Ανταλλακτικά για TDL Studio Line III

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο forum σας και δεν γνωρίζω πολλά από ηχοσυστήματα.
Βρέθηκα εδώ ενώ έψαχνα για ανταλακτικά για τα ηχεία μου TDL Studio Line III τα οποία έφερα από Κύπρο το '91 αφορολόγητα :111:

Βασικά μου κάηκε το πηνίο του tweeter (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν) και δεν θυμάμαι από που πήρα ανταλακτικό. Ήταν από Θεσαλλονίκη αλλά δεν θυμάμαι διεύθυνση και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το κατάστημα.
Διάβασα αυτό το topic,αλλά δεν έκανα post εκεί καθότι ήταν από το 2006.

Ξέρω ότι το θέμα αυτό είναι λίγο αρχαίο, αλλά αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να μου δώσει κάποιο email ή τηλέφωνο θα ήμουν ευγνώμων.

Τα ηχεία είναι ελαφρά μεταχειρισμένα και θέλω να τα συνδέσω με ενισχυτή (δεν έχω αποφασίσει ακόμα μάρκα) μαζί με ένα sub και 2 δορυφόρους για 5.1. Γίνεται ή θα κάνω χαζομάρα και καλύτερα να πάρω ένα έτοιμο σύστημα ηχείων με ενισχυτή;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.386
Καλώς όρισες στη παρέα μας. Η συναρμολόγηση των TDL (αν και Αγγλική η εταιρία) γινόταν στην Ελλάδα. Το τηλέφωνο της εταιρίας που τα συναρμολογούσε είναι το 210-2466576 Νεοδομική.
Επικοινώνησε μαζί τους μετά της 11:00 και κάτι θα σου βρουν.

Reaction score
0
Σ' ευχαριστώ PeterMeni. Θα πάρω αύριο τηλ να δω αν μπορώ να βρω πηνίο. Αν βρω θα πάρω κανά 3 μου φαίνεται να έχω. :)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ανταλλακτικά για TDL Studio Line III

Εκπροσωπος της TDL στην Ελλαδα ο Γ.Πετροπουλος της SPECTRUM δεν ηταν?

Reaction score
250
Απάντηση: Ανταλλακτικά για TDL Studio Line III

Εκπροσωπος της TDL στην Ελλαδα ο Γ.Πετροπουλος της SPECTRUM δεν ηταν?
Είναι προφανές ότι από την Νεοδομική θα τον παραπέμψουν άμεσα

στον Γιώργο Πετρόπουλο της Spectrum.

Άλλωστε οι δύο εταιρίες συνεργάζονται και στεγάζονται σε

χώρους που γειτνιάζουν άμεσα.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l