Αναμεταδότες A/V

Reaction score
427
Έχεις κάποιος να προτείνει κάπιο καλό μοντέλο;
Χρησιμοποιώ κάποιους noname και δεν είναι ικανοποιητικά τα αποτελέσματα. Δεν εννοώ ως ποιότητα εικόνα, αλλά να έχουν καλό σήμα.

Reaction score
0
δεν ξερω τι αποσταση θες να καλυψεις αλλα επειδη ηθελα να στειλω nova στην κρεβατοκαμαρα και η αποσταση δυστυχως ειναι πολυ μεγαλη( ~ 30 μ ) , εφερα τεχνικο με τουλαχιστον 5-6 αναμεταδοτες.Ολοι εκτος απο εναν δεν εδειξαν καθολου σημα . Ο ενας εδειξε σημα οριακο και απολυτως χαλια ...απογοητευτικα 100% και τα παρατησα.
Σου ΄κανα την καρδια περιβολι ε??:135: Αν η αποσταση σου ειναι μικρη και δεν παρεμβαλονται πολλοι τοιχοι , δεν θα εχεις προβλημα στο σημα αλλα μην περιμενεις ποιοτητα .

Reaction score
0
ουπς...σορυ..τωρα ειδα οτι μιλας μονο για ποιοτητα:120: οχι μην το ψαχνεις ..rca απλο ειναι ολοι..

Reaction score
427
Απάντηση: Αναμεταδότες A/V

Sorry δεν έγινα κατανοητός. Ότι εικόνα βλέπω με composite να βλέπω και στις άλλες tv.Δεν με ενοχλεί το rca, αρκεί να μην έχω παρεμβολές, χιόνια κλπ.
Η απόσταση είναι γύρω στα 15 μέτρα, αλλά έχει τοίχους δεν είναι ευθεία.
Στην άλλη tv που είναι στην ευθεία και είναι στα 5 μέτρα παίζει μία χαρά.
Έχω δει στο mediamarkt κάποιους επώνυμους αναμεταδότες, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν δουλειά. Μην δώσω 80 ευρώ τσάμπα.

Reaction score
164

Αν έχεις Wifi ξέχασέ το... Επίσης κινδυνεύεις και από τους γείτονες... Να προτιμήσεις σε αυτή την περίπτωση ένα στα 5.8Ghz, αλλά είναι αρκετά ακριβά.
15 μέτρα, δεν το βλέπω να φτάνεις. Έχω ένα σετ Trust και σε τόση περίπου απόσταση με τοίχους, δεν πιάνει.

Reaction score
164

Γύρω στα 60€.
Αν έχεις Wifi, φοβάμαι ότι θα έχεις πρόβλημα με όλα τα 2.4GHz. Δυστυχώς τα κανάλια, και του Wifi και των senders είναι πολύ κοντά και δεν μπορείς εύκολα με αλλαγή τους να αποφύγεις τις παρεμβολές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef