Αναπαραγωγή μουσικής από θύρα USB AV-Receiver

Reaction score
3
Καλώς σας βρήκα κατ' αρχήν! Επειδή έχω μείνει πολύ πίσω στον ήχο, να ρωτήσω: όταν συνδέσεις usb stick ή σκληρό χωρίς τροφοδοσία σε ενισχυτή - av-receiver που διαθέτει εμπρός θύρα usb, τι ακριβώς παίζει? "Βλέπει" τα αρχεία μουσικής και σου δίνει κάποιες επιλογές? Φαίνονται τίτλοι με βάση τα tags κ.λ.π.? Συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν κάποια βασικά μοντέλα, όπως ο Yamaha RX-V375 και ο Pioneer VSX 423 ή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση. Tο μηχάνημα δεν θα μπεί σε home cinema, απλά δεν έχω δει δικάναλο receiver με εμπρός εισόδους usb ή 3,5mm, γι αυτό και κατευθύνομαι προς AV Receiver.

Reaction score
3
Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! :) Για το θέμα μου ξέρεις τίποτα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κάθε ενισχυτής έχει διαφορετικές λειτουργίες όσον αφορά την αναγνώριση αρχείων ήχου από την usb τόσο για τα format(mp3,wav,flac κ.τ.λ.) όσο και για τα metadata(τίτλοι κ.τ.λ.).
Μπορείτε πανεύκολα για κάθε μοντέλο που σας ενδιαφέρει να καταβάσετε το manual και να τα δείτε αναλυτικά από εκεί.
Για δικάναλο με usb μπορείς να δεις και τους παρακάτω:
http://www.avsite.gr/forum/threads/hk-3770-nέος-stereo-receiver-απο-την-Ηarman-kardon.133195/

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Ένα-δυο που έχω δει σε AV receivers έχουν βασικές δυνατότητες.
Βλέπεις στην οθόνη τα αρχεία χωρίς πολλές λεπτομέρειες και τα παίζεις.

Reaction score
3
Παίζει τίποτα με play list κ.λ.π. ή απλά τα παίζει με αλφαβητική σειρά?

Reaction score
3
Απαντάω στον εαυτό μου, μπορεί κι άλλοι να έχουν τις ίδιες απορίες: ο Yamaha παίζει δείχνοντας τις πληροφορίες στο TV osd ή στην οθόνη του, o Pioneer μόνο στην TV. Δυνατότητες playlist δεν είδα, μόνο ο Yamaha έχει δυνατότητα random. Βεβαίως αν πρόκειται για tablet ή smartphone έχουν δικό τους app άρα είσαι εντάξει. Αυτά...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης