Ανακοινωση προς φιλους και μη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θεωρω καθηκον μου να ανακοινωσω πως απο αυριο ξεκινω συνεργασια με μεγαλο καταστημα του χωρου.
Πριν βιαστουν οι Κασσανδρες να βγαλουν τα αρρωστα συμπερασματα τους επισημαινω πως ημουν ηδη δυο μηνες ανεργος και καποιος επρεπε να συντηρησει την οικογενεια μου.
Εαν το κανουν αυτοι ευχαριστως να παραιτηθω.

Οχι δεν ειχα κανονισει τιποτα απο πριν
Οχι δεν ειχα μιλησει με κανενα απο πριν
Οχι κανενας δεν χρηματοδοτησε το avsite
Οχι κανενας δεν ανακατευτηκε
Ναι σιχαινομαι να απολογουμαι και να δινω αναφορα για το τι κανω.

Περα απο αυτα
Νομιζω και οι πλεον ελαφρομυαλοιι θα κατανοησουν πως απο την θεση υπαλληλου δεν μπορω να "ελεγξω" και να " προωθησω"
Δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανω-ακομα και εαν ηθελα- απο την στιγμη που υπαρχουν ολες οι εταιριες του χωρου
Εχω τον λογο του ιδιοκτητη πως δεν θα προσπαθησει ποτε να ανακατευετει(ενας απο τους ορους που εθεσα)
Στο avsite υπαρχει και θα υπαρχει ειδικη κατηγορια καταστηματων την οποια μπορουν να εκμεταλευτουν ολα τα καταστηματα.
Ειναι ελευθερη και επιβαλεται η αναφορα τιμων απο ολα τα καταστηματα, εγχωρια και του εξωτερικου.
Ειναι εντελως ελευθερη η αναφορα ολων των καταστηματων και αντιπροσωπειων που εξυπηρετησαν μελη.
Οι καταγγελιες θα γινονται μονο επωνυμα και με αποδειξεις.
Απαγορευεται ρητως η κιτρινη διαφημηση.
Το avsite ειναι και παραμενει μακρια απο συμφεροντα.

Απο σημερα μεταφερω περιοδικα τις περισσοτερες απο τις αρμοδιοτητες μου στον κ.Χρηστο Ακρατοπουλο.
Παραμενω ενεργος και μαχιμος :wink:

Υ.Γ.Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ειχα κανει μια ανακοινωση πεντε λεξεων και δεν θα εγραφα ποτε ολα απο τα παραπανω διοτι δεν μου αρεσει να δινω λογαριασμο στο τι και πως το κανω.
Ελευθερος ανθρωπος ειμαι!
Το εκανα μονο και μονο για αυτους που θα χυσουν χολη ακομα και εαν ειχα γραψει το "Πατερ ημων".
Καπου θα βρουν πατημα και τωρα...
Get a life!

Reaction score
49
Aντρέα ΑΨΟΓΟΣ! 8)
Το ότι ξεκαθαρίζεις την στάση σου άμεσα και ξεκάθαρα σε τιμά ιδιατέρως!

Καλή σταδιοδρομία στην νέα σου δουλειά και εύχομαι η παρουσία σου στο AVsite να παραμείνει το ίδιο δυναμική (όσο ήταν μέχρι και σήμερα!)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Reaction score
7
Γιατι δεν εχουν παλαμακια-χειροκροτημα τα emoticons?
Τωρα πως θα εκφραστω εγω?
Καλη αρχη...

Υ.Γ. Θα μαθουμε ποιο ειναι το καταστημα για να ερχομαστε για τα...καθημερινα ψωνια? :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του site καθώς μαζί με τον Κώστα Παπάζογλου θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Άλλωστε έχουμε ήδη δημιουργήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα στο avsite που οι παρεμβάσεις μας είναι ελάχιστες.

Παρεπιπτόντως ξεκινάω και εγώ αύριο στην νέα μου δουλειά! :D

Reaction score
7
Παρεπιπτόντως ξεκινάω και εγώ αύριο στην νέα μου δουλειά!
Καλη αρχη και σε εσενα...

Εγω εκλεισα χθες 2 μηνες στη νεα δουλεια (sorry που δεν ειχα ενημερωσει φιλους και μη :wink: ... Ευχομαι οι ''μη'' να μου δινουν την αδεια τους) :)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
... Πριν βιαστουν οι Κασσανδρες να βγαλουν τα αρρωστα συμπερασματα τους επισημαινω πως ημουν ηδη δυο μηνες ανεργος και καποιος επρεπε να συντηρησει την οικογενεια μου.
Εαν το κανουν αυτοι ευχαριστως να παραιτηθω ...
Δεν μου λες? Σούχει απαγορεύσει κανείς να δουλεύεις ? :wink:

Reaction score
49
Χρήστο, να ευχηθώ και σε σένα καλή σταδιοδρομία στην νέα σου δουλειά!
Καλή δύναμη! :wink:

Αντρέα & Χρήστο.............μην ξεχάσετε να αφήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο για εμάς και το AVsite!! :roll: :roll:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. :D :D
Χρηστο καλη δυναμη και σε εσενα.
Κωστα, επισης καλη δυναμη διοτι τωρα θα πρεπει να καλυφθουν καποια κενα :wink:
Νικο, σχετικα με τον χωρο εργασιας μου σου απαντησα ηδη με πμ
Επισης οποιος αλλος ενδιαφερεται να μαθει μονο μεσω πμ παρακαλω.
Διαφημηση θα γινεται μονο σε οποιον προσφερει(και δεν εννοω υλικα) :wink:

Reaction score
5
Να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στον Ανδρέα και το Χρήστο στη νέα τους εργασία, και στον Ανδρέα να αναφέρω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απολογίας στις Κασσάνδρες.
Προσωπικά δεν νομίζω να ενοχλεί κανένα λογικά σκεπτόμενο άτομο ότι ο ιδιοκτήτης του site εργάζεται σε κάποιο κατάστημα του χώρου, ήταν κάτι το αναμενόμενο για όλους μας.

Πέρα από την δωρεάν διαφήμιση που προσφέρετε για όλους στις αγγελίες είναι σωστό και θεμιτό να κάνουν και κάποια πληρωμένη διαφήμιση και δεν εξαιρώ ούτε το συγκεκριμένο κατάστημα που εργάζεται ο Ανδρέας. :wink:

Ανδρέα για να μην το μάθω από της Κασσάνδρες στείλε κανένα προσωπικό μήνυμα. :wink:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλή επιτυχία

Εύχομαι καλή επαγγελματική σταδιοδρομία
(με άσπρο μαλλί καινούργιο ξεκίνημα;;;)

Το πιο μάχιμο πουρέιντζερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Αντρέα, get a new life... 8)

Δεν νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς, ελεύθεροι ( απο δημοκρατικής άποψης) και μεγάλοι άνθρωποι (ή πολύ μεγάλοι!!) είμαστε.

Τώρα φαίνεται ότι είναι γενικά περίοδος μεγάλων αλλαγών για όλους, συμπεριλαμβανομένων και εμένα όπου δεν άρχισα μόνο καινούργια δουλειά, αλλά άλλαξα και πόλη... Αθηναίος (!) now...

Αντε καλή αρχή για ΟΛΟΥΣ μας , φιλικά και καλοπροαίρετα... :)

Reaction score
50
Ευχές κι από εμένα για καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία στον καινούριο σου εργασιακό χώρο Ανδρέα. Με το καλό!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Kαλή επιτυχία και στους δύο!

(...αν και δε νομίζω οτι χρειάζεται να "δίνετε λογαριασμό")

Reaction score
0
NA EΥΧΗΘΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ!!ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑ!!ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟ Ε.ΜΑΙΛ!!Η ΣΜΣ 6944392492!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!! :D :D :D :D

Reaction score
49
Φίλε Αντρέα, επειδή δεν είσαι μόνο εσύ ο γάτος εδώ μέσα :wink: , σε πμ που σου έστειλα τις προάλλες.....το είχα πετύχει το μαγαζί, ή όχι?

(όχι τίποτε άλλο....απλά να ξέρω αν θα φορέσω και....πέταλα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88