Αντιγραφο ασφαλειας σε Dvd της Sony

Reaction score
5
Εχω στα χερια μου μια ταινια της Sony (το Spanglish) στο οποιο πρασπαθησα να κανω ενα αντιγραφο ασφαλειας...
Ομως και με το DVD Shrink και με το DVD Decrypter η διαδικασια κοβεται (στο Shrink κολλαει μολις ξεκινα η κυριως ταινια). Προφανως υπαρχει καποιο αλλο ειδις κλειδωματος... Ξερει κατι καποιος φιλος;;;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Τέτοια θέματα που έχουν σχέση με “αντίγραφα ασφαλείας” δεν έχουν θέση σε αυτό το forum.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Reaction score
5
Ένα εργαλείο που κυκλοφορεί και αφαιρεί όλους τους κωδικούς ασφαλείας που είναι γνωστοί έως και σήμερα σε dvd, είναι το dvdfabdecrypter το οποίο κυκλοφορεί ως freeware.

Η πιθανότητες αποτυχίας είναι 0.00001%.

Παρακαλώ να μην διαγραφεί το μήνυμα καθώς πρόκειτα για ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟ software.

Reaction score
5
Τελος παντων.....
Αλλα βρε παιδια αυτο το warnings: 1 Που εμφανιστηκε κατω απο το avatar τι ακριβως σημαινει;;;
Πηρα κιτρινη καρτα;;
Στη δευτερη αποβαλλομαι;;
Ξερω κι΄εγω...

Reaction score
1
Ρε παιδιά,μην τρελλαθούμε!!!
Εδώ πέρα μοιράζουμε τις "θεματικές συλλογές του AvSite" και τα "δάνεια" dve,το software για τα αντίγραφα ασφαλείας μας πειράξανε...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το θέμα των αντιγράφων ασφαλείας, προγραμμάτων , ταινιών, μουσικής κτλ που κατέχει κάποιος νόμιμα είναι θέμα το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο οπότε καλό θα ήταν να τελειώσει εδώ.
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί θα σας παρακαλούσα πολύ να σεβαστείτε το forum και κυρίως τα άτομα που μετέχουν σε αυτό και μιλώ για όλους μας.

Για τον φίλο Stelios, να μην μπούμε στη λογική του αποτελέσματος(αντίγραφο) και του μέσου(πρόγραμμα) για το ποιό είναι παράνομο και ποιό όχι.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
25
Xωρίς να είμαι ο αρμοδιότερος θέλω να πω κάτι :

Eίναι γεγονός ότι τα περισσότερα φόρουμ ασχολούνται ΚΥΡΙΩΣ με "τέτοια" θέματα.
Για τα πιο πολλά είναι και ο λόγος ύπαρξης τους.
Επίσης συμφωνώ πως μόνο από τα φορουμ μαθαίνει κανείς "τέτοιες" πληροφορίες.
Αλλά από τηνπρώτη στιγμή που μπήκα το avsite είδα ότι πολλά μέλη γράφουν όχι με ψευδώνυμο αλλά με το πλήρες ονοματεπώνυμό τους, χάνοντας έτσι το πλεονέκτημα της "ανωνυμίας".
Επίσης υπήρξε από την πρώτη στιγμή μια ευαισθησία σε θέματα - όπως αυτά που αναφέρονται πιο πάνω... - που πιθανόν να δημιουργούσαν "νομικά" προβλήματα.
Οι πιο παρατηρητικοί θα έχουν δει ότι υπάρχει μεγάλη προσοχή στην χρήση συγκεκριμένων "λέξεων" για να αποφύγουμε προβλήματα.
Αλλωστε σε καμμία περίπτωση ολες οι ενέργειες μας δεν έχουν σκοπό να βλάψουν τα συμφέροντα κανενός.Είτε φυσικού είτε νομικού προσώπου.
Αλλά η γυναίκα του Καίσαρα εκτός από να είναι τίμια πρέπει να φαινετε και τίμια.
Γι' αυτό και η προσοχή.....και η προτροπή για τα PM που και πληροφορίες δίνουν και είναι "ασφαλή".

Τώρα από όσο γνωρίζω είναι νομιμότατο να κάνει κανείς "αντίγραφο ασφαλείας" σε πράγματα του είδους (CD , DVD etc) τα οποία έχει νόμιμα αγοράσει.
Αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφορούν και στο εμπόριο ελέθυθερα τα Recorders.
Για αυτό ακριβώς τον λόγο έχω νόμιμα αγοράσει το ANYDVD της slysoft , η τελευταία έκδοση του οποίου παρακάμπτει το τελευταίο κλείδωμα της SONY.

Αυτα αποτελούν προσωπικές απόψεις που πιθανον να διαφερουν απο την επίσημη "γραμμή" του avsite.

Reaction score
6
Τελος παντων.....
Αλλα βρε παιδια αυτο το warnings:  1  Που εμφανιστηκε κατω απο το avatar τι ακριβως σημαινει;;;
Πηρα κιτρινη καρτα;;
Στη δευτερη αποβαλλομαι;;
Ξερω κι΄εγω...
:)
Οχι μωρε.
Απλως δεν θα παιξεις στο επομενο παιχνιδι στο Champions Leage. :mrgreen:

Reaction score
5
Παιδια, κατα ενα παραξενο λογο συμφωνω με τα λεγομενα ολων σας!! Απο οποια πλευρα και να το δει κανενας το θεμα εχει τα συν και πλην. Γι αυτο σεβομενοι την επιθυμια του συντονιστη λεω να την σταματησουμε εδω την κουβεντα...
Κατα ενα δευτερο παραξενο λογο με ενοχλει αυτο το warnings: 1 και θα ηθελα να βγει....
Ευχαριστω..

Reaction score
446
Έχω το dvdfab platinum και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (καθώς γίνεται το analyze κολλάει) σε μερικά δάνεια.
Το dvdfabdecrypter είναι καλύτερο στο ριπινγκ;

Reaction score
6
Παιδιά, ας λήξει το θέμα εδώ... Η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας είναι μια:
AnyDVD
όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει...
:wink:

PS.: @ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.
Για πρώτη φορά, σου αφαίρεσα την κίτρινη .... 8)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Είπαμε μόνο PM για τέτοια θέματα.

Sothoms είσαι ζαλισμένος ακόμη από τους projectors; :mrgreen: :mrgreen:

Οκ με την κιτρινη;

Reaction score
5
Ολα ΟΚ!!!
Αλλα εχω μια απορια:
Να 'λυνονται' τετοια θεματα με pm, αλλα αν δεν κανω καποια ερωτηση δημοσια, pvw θα γνωριζω ποιο μελος ξερει την απαντηση ωστε να επικοινωνησουμε με pm;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ΘΑΝΑΣΗΣ Τ. @ 28th September 2005 said:
Ολα ΟΚ!!!
Αλλα εχω μια απορια:
Να 'λυνονται' τετοια θεματα με pm, αλλα αν δεν κανω καποια ερωτηση δημοσια, pvw θα γνωριζω ποιο μελος ξερει την απαντηση ωστε να επικοινωνησουμε με pm;
Στείλε ένα PM στους διαχειριστές και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε εμείς..
Αν έχετε παρατηρήσει και σε πολλά άλλα forums λέξεις κλειδιά αναγραμματίζονται για ευνόητους λόγους.
Το Google το έχετε δοκιμάσει;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@