Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο ή τραγουδάτε....

Reaction score
51
...δηλώστε το εδώ!!!!:happy_6:

Υπάρχουν πολλοί φίλοι που ψάχνουν ανθρώπους με μεράκι και αγάπη στην μουσική για να ταιριάξουν μαζί τις μουσικές τους ιδέες ή να οργανώσουν κάποιο σχήμα!!!:happy_2: :happy_2: :happy_2:

Οποιοδήποτε είδος μουσικής και όργανο πιστεύω πως έχει σημασία, ακόμη και η φωνή!!!

-Που ξέρεις στο τέλος μπορεί να φτιάξουμε και δικό μας ...σχήμα!!!!:happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο ή τραγουδάτε....

Πιάνο, αλλά δεν το....πιάνω στο χέρια μου πλέον.
Θέλω κανένα δίμηνο σκληρή δουλειά για να έρθω στα ίσια μου και δεν το αποφασίζω.

Reaction score
14

Κλασική Κιθάρα. Μαζί με τον Δημ/λο είμαστε...super.!!!

Reaction score
5
τραγούδι και πολυ πολυ πολυ λίγο κιθάρα (περισσότερο ως συνοδεία για να κραταω την φωνή μου σε φόρμα την έχω πια παρά για λέω ότι παίζω κιθάρα)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Παλιότερα ντράμς (μιλάμε πριν 16-17 χρόνια).

Την τελευταία 15ετία κιθάρα, ακουστική και ηλεκτρική...

Juf

Reaction score
0
Φλαουτάκι του θέου... :smoking:

Από έγχορδα έχω περάσει λίγο από κιθάρα και ένα παλιομπούζουκο για κανένα ρεμπέτικο αλλά δεν με γέμισαν.

Τώρα θα αρχίσω λίγο πιάνο. Σαν όργανο μου αρέσει και αν βρω τον χρόνο θα ήθελα να προχωρήσω πέραν του επιπέδου των υποχρεωτικών που χρειάζομαι για το φλάουτο.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Πιάνο - πλήκτρα - τραγούδι.

Α, και επίσης μπαγλαμά, τουμπερλέκι και... ολίγον από φλογέρα. Και 3 συγχορδίες στην κιθάρα (όχι παραπάνω). "happy_1"

Reaction score
1
Λοιπόν από τα χέρια μου έχουν περάσει τα εξής:

1) Πίανο (12 χρονάκια Ωδειακά, βαρέθηκα το "κλασσικό" και έτσι μόλις έφτασα 3η Μέση το παράτησα! Ακόμα παίζω όταν είμαι στο πατρικό, αλλά στο σπίτι μου δυστυχώς...ο τοίχος είναι ακόμα άδειος!)
2) Ακκορντεόν (λόγω αγάπης για το tango και τον Astor Piazzolla... τελικά διαπίστωσα ότι δεν είχε καμία σχέση με το bandoneon του Astor και "το πήρε το ποτάμι" αφού αξιοποιήθηκε στα χέρια ενός μικρούλη μαθητή)
2) Σαξόφωνο (altακι ένα Trevor James, το οποίο αρχικά μετανάστευσε στην Αγγλία για τις ανάγκες φίλου και μετά άλλαξε κι' αυτό χέρια...)
3) Κλαρινέτο (υπάρχει ακόμα, λόγω συναισθημαικού δεσίματος)

Βέβαια με τα πνευστά τελικά δεν..... μας βγήκε, έτσι η σχέση είναι καθαρά "διακοσμητική"!
Σήμερα υπάρχει μόνο πιάνο στο πατρικό (μέχρι αγοράς νέου), και μία χρωματική φυσσαρμόνικα (με την οποία μόλις έχω αρχίσει να παιδεύομαι...)

Όσο για φωνή...
Από τα 12 μέχρι τα 30 μέλος σε 4-5 χορωδίες (reading the "F clef" για τους γνώστες...;-)).
Μάλλον κάτι κάνουμε...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ακορντεον, ντραμς και τραγουδι... Παιζω ντραμς στους Proxima Dies και τραγουδαω με διαφορα σχηματα κατα καιρους σε διαφορα live...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Eδω παιξαμε το προηγουμενο ΣΚ support στους Rotting Christ... Λιγο πριν παιξουμε ειχα μιλησει στον Ρέγκουνα με αποτελεσμα να μου πεσουν τα μαλλια... :lol:

Reaction score
0
Πιάνο 3η μέση αλλά το είχα αφήσει για καμιά 10αριά χρόνια. Τώρα που πήρα δικό μου πιάνο αρχίζω να ξαναζεστένομαι.

Από πνευστά πρώτα φλογέρα (όπως όλοι όσοι ξεκινάνε για πνευστό) και μετά φλάουτο για 4-5 χρόνια, αλλά έχει άλλα τόσα που σταμάτησα. Δυστυχώς αυτό δεν είναι σαν το πιάνο. Θέλει "προπόνηση" εκτός από εξάσκηση (μυες προσώπου, διάφραγμα, κοιλιακούς, βραχίονες, δάχτυλα).

Από φωνή, τα της κλασσικής: σολφέζ, χορωδία (μπάσος).

Reaction score
0
Παίζω πλήκτρα εδώ και περίπου τριάντα χρόνια.

Για όσους ασχολούνται ο εξοπλισμός μου είναι ένα YAMAHA Motif ES 6 και ROLAND Juno-G ενώ έχει περάσει από τα χεράκια μου και το KORG M1 .

Ασχολούμαι ιδιαίτερα με blues και funk παίξιμo σε ερασιτεχνικό , αλλά με έμπειρους μουσικούς , συγκρότημα.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Παίζω πλήκτρα εδώ και περίπου τριάντα χρόνια.

Για όσους ασχολούνται ο εξοπλισμός μου είναι ένα YAMAHA Motif ES 6 και ROLAND Juno-G ενώ έχει περάσει από τα χεράκια μου και το KORG M1 .

Ασχολούμαι ιδιαίτερα με blues και funk παίξιμo σε ερασιτεχνικό , αλλά με έμπειρους μουσικούς , συγκρότημα.
:respect:

Yamaha EX-7 εδώ, με ίδιες προτιμήσεις. :cool_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Εγώ ξέρω τον κιθαρίστα... Ο Μπάμπης ο Σουγιάς δεν είναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll