Ανταλλακτικά - Ρυθμίσεις / Πικάπ

Reaction score
1.173
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Καλημέρα σας,

Τόνους πληροφορίας έχω απορροφήσει όλο τον καιρό από το forum. Και ευχαριστώ που μοιράζεστε όλη αυτή την πληροφορία που τουλάχιστον προς εμένα είναι χρυσός.
Μετά από την απόκτηση του τελευταίου μου πικάπ έχω κάνει αναβάθμιση σε καλώδια και σε κάποια μέρη του. Καθώς έχει και μικρο φθορές.
[/FONT] IMG_2582.jpg
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Έχω δει ότι το armrest που ταιριάζει(μπορεί να χρειαστεί μικροεπέμβαση) είναι παρόμοιο με αυτό του Technics MK2 και καθώς ανταλλακτικά για το δικό μου(Pioneer PL-530) δεν παίζουν εκτός από το να πάρω ένα ολόκληρο από eBay και να χρησιμοποιήσω τα part's.
Η ερώτηση είναι εάν υπάρχουν καταστήματα με παρελκόμενα για
[/FONT][FONT=comic sans ms,sans-serif] Technics[/FONT][FONT=comic sans ms,sans-serif], καθώς θέλω να αλλάξω και το dustcover αφού είναι ιδιαίτερα γδαρμένο.

Ακόμα οι τέσσερις βάσεις του πικάπ είναι πλαστικές και δεν ξέρω τι απόσβεση υπάρχει από το θόρυβο των ηχείων και εάν μπορεί να διορθωθεί αυτό αλλάζοντάς τες με καλύτερες ή μάλλον ειδικότερες για την απόσβεση τον κραδασμών που μεταφέρονται από το πάτωμα στο έπιπλο και στην συνέχεια στο πικάπ. Μερικές φορές αναγκάζομαι να προσθέτω Tracking Force(Στα πλαίσια του κατασκευαστή περίπου στο max) και να αφαιρέσω μπάσα από τον ενισχυτή, για να διορθωθεί συνήθως στις μεγαλύτερες εντάσεις.

Έχω διαβάσει όλο το Thread σχετικά με τους κραδασμούς και μπορώ να πω ότι απέκτησα πληροφορίες στο μυαλό μου που ούτε θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά μια βοήθεια στο συγκεκριμένο αν θα μπορούσατε να παρέχετε πριν προβώ σε αλλαγές θα ήταν πολύτιμη.....

Σας ευχαριστώ
[/FONT]

Reaction score
1.815
Απάντηση: Ανταλακτικά - Ρυθμίσεις / Πικάπ

Το καπάκι σου αν δεν έχει βαθιές χαραγματιές και είναι απλά γδαρμένο από το καθάρισμα, μπορείς να το συνεφέρεις και με μια αλοιφή ειδική για ακρυλικά...
Όσο για την αντικατάσταση των αποσβεστικών βάσεων, μπορείς να ψάξεις στο ebay θα βρεις αρκετές.
Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στις AUDIO TECHNICA ΑΤ-605

Εξαιρετικό πικάπ!:607:

Reaction score
1.173
Απάντηση: Ανταλακτικά - Ρυθμίσεις / Πικάπ

Καλημέρα,
Σε ευχαριστώ πολύ, ήδη έχω βρεί πολύ πράμα απο αυτά......
Βρήκα και μία κρέμα που βάζουν στα display των κινητών....θα δοκιμάσω....

Μήπως κανένας γνωρίζει τίποτα για ανταλακτικά;

Reaction score
1.127
Απάντηση: Ανταλλακτικά - Ρυθμίσεις / Πικάπ

την αλοιφή για ακρυλικά που τη βρίσκουμε;επίσης θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν γίνεται να ''εξαφανίσουμε'' γραμμές από την επιφάνεια του πλατό που ακουμπάμε το δίσκο.σε πικάπ τύπου project.

Reaction score
1.815

Η αλοιφή για τα καπάκια και τα συναφή (ξύλινα γυαλιστερά πλατώ αλλά και οτιδήποτε έχει σχέση με σκληρό γυαλιστερό βερνίκι) είναι η παρακάτω:
http://www.ebay.co.uk/itm/350384435649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μπορείτε να πάρετε 2-3 και να πληρώσετε λιγότερα μεταφορικά.
Προσοχή στην επεξεργασία. Περνάτε κομμάτι κομμάτι και αμέσως τρίβετε με πανάκι μαλακό μέχρι να εξαφανιστεί η γρατζουνιά ή οι γρατζουνιές!:116:

Σταματη δωσε λινκ για τα αποσβεστικα, Απο που εκανες την αγορα?
Γιάννη, από ebay θα βρεις τα αποσβεστικά της Audio Technica, δεδομένου οτι έχει σταματήσει η παραγωγή τους..

Reaction score
1.173

Καλησπέρα,
Θα πάρω αλοιφή..... θέλει κανένας extra για να μοιραστούμε μεταφορικά;
Όποιος θέλει ας μου στείλει pm.

Reaction score
29.538

Brego,βγάλε την γλαστρούλα και το αγαλματάκι απο το πικάπ , δείχνει εξαιρετικά άσχημα.

Reaction score
1.173

Ναι ήδη τα είχα βγάλει εδώ και καιρό.....απλά σήκωσα μία photo που είχα διαθέσιμη.
Πες πως δεν υπάρχουν.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef