Αντιπροσωπειες 2

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Νέα δύναμη στην αγορά! ::..

Η Ολλανδική Amacom BV (The Amazing Company) ανακοίνωσε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα στο περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ότι τα γραφεία της στην Αθήνα (Ανακρέοντος 5-7, 210.7015259) αναλαμβάνουν το «τρέξιμο» των παρακάτω κατασκευαστών:

JBL (Ηχεία, ηχεία αυτοκινήτου και Multimedia)

Visonik (Hχεία)

Vifa (Hχεία και ηλεκτρονικά)

ΑΚG (Aκουστικά)

Becker (Car Audio, GPS)

Infinity (Ηχεία)

Exposure (Hi-Fi)

Harman/Kardon (Ηi-Fi, Home cinema, car audio)

Kαι πολλές άλλες: Μάλιστα έγινε λόγος ότι θα αναλάβουν και το hi-end κομμάτι της Harman όπως τις εταιρίες Mark Levinson, Lexicon και Revel.

Η Αmacom σύμφωνα με τους καταλόγους που είδαμε έχει σημαντικά χαμηλότερες τιμές από τις υπάρχουσες, απίστευτη και άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και υποστήριξη service. Μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα το αφεντικό της εταιρίας κύριος Theo Engles όπου αντλήσαμε και τις παραπάνω πληροφορίες.

Μετά από αυτό η ισορροπία στην αγορά αλλάζει αφού αφυπνίσθηκε ο γίγαντας Harman International όπου θα δραστηροποιηθεί στο consumer, επαγγελματικό, car audio και high-end κομάτι.

Περισσότερα στο www.amacom.nu
http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1313&cat_id=105

Να και η επίσιμη ανακοίνωση..

Reaction score
3.497
Σπύρο καλημέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω αν o γίγαντας που ακούει στο όνομα Amacom θα έχει πλέον την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εταιρειών αυτών που αναφέρεις.

Επίσης αν θα πουλάει direct, ή indirect μέσω δηλαδή μεταπωλητών.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απ' ότι δηλώνουν οι ίδιοι είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι. Όσο για το θέμα των πωλήσεων υπάρχει γραφείο στην Ελλάδα και απ' ότι ξέρω έχουν αναλάβει την προώθηση των συσκευών σε μεγάλες αλυσίδες και καταστήματα...

Reaction score
3.497
Οπότε σύντομα θα μπορούμε να τα προμηθευόμαστε ακόμα και από τα SuperMarkets ?

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα αγοράζουμε HiEnd και με 48 άτοκες.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
G.KAR ήδη μπορείς να αγοράζεις τουλάχιστον με 36 δόσεις πολλές γνωστές highend μάρκες.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
g.kar said:
Επίσης αν θα πουλάει direct, ή indirect μέσω δηλαδή μεταπωλητών.
Απο τα λιγα που ξερω direct θα δινει στους μεγαλους(MEDIAMARKT κτλ)και indirect στους υπολοιπους.Τωρα οι σημαντικα χαμηλοτερες τιμες δεν βλεπω ποιες ειναι γιατι ναι μεν εγινε μειωση γυρω στο 10% με 15% αλλα μειωθηκε και η εκπτωση προς τους dealer αφου υπαρχουν επιπλεον μεσαζοντες.

Reaction score
3.497
Γ. ΚΟΨ. said:
G.KAR ήδη μπορείς να αγοράζεις τουλάχιστον με 36 δόσεις πολλές γνωστές highend μάρκες.
Αυτά που μου αρέσουν εμένα δυστυχώς δεν πρισφέρονται με άτοκες δόσεις.

π.χ. ATC, Sonus Faber.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος