Αντικατάσταση(;) σαμπγούφερ

Reaction score
13
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν αξίζει η αλλαγή του sub που χρησιμοποιώ (Crystal audio system bass 10 - πολύ παλιο μοντέλο). Επειδή ενδιαφέρομαι για μικρή καμπίνα , έχω σταμπάρει το Taga harmony inmove, για να παίξει με τα heco victa-200. Σημειωτέον οτι ενδιαφέρομαι κυριως για μουσική , ενω ο κινηματογράφος ακολουθεί σε δεύτερη μοίρα.
Αν και έχω πολυκάναλο ενισχυτή, συνηθίζω να χρησιμοποιώ τον SONY TAFB-940 QS. Ακούω σε χαμηλές προς μέτριες στάθμες από 2 έως 2,5 μέτρα περιπου.
Εκ των προτέρων ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή.

Reaction score
138
αν μπορεις να βρεις ενα ιδιο με αυτο που εχεις για δυο sub ειναι η φθηνοτερη λυση και ταυτοχρονα αναβαθμιζεις τον ηχο σου .
αλλιως τα presonus teblor 10 μιας και τυνχανουν μεγαλης αποδοχης απο τα παιδια εδω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Taga harmony inmove
Bass driver 203 mm (8”)
Amplifier power 90W RMS
Frequency response 30Hz - 150Hz
Weight 8 kg / pc

Η ιδιοκατασκευή μου ηχείου βιβλιοθήκης ζυγίζει 8,45 κιλά και είναι χωρίς ενισχυτή.
Καθαρά κουδουνίστρα το Taga, που δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Ο ενισχυτής σου, SONY 940QS, είναι αξιοπρεπέστατο μηχανάκι. Στην θέση σου θα ξεκινούσα μια αναβάθμιση από τους δορυφόρους και μετά τα υπόλοιπα.

Reaction score
13
Λέτε δηλαδή να αναβαθμίσω τα heco που είναι κάπως φτηνά ηχεια, ενώ το σαμπ να μείνει όπως έχει; Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός