Ανδρέας Καφάτος, 1961-2020

Μηνύματα
47
Reaction score
34
Όνομα συνώνυμο με τη βιντεοπροβολή και το διαδικτιακό community του AV στην Ελλάδα.
Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.
Καλό του ταξίδι.
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Ήρθαν σκέψεις πολλές με την απώλεια του Ανδρέα και σας μεταφέρω στον Οκτώβριο του 2016 και στη συνέντευξη που κάναμε στην ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε τότε και την αφιερώνω στη μνήμη του...

Το όνομα της εκπομπής ήταν ... «Κυριακάτικος καφές με το AVSite.gr».

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε μια ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετείχαν αρκετοί φίλοι και μέλη του AVSITE.gr με στόχο να δημιουργηθεί μια συνεχόμενη ροή εκπομπών. Για διάφορους όμως λόγους δεν συνεχίστηκε αυτή η προσπάθεια.

Όμως σε αυτή την εκπομπή, παρά τα πολλά τεχνικά προβλήματα που είχε λόγω της προσπάθειας πολλαπλών συνδέσεων μέσω skype, facebook, τηλεφωνικής γραμμής και viber, ήταν μια σημαντική προσπάθεια με πολλά και όμορφα στοιχεία.

Ο Ανδρέας πάντα στήριζε όλες τις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη του AVSite σε πολλές κατευθύνσεις. Τον Ανδρέα (όπως και πολλά ακόμη παιδιά του AVSite.gr) τον γνώριζα απο την εποχή του AVForum.gr καθώς ήμουν από τότε συντονιστής, όπως και μετέπειτα στο AVSite.gr...όπως αναφέρεται και στην εκπομπή που περιγράφει την ιστορία του φόρουμ...

Σε αυτή συμμετείχαν τα παρακάτω μέλη, όπως ακριβώς αναφέρεται στο post που έκανα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής.....

"... Ο Ανδρέας Καφάτος, ο "ιδρυτής" (ένας είναι ο ιδρυτής!) ήταν παρών, μαζί ο Χρήστος Ακρατόπουλος, ο "Γενικός" μας, επίσης ο Νίκος Αρβανιτάκης (o "clubzone"), o Αλέξανδρος Φιλιππίδης (xfader) το αστέρι μας και τέλος εγώ που έκανα την παρουσίαση, ο Πάνος Οπλοποιός...

Όμως πολλές αλήθειες και καταθέσεις ψυχής ακούστηκαν σε αυτή την εκπομπή και πραγματικά ξεπέρασαν τα όποια τεχνικά προβλήματα....

Ο Ιδρυτής, Ανδρέας Καφάτος, παρέδωσε τη "σκυτάλη" του AVSite.gr σε δύο πολύ ικανά στελέχη, τον Δημήτρη (zizik) και τον Αλέξανδρο (xfader) σε πραγματικά πολύ συγκινητική στιγμή..."

Καλό ταξίδι Ανδρέα...

Η εκπομπή ...


Η ανάρτηση για την εκπομπή...

 



Μηνύματα
1.373
Reaction score
2.751
Καλό παράδεισο, με είχε βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό στην επιλογή μου του πρώτου προτζέκτορα πριν περίπου είκοσι χρόνια κάτι για το οποίο ήμουν πάντα ευγνώμων, κουράγιο στους οικείου του και τα θερμά μου συλληπητήρια.
 

C

chrispo

Guest
Δε τον γνώριζα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
 


Μηνύματα
687
Reaction score
184
Πρωτοπορος στη Βιντεοπροβολη ,και οχι μονο..........Τον θυμαμαι απο το μακρυνο 1998, οταν τον γνωρισα, να κανουμε test σε κατι LCD της συμφορας και να ''διδασκει'' επισημαινοντας προτερηματα και ελατωματα........Καλο του ταξιδι .Συλληπητηρια στους δικους του.
 

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
Αντρίκο....Εραστή του τσιγάρου και της βιντεοπροβολής...Ευρηματικέ τύπε ήσουν μπροστά γιά την εποχή σου...Ησουν μιά μοναδική πάστα ανθρώπου.Ησουν μια κατηγορία μόνος σου ρε αδερφέ!

20 χρόνια φιλίας....Είχα την τιμή να δουλέψουμε μαζί...Με βοήθησες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό....Πόσοι κοιλιακοί από τα γέλια,πόσα πειράγματα,μούντζες με το κιλο!!,πόσα κραξίματα ρε κωλόγερε!!!
Αγάπησες την βιντεοπροβολή και το av με πολύ μεράκι και γνώση.Πρωτοπόρος με τα forum τις παρουσιάσεις,τα συγκριτικά τις δοκιμές ,πέτυχες αυτό που ήθελες.

Να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και όλοι μαζί,να βιώσουμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.....
Το έκανες με το καλύτερο τρόπο!
Καλό ταξίδι ΜΩΡΗ!!!!!.......
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος



Μου αρέσει!
Σχόλιο

Κοινοποίηση
 



Μηνύματα
263
Reaction score
6
Είμαι συγκλονισμένος . Καλό Παράδεισο στον Ανδρέα . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του .
 

Μηνύματα
2.330
Reaction score
182
Δεν τον γνώριζα προσωπικά αλλά ήταν σημαντικό πρόσωπο εδώ και του οφείλουμε το ότι υπάρχουμε σαν κοινότητα... Κρίμα... Καλό παράδεισο να έχει!
 

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλό παράδεισο να έχει. Συλλυπητήρια στους οικείους του..
 

Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.463
Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Καλύτερα που ησύχασε,κανένας δεν πρέπει να ταλαιπωρείται.
 

D

Deleted member 8307

Guest
... τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.
Ευχαριστώ και θα θυμάμαι τον Ανδρέα για τις διαδικτυακές παρέες που δημιούργησε.
 






Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.314
Μηνύματα
2.858.223
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top