- Reaction score
- 0
Πωλούνται τα εξής σετ για το IPHONE 3G!
Το σετ περιλαμβάνει :
4 x screen protectors (για την προστασία της οθόνης από γρατζουνιές – δαχτυλιές κτλ)
+
1 x φορτιστής αυτοκινήτου (άσπρος ή μαύρος)(Δοκιμασμένοι ότι δουλεύουν όλοι)
+
1 x θήκη σιλικόνης μαύρη (ή άσπρη(λίγα κομμάτια)) (ultra slim) (η συγκεκριμένη είναι πολύ λεπτή και εφαρμόζει ιδανικά)
Στην τιμή των 35Ευρώ!!
Με 2Ε αποστολή σε όλη την Ελλάδα εφόσον γίνει η κατάθεση του ποσού (στον λογαριασμό μου ή στο PayPal)
Όσοι είναι από Αθήνα η συναλλαγή θα γίνει ‘χέρι με χέρι’
Οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν PM για (ερωτήσεις - παραγγελίες)
Τα σετ είναι 12 για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην περίπτωση που θέλετε παραπάνω .
Μην ποστάρετε εδώ..
Επειδή αύριο θα φύγω για το χωριό μου, μέσα στην εβδομάδα που θα γυρίσω θα κανονίσουμε και τις αποστολές..
Το σετ περιλαμβάνει :
4 x screen protectors (για την προστασία της οθόνης από γρατζουνιές – δαχτυλιές κτλ)
+
1 x φορτιστής αυτοκινήτου (άσπρος ή μαύρος)(Δοκιμασμένοι ότι δουλεύουν όλοι)
+
1 x θήκη σιλικόνης μαύρη (ή άσπρη(λίγα κομμάτια)) (ultra slim) (η συγκεκριμένη είναι πολύ λεπτή και εφαρμόζει ιδανικά)
Στην τιμή των 35Ευρώ!!
Με 2Ε αποστολή σε όλη την Ελλάδα εφόσον γίνει η κατάθεση του ποσού (στον λογαριασμό μου ή στο PayPal)
Όσοι είναι από Αθήνα η συναλλαγή θα γίνει ‘χέρι με χέρι’
Οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν PM για (ερωτήσεις - παραγγελίες)
Τα σετ είναι 12 για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην περίπτωση που θέλετε παραπάνω .
Μην ποστάρετε εδώ..
Επειδή αύριο θα φύγω για το χωριό μου, μέσα στην εβδομάδα που θα γυρίσω θα κανονίσουμε και τις αποστολές..