και θα χαρώ να σας δω από κοντά στην ακρόαση.
 



Μηνύματα
44
Reaction score
0
Παναγιώτη & ANdrew ευχαριστώ, σας αναμένω.


Να ενημερώσω σε αυτό το σημείο, ότι την παρουσίαση, θα προλογίσει ο κ. Δ. Σταματάκος.
 


Μηνύματα
44
Reaction score
0
Με ιδαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι ΚΑΙ στις 2 ακροάσεις (Παρασκευή κ Σάββατο) θα προλογίσει ο φίλτατος κ. Σταματάκος.

Θα ακολουθήσει ακρόαση με συγκεκριμένο πολυσχιδές πρόγραμμα και β' μέρος με ακροάσεις σε επιλογές δικές σας (guests choices).
 


Μηνύματα
44
Reaction score
0
@Coherence ευχαριστώ και σε αναμένω.

Φίλοι μου μην ξεχνιόμαστε ΣΗΜΕΡΑ και αύριο είναι η παρουσίαση μας!!!

Σας αναμένουμε και καλό Σ/Κ.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.928
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top