Αντιγραφές σε video club;

Reaction score
0
Σήμερα νοίκιασα τους 300 σε dvd από το video blue της γειτονιάς μου (στην Ηλιούπολη επί της Λ. Βουλιαγμένης).
Έρχομαι σπίτι, πάω να βάλω το δισκάκι στο player και παρατηρώ ότι από κάτω είναι μωβ. Το βάζω στο pc και όντως βλέπω ότι είναι dvd-r 4,35 GB και γραμμένο με το nero. Κοινώς, αντιγραφή. Μαϊμού.
Το πάω αμέσως πίσω, γιατί λέω θα με κατηγορήσουν ότι το αντέγραψα εγώ. Φτάνω στο video club και τι μου λένε... Ότι έτσι τους τα φέρνει η εταιρία και μου δείχνουν και τα άλλα δισκάκια των 300 που είναι επίσης μωβ από κάτω.
Λοιπόν, ή εγώ έχω χάσει επεισόδια και έχουν αλλάξει τα πράγματα (δεν το νομίζω) ή κάνουν περίεργες κομπίνες στο video club.

Reaction score
19
Εμ, σου λέει, τόσοι πλακώσαν για τους 300 και δεν έχω να τους δώσω, τα'χω νοικιάσει όλα... Κοιτά λεφτά που χάνω... Μαρία, τράβα 50 κόπιες! "happy_1"

Reaction score
0
Και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μπορώ να τους καταγγείλω στην αρμόδια εταιρία (η audio visual δεν είναι;);
Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό... Θέλουν να πληρώνουμε από πριν, ανεβάζουν τις τιμές όποτε θέλουν, όχι να νοικιάζουμε και αντιγραφές!!!

Reaction score
802
Και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μπορώ να τους καταγγείλω στην αρμόδια εταιρία (η audio visual δεν είναι;);
Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό... Θέλουν να πληρώνουμε από πριν, ανεβάζουν τις τιμές όποτε θέλουν, όχι να νοικιάζουμε και αντιγραφές!!!
To σωστο ειναι να τους καταγγειλεις...Ουτε καν dvd-9...

Reaction score
0
Βέβαια ήταν συμπιεσμένη. Είχε και τα μενού, και το δισκάκι ήταν τυπωμένο... όλα οκ.

Και μου αρέσει που στην είσοδο του club, υπάρχει μια αφίσα με οδηγίες για το πως να αναγνωρίζουμε τις αντιγραφές. Ξεφτίλα!!!

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Αντιγραφές σε video club;

Φτάνω στο video club και τι μου λένε... Ότι έτσι τους τα φέρνει η εταιρία και μου δείχνουν και τα άλλα δισκάκια των 300 που είναι επίσης μωβ από κάτω.

Ας τους απαντούσες με δήθεν αφέλεια σε αυτο που σου ειπαν

Nautilus
Δηλαδή εάν παραπονεθώ στην A.V . που σας πλασάρει copy’s αντι για or dvds δεν θα βρω το δίκιο μου;
Α.. όχι θα παραπονεθώ.
Δεν μπορει να φέρνουν στο video club της γειτονιας μου copy.

Να δεις που ξαφνικά θα βρουν αμεσως να σου δώσουν αυθεντικό δισκάκι.

Reaction score
0
οι αντιγραφες στα video blue ειναι common practice. Σε 2 διαφορετικα που νοικιαζια παλια τα ιδια πραγματα. Προσωπικα, με τα seven εχω βρει την υγεια μου:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo