Αντιπαραθεσεις

Reaction score
1
Πάντως, τα σέβη μου στον κ. Feierman. Αυτό, μάλιστα, είναι review.

Φάτε μάτια ψάρια...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πάντως, τα σέβη μου στον κ. Feierman. Αυτό, μάλιστα, είναι review.

Φάτε μάτια ψάρια...
Δεν εχεις καθολου αδικο.Αλλα και εαν δει κανεις τα pros & cons ποσο κοντα ειναι στα δικα μας αποτελεσματα,ετσι δεν ειναι?:cool_4:

Για τις φωτο δεν μου λετε...
Τι σας/δεν αρεσει περισοοτερο η λιγοτερο?(σε οσα μπορει κανεις να αντιληφθει απο ενα snapshot)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244
Απάντηση: Αντιπαραθεσεις

Βλέπω 2 πράγματα.

1ον ο Μάκης έγραψε μήνυμα.

2ον ο πανασόνικ είναι θολός σε σχέση με τον HD81 και τον Benq

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Αντιπαραθεσεις

<Στην επομενη σειρα προσεξτε τον ουρανο αλλα και την πληροφορια στα σκοτεινα στα δεξια της εικονας>

Απο ποιά απο τις 3 ταινίες ειναι αυτή η σκηνή? για να μην ψάχνουμε?

Reaction score
34
Ο panasonic κατα την γνώμη μου (απο την φωτό) χάνει σε ευκρίνεια αλλα βλέπω οτι στα σκοτεινά ( η ακρη του ματιου "πηγή") γράφει καταπληκτικά και ισως σε πλάνα σαν και αυτό καλα χρώματα (στην ίριδα του ματιού και στο δέρμα). Δεν ξέρω σίγουρα αν δεν δω απο κοντά. Επίσης το λευκό του, δεν ξέρω αν πιάνει το λευκό dlp. Αυτά νομίζω καλύτερα να τα δούμε απο κοντά και ο καθένας ας κρίνει.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
Αν και απο τα screenshots δεν μπορεις να βγαλεις ενα ασφαλες αποτελεσμα, δεν παυουν να ειναι τα πρωτα ενδεικτικα για τους προβολεις που δεν εχουμε δει ακομα. Αν υποθεσουμε λοιπον οτι εχουν γινει οι καταληλες ρυθμισεις σε ολους τους προβολεις, τοτε, ο panasomic παιζει καλυτερα απ'ολους. Εχει το ιδιο επιπεδο μαυρο με τους αλλους, ιδια ευκρινεια (ισως και καλυτερη), αλλα χωρις να χανει λεπτομερεια στα σκοτεινα. Σε μια φωτογραφια φαινεται να καιει τα λευκα, μαλλον λογω υπερβολικης ρυθμισης της αντιθεσης, αλλα σε μια αλλη δειχνει κανονικοτατα. ΑΝ λοιπον αυτη ειναι η πραγματικη εικονα και στην πραγματικοτητα, τοτε το μηχανακι ειναι καταπληκτικο.

Για να βγαλω βεβαια ασφαλη συμπερασματα, θα περιμενω το επομενο τεστ του AV site...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale