Ανεξαρτητου τιμης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εαν το οικονομικο δεν ηταν προβλημα , ποιον προβολεα θα επιλεγατε για να αγορασετε σημερα?
Καποιον εξωτικο CRT?
Η μηπως το θηριο(Qualia)της Sony?
Καποιον τριτσιπο DLP ισως?

Για να σας ακουσω....κλειστε τα ματια και σκεφτειτε οτι μπορειτε να διαθεσετε...τα παντα :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
SONY SRX-R105 4K PROJECTOR!!!
Ειπαμε χωρις περιορισμους ετσι? :wink: (υπαρχει και μεγαλυτερο μοντελο με περισσοτερα ansi-lumens, αλλα ειμαι λιγο...σφιχτοχερης!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Aντε να πω και εγω για να μην λετε μετα.... :wink:
Δεν τον εχω δει αλλα εχω μια μεγαλη διαισθηση.
Ασε που ειναι και οικονομικος σε σχεση με οσα ζητατε οι υπολοιποι... :lol:

Projection design Model Three 1080

με αυτο μαζι

System 1080p DC3 DLP
Resolution Video (1920*1080)
ANSI Lumens 2500 (500 in eco mode)
Contrast 7500:1

minas

Πισιά
Reaction score
4.437
Αντρέα, διαισθάνομαι κι εγώ ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά από τους 1080 DLP, αλλά μέχρι να δω κάποιον από αυτούς, δε μπορώ να τους προτιμήσω...
Έχοντας δουλέψει αρκετά με CRT, μπορώ να πω όμως ότι δε θα πήγαινα για το stacked combo του Κοντολέτα... Η λογική της εξέλιξης συστημάτων προβολής έχει κλίνει (και δικαίως) προς την αυξημένη ευκολία.
Με τα τρέχοντα δεδομένα: Qualia (πρωτότυπο!)
Και plug 'n play 1080 και πολύ καλή φωτεινότητα και design, και (ό,τι και να λέτε εσείς που ζηλεύετε) μια χαρά μαύρο!

minas

Πισιά
Reaction score
4.437
Εχμ... μάλλον εννοείς 20k? Έχει και τον Crystalio μαζί, που μόνος του δεν κάνει 2k! :wink:

Edit. Ένα "λου" στον Crystalio :mrgreen:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.701
Το πρωτο 3τσιπο 1080 DLP
Παρεμπιπτοντως φερνει φιλος infocus 777 με <100 ωρες απο Αμερικη 5000 $

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
SONY G-90 ή CINEMAX maz;i me ton CRYSTALIO II
+ 150 stuart screenmask.
Εά τα είπα καλά!!!

Reaction score
152
ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ (BARCO) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ (ΤΡΙΑΝΟΝ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΕΡΣΙ???

Ε! ΑΥΤΟΝ.....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D

Reaction score
12
Εγω εχω βαλει στο ματι κατι μηχανηματα και μια οθονη απο το..... πλανηταριο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
63
Εγώ θα αγόραζα την village gold class με το προσωπικό της μαζί να με σερβίρει! Εγώ θα έμπαινα τσάμπα και φίλοι και γνωστοί με είσοδο 19,99 ευρώ να βγάλω τα έξοδα :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Ο Qualia μου φαινεται ειναι πολυ μεγαλος για καθιστικο. Αν ο Ruby ειναι σημαντικα πιο μικρος , θα τον αγοραζα. Αν εβγαινε κανενας τριτσιπος DLP 1080 ομως σε μεγεθος οπως οι περισσοτεροι ψηφιακοι ισως να προτιμουσα αυτον. Επειδη το home cinema μου ειναι ενσωματωμενο στο καθιστικο μας , πρεπει να εχω καποιο προβολεα διακριτικο στο χρωμα αλλα κυριως στο μεγεθος. Πολυ θα ηθελα να δω απο κοντα τους SXRD της Sony....
Επισης καποιον που να μην χρειαζεται ιδιαιτερες ρυθμισεις. Αλλα μια που εχουμε τα λεφτα να αγορασουμε οποιονδηποτε προβολεα, μπορουμε να διαθεσουμε και στον Βαγγελη οσα θελει για να κανει ενα ταξιδακι να μας τον ρυθμισει ..... :mrgreen:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale