- Reaction score
- 3
Μετά από:
- τα όσα έγιναν στο θέμα του Pre-Christmas gift,
- την συνεχιζόμενη άσχημη, προσβλητική και πρωτοφανή στάση (μένος) του Διαχειριστή κ. Τσαρουχά ως προς το άτομό μου,
- την ανοχή (στην στάση αυτή) που δείχνει ο Ιδρυτής του AVSite κ. Καφάτος και η ΔΟ και την παραμονή σε αυτή τη θέση του εν λόγω Διαχειριστή,
θέλω να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ ότι δεν επιθυμώ πλέον να συμμετέχω.
Λυπάμαι που δεν θα μπορώ να απαντήσω σε απορίες μελών ή να ανταλλάξω απόψεις σε τεχνικά θέματα, αλλά η ψυχική μου ηρεμία είναι σημαντικότερη από αυτά.
Ξέρω ότι δεν μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου, αλλά μπορώ να τον χρησιμοποιώ για να επικοινωνώ με ορισμένα άτομα που πράγματι με βοήθησαν και φέρθηκαν σωστά.
Επίσης, όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, ευχαρίστως μέσω πμ.
Ευχαριστώ
kosdion
ΥΓ. Έτσι θα μπορώ να διαθέτω περισσότερο χρόνο για τη Ζωή μου......:126:
- τα όσα έγιναν στο θέμα του Pre-Christmas gift,
- την συνεχιζόμενη άσχημη, προσβλητική και πρωτοφανή στάση (μένος) του Διαχειριστή κ. Τσαρουχά ως προς το άτομό μου,
- την ανοχή (στην στάση αυτή) που δείχνει ο Ιδρυτής του AVSite κ. Καφάτος και η ΔΟ και την παραμονή σε αυτή τη θέση του εν λόγω Διαχειριστή,
θέλω να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ ότι δεν επιθυμώ πλέον να συμμετέχω.
Λυπάμαι που δεν θα μπορώ να απαντήσω σε απορίες μελών ή να ανταλλάξω απόψεις σε τεχνικά θέματα, αλλά η ψυχική μου ηρεμία είναι σημαντικότερη από αυτά.
Ξέρω ότι δεν μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό μου, αλλά μπορώ να τον χρησιμοποιώ για να επικοινωνώ με ορισμένα άτομα που πράγματι με βοήθησαν και φέρθηκαν σωστά.
Επίσης, όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, ευχαρίστως μέσω πμ.
Ευχαριστώ
kosdion
ΥΓ. Έτσι θα μπορώ να διαθέτω περισσότερο χρόνο για τη Ζωή μου......:126: