Ανακοινωση ονοματων Συντονιστων Κατηγοριων

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Μεσα σε λιγη ωρα θα μπορεσετε να δειτε τα ονοματα των Συντονιστων καθε κατηγοριας, κατω απο την αναλογη κατηγορια.
Θα βρειτε παλαια, γνωστα σας ονοματα, αλλα και νεα που εχουν ηδη δωσει το στιγμα της δουλειας τους στις κατηγοριες που αναλαμβανουν.
Υπαρχουν 2-3 πριπτωσεις διπλοθεσιτων, η και 2 κατηγοριες διχως συντονιστη, και ακομα μια κατηγορια με το δικο μου ονομα απο κατω.
Ολα αυτα θα ξεκαθαρισουν λιγο αργοτερα. :)

Οι τρεις τελευταιες κατηγοριες δεν εχουν Συντονιστη και θα υπαγονται στην αρμοδιοτητα της Γενικης Διαχειρισης.

Παρακαλω πολυ τους Συντονιστες να γραψουν δυο λογια επι τη αναληψη της θεσεως τους αλλα και ολους εσας να τους υποδεχτειτε οπως τους αρμοζει.

Ευχαριστω πολυ ολους σας.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Τα ονοματα μολις ανακοινωθηκαν.
Κυριοι τα συγχαρητηρια μου και καλη δυναμη.
Και πανω απο ολα ενα μεγαλο μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
....

Αγαπητοί φίλοι,
Η επιλογή του κου Καφάτου με τιμάει.
Είναι χαρά μου να αποτελώ μέλος της οικογενείας του AVsite που ούτως ή άλλως έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή την εκτίμησή μου. Από την θέση που πλέον έχω, θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι δυνατόν για να εκπληρώνεται ο αυτοσκοπός του forum και της κατηγορίας Hi-END που δεν είναι άλλος από την μετάδοση της γνώσης, και την ανταλλαγή απόψεων γι αυτό που αγαπάμε, πάντα μέσα στα πλαίσια του διαλόγου.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους νέους συντονιστές.


Νίκος Τσαρουχάς
 

Μηνύματα
3.060
Reaction score
632
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Ευχαριστώ τον Ανδρέα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Μέσα από αυτή την κατηγορία θα προσπαθήσω να προβάλλω τη μουσική, τους καλλιτέχνες εκφραστές της , μουσικά ρεύματα και είδη που άλλα είναι μεν γνωστά και άλλα δε λιγότερο γνωστά, δίσκους και CDs αντιπροσωπευτικά από κάθε είδος και καλλιτέχνη.
Ελπίζω όσοι διαβάζουν να γράψουν κι αυτοί ό,τι γνωρίζουν και μέσα από διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών να εμπλουτιστούν οι γνώσεις όλων και η παρεχόμενη πληροφορία να αυξηθεί.

Σας ευχαριστώ!

Να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία και στους υπόλοιπoυς συντονιστές των κατηγοριών του site ! Καλή δύναμη παιδιά!
_________________
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Επισης, θα ηθελα να προσθεσω πως ,εαν καποιος ειναι δυσαρεστημενος για οποιονδηποτε λογο , η χρειαζεται το παραμικρο, ας μου στειλει ενα ΠΜ και θα επικοινωνησω αμεσα μαζι του.
Ευχαριστω και παλι.
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Φίλοι μου νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσο τον σελίδων του forum τον Ανδρέα Καφάτο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο άτομο μου και μου έχει εμπιστευθεί τον συντονισμό της κατηγόριας DVD players.
Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός για ένα και μεγάλο λόγο, ότι η γνωριμία μας βασίζετε μόνο από τα γραπτά που έχουμε ανταλλάξει μέσο του site.
Αυτοσκοπός μου θα είναι μέσω πολιτισμένου διάλογου να βγούμε όλοι κερδισμένοι είτε παίρνοντας, είτε δίνοντας γνώση.


Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απ' την πρώτη κιόλας στιγμή που έμαθα για το AVsite, δήλωσα αμέσως παρών & αισθάνθηκα λίγο σαν τον θείο που βλέπει το (πρώτο του) ανήψι να περπατά για πρώτη φορά, σιγά σιγά, απλώνοντας το χέρι για βοήθεια!

Χρησιμοποιώ τον όρο θείο, γιατί πατέρας του δεν είναι άλλος απ' τον Αντρέα Καφάτο!

Κι εγώ με την σειρά μου, να ευχαριστήσω τον Αντρέα για το γεγονός ότι με τίμησε με την επιλογή του, ως συντονιστή στην κατηγορία: Car Audio.

Όχι. Δεν θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω τον Αντρέα!
Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ικανοποιήσω όλους τους φίλους που κάνουν βόλτες (πολύωρες ή όχι) μέσα στο AVsite!

Σκοπός μου δεν θα είναι η ικανοποίηση της μονάδας αλλά του συνόλου των ανθρώπων που καταναλώνουν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους για να ανταλλάξουν απόψεις, πληροφορίες, στεναχώριες ή χαρές!

Όσο σημαντική κι αν είναι η μονάδα (ένα πρόσωπο, στις πλάτες του οποίου στηριχθήκαμε όλοι........) αυτό που πρέπει να μας δίνει δύναμη & χαρά, είναι όλοι οι χρήστες (με ονοματεπώνυμο ή όχι) που επισκέπτονται το AVsite έστω και μία φορά!
Νίκη για εμάς θα είναι να καταφέρουμε αυτoί οι άνθρωποι να μας ξαναχτυπήσουν την πόρτα!

Να χαιρετήσω λοιπόν όλους σας, όλους τους υπόλοιπους συντονιστές & διαχειριστές και τον Αντρέα Καφάτο!
Να πω άλλωστε και ένα αντίο στον ελεύθερο χρόνο μας (καθώς φαίνεται) γιατί από εδώ και στο εξής θα ....μειωθεί πολύ! :roll:


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Συντονιστής κατηγορίας
CAR AUDIO
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Με τη σειρα μου να ευχαριστησω τον κ. ΑΝΔΡΕΑ για την τιμη που μου εκανε να με επιλεξει ως συντονιστη στις κατηγοριες του Home Cinema και του DIY και να καλωσορισω ολα τα μελη και τους συντονιστες και τους διαχειριστες.

Καλη δυναμη σε ολους...



Υ.Γ. Μετα απο 5 ωρες format και re-install (και μισο μπουκαλι βοτκα) τελικα δουλεψε αξιοπρεπως. Ολο τις πιο ακαταλληλες στιγμες κανει τα γικα του το pc μου...
Υ.Γ.2. Αμα σε πιασει η βοτκα... :roll: :?
 

Μηνύματα
64
Reaction score
0
Ευχαριστώ θερμά και εγώ με τη σειρά μου τον Αντρέα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την ανάθεση του συντονισμού της κατηγορίας DVDsoft / Movies.
Σκοπός μου είναι η καλύτερη δυνατή πλροφόρηση όλων για όλα τα θέματα που θα παρουσιάζονται προς όφελος όλων μας. Συστάσεις και συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες απο όλους για καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Τις τελευταιες ημερες που μιλησα με τον καθενα απο εσας ξεχωριστα, ολοι με ρωτησατε "ποια ειναι τα καθηκοντα του διαχειριστη" "τι πρεπει να κανω" κλπ.
Σας απαντησα γενικα.
Ηρθε ομως η ωρα να σας πω, ενωπιον ολων, τι δεν θελω να κανετε.

1.Δεν θα ηθελα να με ευχαριστησετε ξανα.Για δυο λογους.
α)εχω πολυ πολυ πικρη πειρα απο οσους με ευχαριστουσαν καποτε
β)ποιος ο λογος για ευχαριστιες?Το κεφι μας κανουμε, δεν εχουμε μπαστακα κανεναν πανω απο το κεφαλι μας ,ειμαστε ολοι στο ιδιο πλοιο.

2.Δεν θα ηθελα να απαντησετε σε προκλησεις. και προσβολες.Ποτε!
Και αν ερθετε σε σημειο που δεν μπορειτε να ελεγξετε τον εαυτο σας, σκεφτειτε ποσα περασε και ακουσε καποιος κοινος γνωστος .Το βουλωσε ομως και αφησε τον χρονο να αποδειξει τα αυταποδεικτα.Στο κατω κατω της γραφης εαν εχετε την δυνατοτητα να κοιταζεστε στον καθρεφτη καθημερινα και αυτος να σου κλεινει το ματι χαμογελωντας, ξερετε πως ολα ειναι ενταξει.
Γιατι λοιπον να απαντησετε?

Το AVsite ειναι και θα παραμεινει μονον τοπος ανταλλαγης μαθησης και αποψεων.Τιποτα αλλο.

Το εμαθα στο AVsite ας γινει το συνθημα μας :D

Καλη δουλεια και καλη διασκεδαση σε ολους μας :!:
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Νέες αντιλήψεις, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα, νέα τεχνολογία, φιλικότερο περιβάλλον χαρακτηρίζουν το ΝΕΟ στάνταρ στο χώρο της οικιακής, επαγγελματικής τεχνολογίας και πληροφόρησης αλλά και προσωπικής - φιλικής σχέσης.

Ανταποκρινόμενος και εγώ στο ΝΕΟ AV site και στον Αντρέα προσωπικά, θα βοηθήσω και θα προσφέρω (αλλά και θα λάβω) αυτά που γνωρίζω σε όλους τους φίλους που μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους σε όλα τα θέματα.

Δεν χρειαζόμαστε συνθήματα αλλά μόνο εργο και φιλική σχέση για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο και να μείνει πίσω αυτό που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε.

Καλή αρχή και καλή συνέχεια σε όλους...
 

Μηνύματα
1.159
Reaction score
5
Καλή Αρχή και από μένα............

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη ως προς τον συντονισμό της κατηγορίας Βιντεοκάμερα.....

Now Gentleman..... Shall we begin ;)
 


Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Συντονιστές καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους. Είναι μια δυνατή ομάδα με αρκετό ενθουσιασμό και πολύ μεράκι. Είμαι βέβαιος ότι το site θα γνωρίσει πολύ καλές μέρες στη συνέχεια.

Είμαι επίσης απόλυτα βέβαιος ότι θα υπάρχει άψογη συνεργασία τόσο με μένα όσο και με τον Κώστα.

Συγχαρητήρια σε όλους!
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.103
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top