Ανεκδοτάκι

Reaction score
49
Δυο φίλοι περιμένουν στο λιμάνι για το πλοίο, να παν διακοπές. Ξαφνικά ρωτάει ο μεγάλος τον μικρό:
- Προφυλακτικά πήραμε;
- Όχι, ούτε δραμαμίνες πήραμε.
- Τι κάθεσαι τότε; Τρέχα να πάρεις όσο προλαβαίνουμε.

Πάει ο δεύτερος στο περίπτερο και γυρίζει μ' ένα προφυλακτικό και μια δραμαμίνη.

- Με δουλεύεις, ρε; του λέει ο άλλος. Τι θα μας κάνει μια δραμαμίνη κι ένα προφυλακτικό; Τράβα πάρε πιο πολλά.

Ξαναπάει ο άλλος, επιστρέφει με ένα προφυλακτικό και μια δραμαμίνη ακόμα. Τσατίζεται ο φίλος του.

- Καλά μαλάκας είσαι; Τράβα πάρε προοφυλακτικά ρε, ένα ένα τα παίρνεις;
- Άσε να περάσει λίγη ώρα και θα πάω πιο ύστερα.
- Γιατί;
- Ο περιπτεράς με κοιτάζει παράξενα.

Σε λίγη ώρα αποφασισμένος πάει πάλι στο περίπτερο.
- Δυο κουτιά προφυλακτικά κι ένα κουτί δραμαμίνης, λέει.
Κι ο περιπτεράς:
- Αφού σε ζαλίζει, γιατί επιμένεις;

Reaction score
49
Είναι ο ετοιμοθάνατος Εβραίος πατέρας στο νεκροκρέβατό του και φωνάζει τον μεγάλο του γιο.

Πατέρας: Ιώβ έλα εδώ παιδί μου.

Ιώβ: Έλα πατερούλη, τι θέλεις; Τι;

Πατέρας: (Βγάζει ένα χρυσό δακτυλίδι από το στρώμα) το βλέπεις αυτό το δακτυλίδι παιδί μου;
Είναι οικογενειακό κειμήλιο, το είχε ο προπάππος μου που το έδωσε στον παππού μου και αυτός στον πατέρα μου, και ο πατέρας μου σε εμένα...

Ιώβ: (Ενώ ξερογλείφεται) Ναι πατερούλη, και;

Πατέρας: Πόσα δίνεις;

Reaction score
49
Ενας τσιγκούνης πάει να βάλει βενζίνη και λέει στον βενζινά:
- Να μου βάλεις 5 σταγόνες βενζίνη και 3 σταγόνες λάδι.

Και ο βενζινάς:
- Να σου βήξω και λίγο μέσα στα λάστιχα;

Reaction score
49
Ενα ζευγάρι απο την Αλάσκα,αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.
Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.
Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές,κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.

Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο,πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο internet.
Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.
Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα απο το e-mail της γυναίκας του και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε.

Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για mail από φίλους και συγγενείς.
Μόλις διαβάζει το πρώτο ,λιποθυμάει.
Ο γιός της μπαίνει στο δωμάτιο,βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή

Το mail έγραφε:

Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα.Όλα ειναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο.Ανυπομονώ να σε δώ.Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.

Υ.Γ : ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas