Ανταλλασονται δισκοι

Reaction score
103
μαζευω δισκους εδω και πολλα χρονια.Πρεπει να εχω πανω απο 10,000 τωρα.Κατα διαστηματα εχω παρει ολοκληρες συλλογες μαζικα και καθομαι και ξεχωριζω τους διπλους ανα διαστηματα.Εχω βγαλει ως τωρα περιπου 500 δισκακια 45' αρια,δεκαετιων 60s-70s-80s και early 90s απο rock,soul,funk disco κτλ τα οποια ειναι διπλα και συνεπως δεν υπαρχει λογος να τα κραταω.Σκεφτηκα λοιπον οτι ισως να ενδιεφεραν καποιους που θα ηθελαν να τα ανταλαξουν με κατι που να μην χρει;αζονταν και να με ενδιεφερε.Με ενδιαφερει σε πρωτη φαση καποια ενδεχομενη ανταλλαγη με ψηφιακη μηχανη (η δικια μου μαζεψε νερο απο τις καλοκαιρινες διακοπες),με καποιο πικαπ επιπεδου Technics MK2 κτλ ή καποιο GPS 4.3' και πανω.Εννοειτε οτι πιθανες + - διαφορες σε χρηματα κουβεντιαζονται με ολη την καλη διαθεση.

Reaction score
61
Απάντηση: Ανταλλασονται δισκοι

Αυτό περιμένω κα'γω myrtoula! Σου έχω στείλει το mail μου και αναμένω!

Reaction score
103

παιδια τους δισκους τους καταχωρω σιγα σιγα,εχω καποιες λιστες αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενες.Το θεμα ειναι οτι δεν θα μπω στην διαδικασια να τα δωσω μεμονωμενα,ειμαι και επαρχια.Δεν αξιζει τον κοπο και το βασικοτερο,τον χρονο να ασχοληθουμε για 1-2 δισκακια...Γι'αυτο εβαλα την αγγελια,αν τυχων καποιος εχει κατι που να με ενδιαφερει και να τον ενδιαφερουν οι δισκοι να παμε κατ'ευθειαν σε ανταλλαγη,αν καποιον τον ενδιαφερει κατι τετοιο και με ενδιαφερει και εμενα αυτο που δινει να του στειλω λιστα του ανθρωπου,αλλα να στειλω λιστα για να τα δωσω ενα ενα ή 2,3,4 μαζι δεν διατηθεμαι να το κανω...Ελπιζω να καταλαβαινετε

Reaction score
61

Φτιάξε μια λίστα σε word και κανε -οπως όλοι μας- copy paste στο inbox μας!! Δεν χρειάζεται να την ανεβάσεις εδω! Και όσον αφορά το πως θα το διαχειριστεις αυτο αφορα εσένα...δεν μπορείς να απαιτείς ομως χωρις να γνωρίζουμε τι έχεις!!

Reaction score
0

myrtoula αν εχεις την καλοσυνη κανε μου κ εμανα ενα copy psate την λιστα σου ...
ευχαριστω

Reaction score
0

steile kai se mena mia lista

sorry gia ta greeklish alla edo kai 2 meres kati epa8e to :620:mixanima kai den grafei ellinika

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας