- Reaction score
- 446
Τα περισσότερα σε άριστη κατάσταση και δύσκολο να βρεθούν. Εβαλα και λινκ στο discogs για μια γρήγορη έρευνα τιμών.
Τιμή για όλα 300 .
Εχω βάλει μεμονωμένες αγγελίες και αλλού για μερικά ακριβά απο αυτα . Αν πουληθεί τίποτα θα ενημερώσω.
Θα τα αντάλλαζα και με κανένα μηχάνημα χωρίς να έχω κάτι στο μυαλό μου. Προτάσεις δεκτές.
Θάνος Μικρούτσικος* – Σταυρός Του Νότου
Μ-Μ ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
www.discogs.com
Μίκης Θεοδωράκης - 30 Χρυσές Επιτυχίες Του Μίκη Θεοδωράκη
Μ-Μ ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
www.discogs.com
Μίκης Θεοδωράκης - Οδυσσέας Ελύτης – Το Άξιον Εστί
Μ-Μ ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
www.discogs.com
Mikis Theodorakis-London Symphony Orchestra – Marche De L'Esprit-Oedipus Tyrannus
NM-NM ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
www.discogs.com
Η Αλεξάνδρα Στα Λαϊκά Του Μάνου Χατζιδάκι
Μ-ΝΜ
www.discogs.com
Μουσικες Ταξιαρχίες
ΝΜ-VG
www.discogs.com
Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής – Ξημερώνει
M-M
www.discogs.com
Δήμος Μούτσης- Φράγμα ,Συμμετέχει Η Σωτηρία Μπέλλου
M-NM
www.discogs.com
Μαρία Δημητριάδη, Αφροδίτη Μάνου Και Χορωδία, Θάνος Μικρούτσικος* – Τα Αντάρτικα
Μ-Μ
www.discogs.com
40 Χρόνια Τσιτσάνης
Mint-M ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
www.discogs.com
Σοφία Βέμπο - 30 Χρόνια
VG+ - VG+
www.discogs.com
18 Χρόνια Κώστας Χατζής : Θυμηθείτε Μαζί Μου / Χατζής ΄79
Μ-Μ
www.discogs.com
Γιάννης Πουλόπουλος - Άν Γυρίσεις Άν
Μ-Μ
www.discogs.com
Βίκυ Μοσχολιού – Το Τραμ Το Τελευταίο Και Άλλα Αρχοντορεμπέτικ
M-M
www.discogs.com
Αθηναϊκή Κομπανία - Θυμήσου Θείε Τάκη...
Μ-Μ
www.discogs.com
Γιάννης Πάριος – Τα Νησιώτικα
Μ-Μ
www.discogs.com
Γλυκερία – Τραγούδι Αισθηματικό
Μ-Μ
www.discogs.com
Βαγγέλης Γερμανός - Τα Μπαράκια (Παραγωγη του Διονύση Σαββόπουλου )
Μ-Μ
www.discogs.com
Ο Σταμάτης Κόκοτας Τραγούδα Για Όλους Απόστολο Καλδάρα
Μ-Μ
www.discogs.com
.Νίκος Νομικός – Ένα Αστέρι Γεννιέται
Μ-Μ
www.discogs.com
Αλέκα Κανελλίδου - Για Λίγους...
M-M
www.discogs.com
14 Χρυσές Επιτυχίες Του Νίκου Ξυλούρη
Μ-Μ
www.discogs.com
Χριστιάννα – Τι Να Μας Κάνει Η Νύχτα
Μ-Μ
www.discogs.com
Απόστολος Νικολαΐδης - Όταν Καπνίζει Ο Λουλάς
Μ-Μ
www.discogs.com
Γιάννης Πάριος – Θα Με Θυμηθείς
Μ-Μ
www.discogs.com
Γιάννης Πάριος - Ένα Γράμμα
Μ-Μ
www.discogs.com
Παραγγελιές 1983
Μ-Μ
www.discogs.com
Λίτσα Διαμάντη – Αγάπη Θέλω Μόνο
Μ-Μ
www.discogs.com
Λίτσα Διαμάντη - Άσε Με Να Σ΄Αγαπάω
Μ-Μ
www.discogs.com
Θέμης Αδαμαντίδης – Αγάπησέ Με
Μ-Μ
www.discogs.com
Μαρία Δημητριάδη, Αφροδίτη Μάνου Και Χορωδία, Θάνος Μικρούτσικος* – Τα Αντάρτικα
Δόθηκε.
νεα τιμή 250 για τα υπόλοιπα
Τιμή για όλα 300 .
Εχω βάλει μεμονωμένες αγγελίες και αλλού για μερικά ακριβά απο αυτα . Αν πουληθεί τίποτα θα ενημερώσω.
Θα τα αντάλλαζα και με κανένα μηχάνημα χωρίς να έχω κάτι στο μυαλό μου. Προτάσεις δεκτές.
Θάνος Μικρούτσικος* – Σταυρός Του Νότου
Μ-Μ ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
Thanos Mikroutsikos, Νίκος Καββαδίας, Γιάννης Κούτρας, Αιμιλία Σαρρή, Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ο Σταυρός Του Νότου (Vinyl, Greece, 1979) For Sale | Discogs
Shop the 1979 Greece Vinyl release of Ο Σταυρός Του Νότου by Thanos Mikroutsikos, Νίκος Καββαδίας, Γιάννης Κούτρας, Αιμιλία Σαρρή, Βασίλης Παπακωνσταντίνου at Discogs.
Μίκης Θεοδωράκης - 30 Χρυσές Επιτυχίες Του Μίκη Θεοδωράκη
Μ-Μ ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
Μίκης Θεοδωράκης* - 30 Χρυσές Επιτυχίες Του Μίκη Θεοδωράκη (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Μίκης Θεοδωράκης* - 30 Χρυσές Επιτυχίες Του Μίκη Θεοδωράκη (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Μίκης Θεοδωράκης - Οδυσσέας Ελύτης – Το Άξιον Εστί
Μ-Μ ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
Mikis Theodorakis - Οδυσσέας Ελύτης - Το Άξιον Εστί (Vinyl, Greece, 1974) For Sale | Discogs
Shop the 1974 Greece Vinyl release of Το Άξιον Εστί by Mikis Theodorakis - Οδυσσέας Ελύτης at Discogs.
Mikis Theodorakis-London Symphony Orchestra – Marche De L'Esprit-Oedipus Tyrannus
NM-NM ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
Mikis Theodorakis - London Symphony Orchestra - Marche De L'Esprit - Oedipus Tyrannus (Vinyl, France, 1970) For Sale | Discogs
Shop the 1970 France Vinyl release of Marche De L'Esprit - Oedipus Tyrannus by Mikis Theodorakis - London Symphony Orchestra at Discogs.
Η Αλεξάνδρα Στα Λαϊκά Του Μάνου Χατζιδάκι
Μ-ΝΜ
Αλεξάνδρα, Μάνος Χατζιδάκις* - Η Αλεξάνδρα Στα Λαϊκά Του Μάνου Χατζιδάκι (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Αλεξάνδρα, Μάνος Χατζιδάκις* - Η Αλεξάνδρα Στα Λαϊκά Του Μάνου Χατζιδάκι (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Μουσικες Ταξιαρχίες
ΝΜ-VG
Μουσικές Ταξιαρχίες - Μουσικές Ταξιαρχίες (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Μουσικές Ταξιαρχίες - Μουσικές Ταξιαρχίες (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής – Ξημερώνει
M-M
Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής - Ξημερώνει (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of Ξημερώνει by Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής at Discogs.
Δήμος Μούτσης- Φράγμα ,Συμμετέχει Η Σωτηρία Μπέλλου
M-NM
Δήμος Μούτσης , Στίχοι Κώστας Τριπολίτης , Συμμετέχει Η Σωτηρία Μπέλλου - Φράγμα (Vinyl, Greece, 1981) For Sale | Discogs
Shop the 1981 Greece Vinyl release of Φράγμα by Δήμος Μούτσης , Στίχοι Κώστας Τριπολίτης , Συμμετέχει Η Σωτηρία Μπέλλου at Discogs.
Μ-Μ
Μαρία Δημητριάδη, Αφροδίτη Μάνου Και "Τα Αντάρτικα" Chorus, Thanos Mikroutsikos - Τα Αντάρτικα (Τραγούδια Της Αντίστασης) (Vinyl, Greece, 1981) For Sale | Discogs
Shop the 1981 Greece Vinyl release of Τα Αντάρτικα (Τραγούδια Της Αντίστασης) by Μαρία Δημητριάδη, Αφροδίτη Μάνου Και "Τα Αντάρτικα" Chorus, Thanos Mikroutsikos at Discogs.
40 Χρόνια Τσιτσάνης
Mint-M ( ΒΙΝΎΛΙΟ- ΕΞΏΦΥΛΛΟ)
Βασίλης Τσιτσάνης - 40 Χρόνια Τσιτσάνης (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of 40 Χρόνια Τσιτσάνης by Βασίλης Τσιτσάνης at Discogs.
Σοφία Βέμπο - 30 Χρόνια
VG+ - VG+
Σοφία Βέμπο - 30 Χρόνια (All Versions) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Σοφία Βέμπο - 30 Χρόνια (All Versions) at the Discogs Marketplace.
18 Χρόνια Κώστας Χατζής : Θυμηθείτε Μαζί Μου / Χατζής ΄79
Μ-Μ
Κώστας Χατζής - 18 Χρόνια Κώστας Χατζής : Θυμηθείτε Μαζί Μου / Χατζής ΄79 (Vinyl, Greece, 1979) For Sale | Discogs
Shop the 1979 Greece Vinyl release of 18 Χρόνια Κώστας Χατζής : Θυμηθείτε Μαζί Μου / Χατζής ΄79 by Κώστας Χατζής at Discogs.
Γιάννης Πουλόπουλος - Άν Γυρίσεις Άν
Μ-Μ
Γιάννης Πουλόπουλος - Άν Γυρίσεις Άν (All Versions) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Γιάννης Πουλόπουλος - Άν Γυρίσεις Άν (All Versions) at the Discogs Marketplace.
Βίκυ Μοσχολιού – Το Τραμ Το Τελευταίο Και Άλλα Αρχοντορεμπέτικ
M-M
Βίκυ Μοσχολιού, Λουκιανός Κηλαηδόνης - Το Τραμ Το Τελευταίο Και Άλλα Αρχοντορεμπέτικα (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of Το Τραμ Το Τελευταίο Και Άλλα Αρχοντορεμπέτικα by Βίκυ Μοσχολιού, Λουκιανός Κηλαηδόνης at Discogs.
Αθηναϊκή Κομπανία - Θυμήσου Θείε Τάκη...
Μ-Μ
Αθηναϊκή Κομπανία - Θυμήσου Θείε Τάκη... (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Αθηναϊκή Κομπανία - Θυμήσου Θείε Τάκη... (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Γιάννης Πάριος – Τα Νησιώτικα
Μ-Μ
Γιάννης Πάριος - Τα Νησιώτικα (Vinyl, Greece, 1982) For Sale | Discogs
Shop the 1982 Greece Vinyl release of Τα Νησιώτικα by Γιάννης Πάριος at Discogs.
Γλυκερία – Τραγούδι Αισθηματικό
Μ-Μ
Γλυκερία - Τραγούδι Αισθηματικό (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Γλυκερία - Τραγούδι Αισθηματικό (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Βαγγέλης Γερμανός - Τα Μπαράκια (Παραγωγη του Διονύση Σαββόπουλου )
Μ-Μ
Βαγγέλης Γερμανός - Τα Μπαράκια (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Βαγγέλης Γερμανός - Τα Μπαράκια (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Ο Σταμάτης Κόκοτας Τραγούδα Για Όλους Απόστολο Καλδάρα
Μ-Μ
Σταμάτης Κόκοτας - Απόστολος Καλδάρας - Ο Σταμάτης Κόκοτας Τραγούδα Για Όλους Απόστολο Καλδάρα (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of Ο Σταμάτης Κόκοτας Τραγούδα Για Όλους Απόστολο Καλδάρα by Σταμάτης Κόκοτας - Απόστολος Καλδάρας at Discogs.
.Νίκος Νομικός – Ένα Αστέρι Γεννιέται
Μ-Μ
Νίκος Νομικός - Ένα Αστέρι Γεννιέται (Vinyl, Greece, 1979) For Sale | Discogs
Shop the 1979 Greece Vinyl release of Ένα Αστέρι Γεννιέται by Νίκος Νομικός at Discogs.
Αλέκα Κανελλίδου - Για Λίγους...
M-M
Αλέκα Κανελλίδου - Για Λίγους... (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Αλέκα Κανελλίδου - Για Λίγους... (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
14 Χρυσές Επιτυχίες Του Νίκου Ξυλούρη
Μ-Μ
Νίκος Ξυλούρης - 14 Χρυσές Επιτυχίες Του Νίκου Ξυλούρη (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Νίκος Ξυλούρης - 14 Χρυσές Επιτυχίες Του Νίκου Ξυλούρη (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Χριστιάννα – Τι Να Μας Κάνει Η Νύχτα
Μ-Μ
Χριστιάνα - Τι Να Μας Κάνει Η Νύχτα (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of Τι Να Μας Κάνει Η Νύχτα by Χριστιάνα at Discogs.
Απόστολος Νικολαΐδης - Όταν Καπνίζει Ο Λουλάς
Μ-Μ
Απόστολος Νικολαΐδης - Όταν Καπνίζει Ο Λουλάς (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Απόστολος Νικολαΐδης - Όταν Καπνίζει Ο Λουλάς (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Γιάννης Πάριος – Θα Με Θυμηθείς
Μ-Μ
Γιάννης Πάριος, Πυθαγόρας - Θα Με Θυμηθείς (Vinyl, Greece, 1979) For Sale | Discogs
Shop the 1979 Greece Vinyl release of Θα Με Θυμηθείς by Γιάννης Πάριος, Πυθαγόρας at Discogs.
Γιάννης Πάριος - Ένα Γράμμα
Μ-Μ
Γιάννης Πάριος - Ένα Γράμμα (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Γιάννης Πάριος - Ένα Γράμμα (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Παραγγελιές 1983
Μ-Μ
Παραγγελιές (Vinyl, Greece, 1983) For Sale | Discogs
Shop the 1983 Greece Vinyl release of Παραγγελιές at Discogs.
Λίτσα Διαμάντη – Αγάπη Θέλω Μόνο
Μ-Μ
Λίτσα Διαμάντη - Αγάπη Θέλω Μόνο (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of Αγάπη Θέλω Μόνο by Λίτσα Διαμάντη at Discogs.
Λίτσα Διαμάντη - Άσε Με Να Σ΄Αγαπάω
Μ-Μ
Λίτσα Διαμάντη - Άσε Με Να Σ΄Αγαπάω (Vinyl Records) For Sale at Discogs Marketplace
Buy and sell Λίτσα Διαμάντη - Άσε Με Να Σ΄Αγαπάω (Vinyl Records) at the Discogs Marketplace.
Θέμης Αδαμαντίδης – Αγάπησέ Με
Μ-Μ
Θέμης Αδαμαντίδης - Αγάπησέ Με (Vinyl, Greece, 1980) For Sale | Discogs
Shop the 1980 Greece Vinyl release of Αγάπησέ Με by Θέμης Αδαμαντίδης at Discogs.
Δόθηκε.
νεα τιμή 250 για τα υπόλοιπα
Last edited by a moderator: