Αν αυτή ήταν η γυναίκα σας, την βάψατε

Reaction score
725
Ή να την έχεις πεθερά.Να μπαίνει σπίτι σου και να τσυρίζει συνέχεια...
Καλά αυτήν πρεπει να την κανουμε ενα tour στα σπίτια πολλών μελών του φόρουμ....που μεταξύ μας παίζει πολύ ηχείο κτλ.Θα μπει με την μια στο Δαφνή.Θα την μαζεύουν με τα κουταλάκια.
Αν είχαμε την διεύθυνση του δυστυχισμένου ανθρώπου,προτείνω να του στείλουμε ηχεία και με μια κάμερα να καταγράψουμε τις αντιδρασεις της.
Για βάλιουμ την κόβω..

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.912
Mπορεί αυτό το αλάνι να ήθελε να αναβαθμίσει τίποτα ηχεία ή ενισχυτικά και έβαλε τη "γυναίκα" να κάνει σαματά ώστε να πάρει 1500€ :p
Αυτό είπε και η γυναίκα μου όταν είδε όλη την εκπομπή με κορυφαία ατάκα..

- Σε έχω ικανό και σένα για εκεί μεριά..αλλά μην τολμήσεις να πεις για ''κάτι ηχειάκια τέτοια'' θα πω την Πάνια να σου περάσει κολάρο την λεκάνη που μου κουβάλησες στο σαλόνι μέχρι τον μαγνήτη:roflmao::roflmao:

Reaction score
7.125
και μετα αναρωτιεστε γιατι πουλανε σαν τρελα τα usbdac+ενισχυτες ακουστικων και τα ακουστικα.

Reaction score
140
Αυτό είπε και η γυναίκα μου όταν είδε όλη την εκπομπή με κορυφαία ατάκα..

- Σε έχω ικανό και σένα για εκεί μεριά..αλλά μην τολμήσεις να πεις για ''κάτι ηχειάκια τέτοια'' θα πω την Πάνια να σου περάσει κολάρο την λεκάνη που μου κουβάλησες στο σαλόνι μέχρι τον μαγνήτη:roflmao::roflmao:
Ο τύπος στο βίντεο είναι ολόιδιος με την φώτο που έχεις στο προφίλ σου daharis666 εσύ είσαι ???

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.725
καλα ναι...αν ηταν αυτη η γυναικα μου...νταξ ' την ειχα βαμενη (μπλε και στη θαλασσα) και χωρις ηχοσυστημα...

λοιπον...εμπρος στο δρομο του χαλι εντ και οι γυναικες θα ερθουν... :lolsign:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Εκανες και βαθιες χαραγματιες στο πατωμα ? :p
..ευτυχως οχι puretone, το ειχα κατα νου ομως!
Προφανως ειχε σημειωσει τις θεσεις των ηχειων! Μου κανει εντυπωση η σταση του, τον ειδατε; εντελως αβουλος...μα ουτε μια λεξη να μην πει; κατι τελος παντων......τιποτα;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.265
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale