ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Θεωρω καθηκον μου να ανακοινωσω πως απο αυριο ξεκινω συνεργασια με μεγαλο καταστημα του χωρου.
Πριν βιαστουν οι Κασσανδρες να βγαλουν τα αρρωστα συμπερασματα τους επισημαινω πως ημουν ηδη δυο μηνες ανεργος και καποιος επρεπε να συντηρησει την οικογενεια μου.
Εαν το κανουν αυτοι ευχαριστως να παραιτηθω.
Οχι δεν ειχα κανονισει τιποτα απο πριν
Οχι δεν ειχα μιλησει με κανενα απο πριν
Οχι κανενας δεν χρηματοδοτησε το avsite
Οχι κανενας δεν ανακατευτηκε
Ναι σιχαινομαι να απολογουμαι και να δινω αναφορα για το τι κανω.
Περα απο αυτα
Νομιζω και οι πλεον ελαφρομυαλοιι θα κατανοησουν πως απο την θεση υπαλληλου δεν μπορω να "ελεγξω" και να " προωθησω"
Δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανω-ακομα και εαν ηθελα- απο την στιγμη που υπαρχουν ολες οι εταιριες του χωρου
Εχω τον λογο του ιδιοκτητη πως δεν θα προσπαθησει ποτε να ανακατευετει(ενας απο τους ορους που εθεσα)
Στο avsite υπαρχει και θα υπαρχει ειδικη κατηγορια καταστηματων την οποια μπορουν να εκμεταλευτουν ολα τα καταστηματα.
Ειναι ελευθερη και επιβαλεται η αναφορα τιμων απο ολα τα καταστηματα, εγχωρια και του εξωτερικου.
Ειναι εντελως ελευθερη η αναφορα ολων των καταστηματων και αντιπροσωπειων που εξυπηρετησαν μελη.
Οι καταγγελιες θα γινονται μονο επωνυμα και με αποδειξεις.
Απαγορευεται ρητως η κιτρινη διαφημηση.
Το avsite ειναι και παραμενει μακρια απο συμφεροντα.
Απο σημερα μεταφερω περιοδικα τις περισσοτερες απο τις αρμοδιοτητες μου στον κ.Χρηστο Ακρατοπουλο.
Παραμενω ενεργος και μαχιμος
Υ.Γ.Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ειχα κανει μια ανακοινωση πεντε λεξεων και δεν θα εγραφα ποτε ολα απο τα παραπανω διοτι δεν μου αρεσει να δινω λογαριασμο στο τι και πως το κανω.
Ελευθερος ανθρωπος ειμαι!
Το εκανα μονο και μονο για αυτους που θα χυσουν χολη ακομα και εαν ειχα γραψει το "Πατερ ημων".
Καπου θα βρουν πατημα και τωρα...
Get a life!
Πριν βιαστουν οι Κασσανδρες να βγαλουν τα αρρωστα συμπερασματα τους επισημαινω πως ημουν ηδη δυο μηνες ανεργος και καποιος επρεπε να συντηρησει την οικογενεια μου.
Εαν το κανουν αυτοι ευχαριστως να παραιτηθω.
Οχι δεν ειχα κανονισει τιποτα απο πριν
Οχι δεν ειχα μιλησει με κανενα απο πριν
Οχι κανενας δεν χρηματοδοτησε το avsite
Οχι κανενας δεν ανακατευτηκε
Ναι σιχαινομαι να απολογουμαι και να δινω αναφορα για το τι κανω.
Περα απο αυτα
Νομιζω και οι πλεον ελαφρομυαλοιι θα κατανοησουν πως απο την θεση υπαλληλου δεν μπορω να "ελεγξω" και να " προωθησω"
Δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανω-ακομα και εαν ηθελα- απο την στιγμη που υπαρχουν ολες οι εταιριες του χωρου
Εχω τον λογο του ιδιοκτητη πως δεν θα προσπαθησει ποτε να ανακατευετει(ενας απο τους ορους που εθεσα)
Στο avsite υπαρχει και θα υπαρχει ειδικη κατηγορια καταστηματων την οποια μπορουν να εκμεταλευτουν ολα τα καταστηματα.
Ειναι ελευθερη και επιβαλεται η αναφορα τιμων απο ολα τα καταστηματα, εγχωρια και του εξωτερικου.
Ειναι εντελως ελευθερη η αναφορα ολων των καταστηματων και αντιπροσωπειων που εξυπηρετησαν μελη.
Οι καταγγελιες θα γινονται μονο επωνυμα και με αποδειξεις.
Απαγορευεται ρητως η κιτρινη διαφημηση.
Το avsite ειναι και παραμενει μακρια απο συμφεροντα.
Απο σημερα μεταφερω περιοδικα τις περισσοτερες απο τις αρμοδιοτητες μου στον κ.Χρηστο Ακρατοπουλο.
Παραμενω ενεργος και μαχιμος

Υ.Γ.Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ειχα κανει μια ανακοινωση πεντε λεξεων και δεν θα εγραφα ποτε ολα απο τα παραπανω διοτι δεν μου αρεσει να δινω λογαριασμο στο τι και πως το κανω.
Ελευθερος ανθρωπος ειμαι!
Το εκανα μονο και μονο για αυτους που θα χυσουν χολη ακομα και εαν ειχα γραψει το "Πατερ ημων".
Καπου θα βρουν πατημα και τωρα...
Get a life!