Αντικατάσταση RF τηλεχειριστηρίων με πολυτηλεχειριστήριο

Reaction score
0
Γεια σε όλους.

Μετά από χρόνια ανάγνωσης του φόρουμ, ήρθε η ώρα να ποστάρω αλλά..... και να αντικαταστήσω τα πολλά τηλ/στήρια με ένα και καλό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εκτός από τα γνωστά ΙR τηλ/ρια έχω και RF (για φώτα και εξαερισμό). Φαντάζομαι ότι τα γνωστά πολυτηλεχειριστήρια (harmony, pronto κλπ) δεν θα μπορούν να εκπαιδευτούν στις RF εντολές, ούτε και να τις μεταδόσουν. Ή μήπως κάνω λάθος? Αν το θέμα έχει ξανατεθεί, παρακαλώ παραπέμψτε με.

Σημ1: Θα άλλαζα άνετα τις RF πρίζες με IR αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω (άλλωστε θα υπάρχει οπτική επαφή)

Σημ2: Δεν με ενδιαφέρει ντιμάρισμα. Έχω μόνο ON/OFF

Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να διαβάσουν.

Reaction score
6
Γεια σε όλους.

Μετά από χρόνια ανάγνωσης του φόρουμ, ήρθε η ώρα να ποστάρω αλλά..... και να αντικαταστήσω τα πολλά τηλ/στήρια με ένα και καλό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εκτός από τα γνωστά ΙR τηλ/ρια έχω και RF (για φώτα και εξαερισμό). Φαντάζομαι ότι τα γνωστά πολυτηλεχειριστήρια (harmony, pronto κλπ) δεν θα μπορούν να εκπαιδευτούν στις RF εντολές, ούτε και να τις μεταδόσουν. Ή μήπως κάνω λάθος? Αν το θέμα έχει ξανατεθεί, παρακαλώ παραπέμψτε με.

Σημ1: Θα άλλαζα άνετα τις RF πρίζες με IR αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω (άλλωστε θα υπάρχει οπτική επαφή)

Σημ2: Δεν με ενδιαφέρει ντιμάρισμα. Έχω μόνο ON/OFF

Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να διαβάσουν.
Κάνεις λάθος.
Ιδίως για τα pronto μπορώ να σου πω ότι έχεις τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις τα πάντα και εκτός αυτού μπορεί να στηθεί και σε εγκατάσταση με τους extenders που υπάρχουν.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αντικατάσταση RF τηλεχειριστηρίων με πολυτηλεχειριστήριο

Σύμφωνοι αλλά μπορεί να αντικαταστήσει RF τηλ/ρια σαν αυτό της φωτό?
http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=68_73&products_id=1490
Η ερώτησή σου θα απαντηθεί αύριο αφού τεθεί στο τμήμα custom installation από εμένα.

Reaction score
6
Λοιπόν, ρώτησα.

Ο μόνος τρόπος να γίνει είναι με μία μικρή μετατροπή της τ/χειριζόμενης πρίζας, με ένα ρελέ για να μπορεί να ελεγχθεί από τον extender του pronto.
Προυπόθεση είναι η πρίζα να είναι κοντά στον extender ή να υπάρχει καλώδιο από την πρίζα στον extender.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα philips pronto στο τηλ. 210-6444512

Reaction score
0
Απάντηση: Αντικατάσταση RF τηλεχειριστηρίων με πολυτηλεχειριστήριο

Ευχαριστώ Pleo

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος