Αναπαραγωγη ταινιας απο στικακι

Reaction score
20
Καλησπερα παιδια!
Σημερα ανακαλυψα οτι οι τηλεορασεις μπορουν να παιξουν ταινιες απο εξ. σκληρο δισκο/usb στικακι. :116:
Παμε λοιπον στο.. ψητο.
Συνδεσα τον εξ. σκληρο μου δισκο στην τηλεοραση του δωματιου μου που ειναι η Lg m2262d http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169397
Μου εδινε ομως επιλογη μονο για αναπαραγωγη εικονων και αρχειων μουσικης.
Συνδεσα μετα τον εξ. σκληρο δισκο στην τηλεοραση του σαλονιου που ειναι αυτη η samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
Στην συγκεκριμενη τηλεοραση ολα επαιζαν αψογα (υποτιτλοι μια χαρα, χωρις κανενα απολυτως κολλημα κλπ).
Καπου ειχα διαβασει οτι η Lg (αυτη που δεν μπορει να αναπαραγει βιντεο αρχεια)
χακαρεται με καποιον τροπο..
Ισχυει κατι τετοιο; Προγραμματακι βαζεις ουσιαστικα για αναβαθμιση;
Να σημειωσω πως ολα μου τα αρχεια βιντεο ειναι σε μορφη .mkv (matroska).
Ευχαριστω πολυ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αναπαραγωγη ταινιας απο στικακι

To ''χακάρισμα'' των LG γίνεται μόνο για τις τηλεοράσεις και όχι για τα μονιτορ-τηλεοράσεις.
Δεν μπαίνει κάποιο πρόγραμμα απλά μπορεί και αναπαράγει αρχεία mkv σε ορισμένες σειρές της.Παρόλα αυτά δεν αναπαράγει ήχο dts.

Reaction score
20

Βασικα απο ενα γρηγορο googlαρισμα
ειδα οτι υπαρχει τροπος να το.. χακαρεις (με την βοηθεια ενος αλλου τηλεκοντρολ)
αλλα η συγκεκριμενη τηλεοραση δεν παιζει αρχεια mkv, αλλα ολες τις υπολοιπες μορφες!

Reaction score
1.815

To ''χακάρισμα'' των LG γίνεται μόνο για τις τηλεοράσεις και όχι για τα μονιτορ-τηλεοράσεις.
Δεν μπαίνει κάποιο πρόγραμμα απλά μπορεί και αναπαράγει αρχεία mkv σε ορισμένες σειρές της.Παρόλα αυτά δεν αναπαράγει ήχο dts.
Oι νέες σειρές (22LV2500 & 22LK330) δε θέλουν "χακαρίσματα". Είναι "ετοιμοπόλεμες" από τη μανούλα τους και αναγνωρίζουν ακόμα και σκληρούς με διαμόρφωση NTFS!!:116:
Παραμένει όμως η αναπαραγωγή αρχείων ήχου DTS, σαν "ατού" των premium σειρών, που θα έρθουν από Σεπτέμβρη..

Reaction score
0

Είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας που σε έδωσε η τηλεόραση;

Reaction score
20

Είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας που σε έδωσε η τηλεόραση;
Σαν τηλεοραση εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας (για τα λεφτα της παντα)
Σαν monitor pc δεν με ικανοποιει ομως (ειναι αρκετα θαμπα τα χρωματα).

Reaction score
20

Oι νέες σειρές (22LV2500 & 22LK330) δε θέλουν "χακαρίσματα". Είναι "ετοιμοπόλεμες" από τη μανούλα τους και αναγνωρίζουν ακόμα και σκληρούς με διαμόρφωση NTFS!!:116:
Παραμένει όμως η αναπαραγωγή αρχείων ήχου DTS, σαν "ατού" των premium σειρών, που θα έρθουν από Σεπτέμβρη..
Με βλεπω με τη νεα σεζον να τσιμπαω μια τετοια τηλεοραση..
Να βλεπουμε απευθειας τις ταινιες μας, χωρις πολλα πολλα..:107:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas