Ανδρέας Τσουρινάκης

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.897
Χθες είχα ολοήμερη "συνεύρεση" με τον καλό μου φίλο και θρύλο στο χώρο του gaming Ανδρέα Τσουρινάκη. Ξεκινήσαμε από το σπίτι κοινού φίλου (photo) και καταλήξαμε σε ...μάσα! (τι περίεργο:happy_9:)
Συζητήσεις άφθονες!
Tο αναμενόμενο Theseis, το μέλλον των adventures, η νέα μόδα των "alternate reality games", οι ταξιδιωτικές του περιπέτειες, ο κινηματογράφος, οι γυναίκες, ήταν μερικά από τα θέματα μας.
Τον ενημέρωσα για το AVSite και σύντομα θα το επισκεφτεί όπως μου είπε. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να τον προειδοποιήσω για την τρέλα που κυκλοφορεί εδώ μέσα! "happy_1"

Attachments

Reaction score
62
Προσκυνώ τον ζωντανό θρύλο των adventures!! Μικρό τον είχα σαν Θεό και περίμενα πως και πως τις λύσεις των παιχνιδιών!!!! Πώς τα τερμάτιζε όλα ρε γμτ!!! Μερικά είχαν πολύ κουφες λύσεις!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ανδρέας Τσουρινάκης

Χθες είχα ολοήμερη "συνεύρεση" με τον καλό μου φίλο και θρύλο στο χώρο του gaming Ανδρέα Τσουρινάκη. Ξεκινήσαμε από το σπίτι κοινού φίλου (photo) και καταλήξαμε σε ...μάσα! (τι περίεργο:happy_9:)
Συζητήσεις άφθονες!
Tο αναμενόμενο Theseis, το μέλλον των adventures, η νέα μόδα των "alternate reality games", οι ταξιδιωτικές του περιπέτειες, ο κινηματογράφος, οι γυναίκες, ήταν μερικά από τα θέματα μας.
Τον ενημέρωσα για το AVSite και σύντομα θα το επισκεφτεί όπως μου είπε. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να τον προειδοποιήσω για την τρέλα που κυκλοφορεί εδώ μέσα! "happy_1"

Απλά RESPECT. :cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
786
Αν και δεν επαιζα ποτε adventure (προτιμουσα τα platform) δεν μπορω παρα να υποκλιθω στον κυριο Αντβεντσουρινακη!

Pixel και ξερο ψωμι!

Reaction score
0
Χα! Μικρός που είναι ο κόσμος. Το πρώτο adventure που έπαιξα ever με τον αδερφό μου σε ηλικία περίπου 12 χρονών. Kings Quest I, II. Μας το έκανε Copy ο Ανδρέας σε δισκετούλες 3,5 για Atari ST φυσικά!!!!! Τότε ήτανε PIXEL το περιοδικό βέβαια. Και για PC ούτε λόγος!!!! Και η "γιάφκα" ήταν κάπου στον πειραιά! Και άλλα πολλά αλλά πάνε χρόνια! Αν έρθει στο site τότε πρέπει να γίνει καινούργια κατηγορία "Adventure Games"..... :respect:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Θυμάμαι που είχε σκυλιάσει με ένα πολύ δύσκολο adventure με γρίφους για το οποίο έδιναν σεβαστή χρηματική αμοιβή σε αυτόν που θα το τερμάτιζε πρώτος... :mrgreen:

Τι να λέμε, ο άνθρωπος είναι "αλλού".
Ακόμα και τότε που οι καλοί reviewer ήταν αρκετοί, ο Ανδρέας "Παρασκευάς" Τσουρινάκης ξεχώριζε.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Τώρα που λέμε για καλούς reviewer, o "Shadowcaster" ποιός ήταν;
Παιχνιδάρα btw το Shadowcaster...

Reaction score
5
Εγώ τον λάτρεψα στο Review του Diablo 2... δεν μου άρεσε καθόλου και τότε είχε γίνει χαμός επειδή και ο Τσουρινάκης δεν είχε γράψει τα καλύτερα για το παιχνίδι.

Όλοι είχαν ορμήξει να τον φάνε :-D

Ευτυχώς του σύνδεσε με Κάιρο :p

Reaction score
0
Παιδιά τον είχα γνωρίσει από κοντά στα γραφεία του περιοδικού, πριν πολλά χρόνια!
Ήμουν πιτσιρικάς 8 χρονών περίπου και είχα πάει να τον συναντήσω μόνος μου! Καμιά 2 ώρες δρόμο!Τώρα είμαι 24!
Ο άνθρωπος είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ και ΤΕΛΕΙΟΣ τύπος!
Πραγματικά χαίρομαι που ανοίχτηκε αυτό το θέμα!
Να ξέρετε ότι τα review του είναι 1000/100 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
Και η άποψη του πιά θεωρήτε αντικειμενική!
Εξαιτίας του αγοράζω το περιοδικό εδώ και τόόόσα χρόνια και εξαιτίας του ΛΑΤΡΕΨΑ τα Adventures!!!

RESPECT!!!!!!!!!:111::622:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney