Ανακοινωση της Bsi

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απο την BSI λαβαμε την παρακατω δηλωση:

"Παρά την αύξηση του ΦΠΑ η ΒSI θα διατηρήσει τις ίδιες τιμές για ΟΛΑ τα προιόντα της BENQ και φυσικά για τους BENQ Projectors, επωμιζόμενη αυτή το βάρος της αύξησης του ΦΠΑ'

Οι κρισεις δικες σας.... :wink: και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο!

V

VIDEOMIX

Guest
Ε, καλά βρε παιδιά. Δεν ειναι και κάτι ιδιαίτερο για την τσέπη μας. Στον 7800 για παράδειγμα ειναι γύρω στα 17 ευρό. Στον μικρούλη ειναι γύρω στα 10 ευρό. Πάντως ειναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται απο την κυβέρνηση. (για να κάνω και ενα σχόλιο επι της ουσίας)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
VIDEOMIX μην κοιτάς το απόλυτο ποσό ενός προβολέα για την τσέπη ενός καταναλωτή ή το 1% σαν ποσοστό.

Πολλαπλασίασέ το με τον τζίρο της BSI για να καταλάβεις τι σημαίνει για μια εταιρεία και έναν επιχειρηματία, 1% χάσιμο από το margin του. Και μιλάμε για πολλά μηδενικά τζίρο ε?...

Το νούμερο είναι τεράστιο! :wink:

Σε κάθε περίπτωση δείχνει συνέπεια και δείγμα καλής συνεργασίας προς τους πελάτες της, ιδιαίτερα τους πελάτες χονδρικής.

p.s. Αν θεωρείς τόσο μικρό το κακό γιατί το θεωρείς απαράδεκτο από πλευράς κυβέρνησης? Αλλά γι αυτό μάλλον θα χρειαστεί άλλο thread. :wink:

Reaction score
0
Τέτοιες κινήσεις είναι αξιόλογες και πολύ σημαντικές!

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες!
Γενικότερα έχω δει κι από άλλες κινήσεις τους ότι επιβεβαιώνουν αυτό τον χαρακτηρισμό και τον αξίζουν με το παραπάνω...

Με τέτοιες κινήσεις τους είναι να μην τους προτιμά κανείς από το technikdirekt ? :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Πρόσεξα επακριβώς την έκφρασή μου. Μίλησα για την τσέπη μας. Οσο για το όλο θέμα, δεν μπορεί ενα κράτος αντί για ανάπτυξη να απαντά με φόρους. Ετσι σιγά σιγά θα φτωχύνει. Μα... δεν το καταλαβαίνουν; Τόσο ανίκανοι ειναι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε βρε VIDEOMIX...
Γράφουμε σε ένα θέμα για την στάση της bsi στην αύξηση του ΦΠΑ.

Από τη μία θεωρείς ότι δεν κάνει και μεγάλη δουλειά η bsi μιας και 10-15 ευρώ δεν τρέχει κάστανο για την τσέπη μας και από την άλλη κατόπιν αναλυτικής οικονομοτεχνικής μελέτης χαρακτηρίζεις ανίκανη την κυβέρνηση.

1ον Αν η αύξηση του ΦΠΑ είναι κακή, η στάση της bsi είναι υποχρεωτικά καλή και δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε.
2ον Θα προτιμούσα πολιτική συζήτηση και σχόλια στην εκτός θέματος. Εκεί θα δεις ότι δεν υποστηρίζω την κυβέρνηση, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

Παρακαλώ επί του θέματος.

Reaction score
14
Πρόσεξα επακριβώς την έκφρασή μου. Μίλησα για την τσέπη μας. Οσο για το όλο θέμα, δεν μπορεί ενα κράτος αντί για ανάπτυξη να απαντά με φόρους. Ετσι σιγά σιγά θα φτωχύνει. Μα... δεν το καταλαβαίνουν; Τόσο ανίκανοι ειναι;
Και ακόμη περισσότερο!!!!!!!

Αν απλά ξεφυλλίσεις την νεώτερη Ελληνική ιστορία ...θα φρίξεις.
Ποτέ δεν έγινε το ...αυτονόητο.
Ένα βιβλιαράκι που πολύ απλά και με γλαφυρό τρόπο περιγράφει το πόσο Ψωροκώσταινα είμαστε και γιατί έχουμε φτάσει δώ που φτάσαμε είναι το "Η δραχμούλα μας" .... Διάβασε το και θα καταλάβεις ότι η ανικανότητα του συνδιασμού "Έλληνας πολιτικός" και "Ελληνική δημόσια διοίκηση" ...δεν έχει όρια.

Ανάπτυξη; Ποια ανάπτυξη; Όλη την παραγωγική δραστηριότητα της χώρας την έχουν τσακίσει οι εργατοπατέρες. (που μετά ως δια μαγείας...υπουργοποιούνται)
Ξένες επενδύσεις; Να μην αρχίσω να απαγγέλω τα ονόματα εργοστασίων που καταφέραμε ως πανηλίθιος λαός να κλείσουμε. (και μετά παρακαλάγαμε να ξαναανοίξουν - πράγμα που βέβαια δεν έγινε ποτέ)

Η δική μου συνοπτική παρατήρηση είναι η εξής.

Αντί να μαζέψουν τα κοπρόσκυλα που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και αντί να βρούνε το μαύρο χρήμα εκεί που καταλήγει ....στην νύχτα δηλαδή και σε αγαθά που δεν μπορεί να γευτεί ο μέσος καταναλωτής...μας ενοχοποίησαν όλους μέσα σε μια νύχτα, μας έκαναν συνένοχους της πεντηκονταετούς και βάλε κακοδιαχείρησης του τόπου από μερικές πολιτικές φαμίλιες, μας κατονόμασαν συνοπτικά ώς φοροδιαφεύγοντες λέει....και μας καταδίκασαν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ* να βγάλουμε όλοι μαζί το φίδι από την τρύπα.
Την δικιά τους τρύπα. Την μαύρη. Και το δικό τους φίδι. Αυτό που δεν λέι να τους φάει ...που να πάρει.... :twisted:

* Όσο με θυμάμαι...αλλά και από όσα έχω διαβάσει...πάντα εγώ και οι όμοιοι μου έφταιγαν για την κατάντια της Ελλάδας. Ποτέ αυτοί που την "οδηγούσαν"....και που ...μυστηριωδώς....από ξεβράκωτοι κατέληγαν πάμπλουτοι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα παρακαλούσα όλους να συνεχίσουμε την συζήτηση για το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ εδώ:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=4855

Μάλιστα είναι καλό να μεταφέρετε τα μηνύματά σας που δεν αφορούν αποκλειστικά την bsi και εκεί για να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση...

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γ. Διαχειριστής

Reaction score
51
Τσαρουχάς Νίκος said:
Συγχαρητήρια στην BSI και στον κο Βεζυργιάννη!

Το λιγότερο...
To να συμφωνήσω 100% με τον Νίκο είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω............ :D :D :D :D :D :D

Πάντα τέτοια!

Reaction score
1
preve said:
Όσο με θυμάμαι...αλλά και από όσα έχω διαβάσει...πάντα εγώ και οι όμοιοι μου έφταιγαν για την κατάντια της Ελλάδας. Ποτέ αυτοί που την "οδηγούσαν"....και που ...μυστηριωδώς....από ξεβράκωτοι κατέληγαν πάμπλουτοι.
Ακριβώς έτσι είναι . Εσύ και οι όμοιοί σου , στους οποίους ανήκω κι εγώ και οι πατεράδες μας και τα παιδιά μας. Μόνο εμείς φταίμε για τα χάλια μας. Γιατί εμείς τους ψηφίζαμε όλους αυτούς (τους ανεπάγγελτους και αστράτευτους) και τους ανεβάζαμε στους θρόνους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πλουτίζουν στην καμπούρα μας.
Και από πάνω καμαρώνουμε κι όλας, γιατι δήθεν εκλέγουμε τις κυβερνήσεις μας και αυτό είναι Δημοκρατία και είναι το καλύτερο πολίτευμα στον κόσμο και το ανακαλύψαμε εμείς οι Ελληνάρες και είμαστε και πολύ ... περήφανοι γι'αυτό. Που δηλαδή κάποιοι αστράτευτοι και ανεπάγγελτοι μας κυβερνούν και από ξεβράκωτοι καταλήγουν πάμπλουτοι.
Όποιος θέλει να καμαρώνει γι'αυτό το θαυμαστό πολίτευμα, ας διαβάσει την ιστορία να δεί πότε μεγαλουργούσαν οι Έλληνες και με τι είδους πολιτεύματα. Ας διαβάσει ποιά πορεία είχε η Αρχαία Αθήνα, όταν απέκτησε Δημοκρατία ...

Το θέμα όμως είναι πολιτικό και μάλλον δεν ταιριάζει σε ένα φόρουμ τεχνικού χαρακτήρα όπως αυτού εδώ ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid