Αναπαραγωγή DVD στο Wii!!

Reaction score
62
Η απόφαση της Nintendo να μην ενσωματώσει στο Wii ειδικό software που επιτρέπει την αναπαραγωγή DVD ταινιών κατακρίθηκε από την πρώτη ημέρα διάθεσης του συστήματος. Τη λύση στον "πονοκέφαλο" έρχεται να δώσει ένας προγραμματιστής με το ψευδώνυμο Erant, ο οποίος δημιούργησε ένα application που επιτρέπει στο Wii να διαβάζει τόσο τις DVD ταινίες που εισέρχονται στο drive, όσο και αρχεία video που είναι αποθηκευμένα στην SD card. Ο χρήστης μετά από αυτή τη διαδικασία μπορεί απλά να «τρέχει» το πρόγραμμα, να εισάγει το DVD της αρεσκείας του και να προχωράει στην αναπαραγωγή.

Σας παραθέτω και το link για το πως γίνεται η διαδικασία!! Επειδή δεν το έχω τσεκάρει , όποιος θέλει να το κάνει, να το κάνει με δική του ευθύνη!!! Εγώ θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις!!!:109:

Reaction score
1.213
Συγνωμη αλλα αυτο τωρα τι να το κανεις ? Απλα για την κ@ της αναβαθμισης ντε και καλα.Γιατι δεν μπορω να φανταστω καποιον να περιμενε τοσο καιρο να δει dvd απο το wii , αντιθετα μπορω να φανταστω πολλους που εχουν 3,4 τουλαχιστον dvd drives σπιτι τους επιτραπεζια η μη.Που ξεκινουν και απο τιμες...

Reaction score
62
Συγνωμη αλλα αυτο τωρα τι να το κανεις ? Απλα για την κ@ της αναβαθμισης ντε και καλα.Γιατι δεν μπορω να φανταστω καποιον να περιμενε τοσο καιρο να δει dvd απο το wii , αντιθετα μπορω να φανταστω πολλους που εχουν 3,4 τουλαχιστον dvd drives σπιτι τους επιτραπεζια η μη.Που ξεκινουν και απο τιμες...
Μπορεί πχ να θέλει να ξεφορτωθεί το DVD player από το σαλόνι του και να παίζει ταινίες μέσω Wii. Τις πολλές συσκευές και καλώδια, πολλοί εμίσησαν. To all in one κανείς!!:109:

Reaction score
0

ΣΩΣΤΟΣ !!!

Ασε που εαν σου χαλασει το dvd του Wii δεν θα μπορεις να παιξεις τα δισκακια ...

Reaction score
1
Δεν ξερω για το DVD, αν και εχω ακουσει οτι το συνεχες διαβασμα μπορει να ταλαιπωρησει το drive με ανεπιθυμητα αποτελεσματα, αλλα η δυνατοτητα να παιξει avi απο SD καρτα θα μου λυσει τα χερια σε καποιες περιπτωσεις. :602:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas