Αντικατασταση RX-797 με Azur 640 ?

Reaction score
3
Σκεφτομαι να αντικαταστησω τον RX-797 μου με τον Cambridge Audio AZUR 640A v2 μηπως ακουσω καποια διαφορα απο τα Aegis Neo 3 που εχω.
Οχι οτι εχω παραπονο απο τον Yamaha απλα ετσι απο ψωνιο ας πουμε.

Λετε ν'αξιζει ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Αντικατασταση RX-797 με Azur 640 ?

η χροια αυτης της σειρας της Cambridge εχει ταυτοτητα και χαρακτηρα. Για μενα πολυ καλυτερη απο τον commercial ηχο του 797 οποιος ειναι απο τα πιο value for money μηχανηματα σε αυτα τα χρηματα. Αν εχεις βρει καποια περιπτωση που θα τον αντικαταστησεις χωρις να δωσεις δυσαναλογο ποσο χρηματων, νομιζω οτι αξιζει. Καλυτερα θα ηταν να τους ακουγες διπλα διπλα..

Reaction score
3

Οπως εχω ξαναπει χρηματα εχουμε παντα για ξοδεμα,χαχαχα

Απλα ρωταω αν θα αλλαξει κατι στον ηχο

Reaction score
7.060

θα αλλαξει αλλα αφου θα δωσεις τα χρηματα βαλε κατι παραπανω και πηγαινε σε κατι που θα σε κανει "σιγουρα" πιο χαρουμενο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν ειναι να δωσεις χρηματα, τοτε ναι, καλυτερα ειναι να πας σε κατι ανωτερο, απο Creek Evo II και πανω για να δεις ουσιαστικη κ αναλογη βελτιωση. Απο τη δικη μου εμπειρια ακομα και τα μοντελα ολοκληρωμενων της υπαρχουσας σειρας AX-397, AX-497 εχουν καλυτερο ηχο απο οποιοδηποτε μοντελο της σειρας RX. Ισως λογω πιο μνιμαλιστικης υλοποιησης με την ελλειψη ραδιοφωνου, ισως γιατι στους RX η τροφοδοσια ειναι διαφορετικη κ κοινη για το δεκτη κ τα κυκλωματα ενισχυσης. Το αποτελεσμα ειναι οτι στα αυτια μου οι ολοκληρωμενοι ειναι καλυτεροι σε ηχο. Λογικα με την αφιξη του 300 η ψαλιδα ανοιγει στο θεμα ποιοτητα οποτε η διαφορα μαλλον θα ναι μεγλυτερη. Καλυτερα ομως η ακροαση πριν τα τελικα συμπερασματα

Reaction score
3

Εγω βαλει πλαφον 700€ ,παιζει τπτ εκει γυρω?

Reaction score
3

Πηρα και τιμη για τον XTZ 780€.

Τα ηχεια μου ειναι 8 Ohms 90db.

Επειδη ο Yamaha ειναι οντως πολυ δυνατος, ποιος απο τους δυο που μου προτεινετε ειναι πιο κοντα του? Ή μηπως ρωτησα βλακεια?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

o XTZ ειναι "αλλου" στα θεματα οδηγησης σε σχεση με τον 797, το ιδιο και ο Creek. Και οι δυο ενισχυτες ειναι τετοιοι που θα παρεις το καλυτερο απο τα ηχεια σου

Reaction score
3

Μαλιστα....

Τιποτε αλλο να προτεινετε πριν (ξανα)βγω για ακροασεις?

Reaction score
325

Εγω θα σου πρότεινα αυτόν
Απ την ίδια ομάδα.:126:
Τα' χει όλα σε ικανοποιητικό βαθμο για την κατηγορια που πάιζεις.

ΥΓ.
Καλως σας βρήκα παρεπιπτόντως!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.605
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds