Αξεσουάρ για το iphone 3g

Reaction score
0
Πωλούνται τα εξής σετ για το IPHONE 3G!
Το σετ περιλαμβάνει :

4 x screen protectors (για την προστασία της οθόνης από γρατζουνιές – δαχτυλιές κτλ)

+

1 x φορτιστής αυτοκινήτου (άσπρος ή μαύρος)(Δοκιμασμένοι ότι δουλεύουν όλοι)

+

1 x θήκη σιλικόνης μαύρη (ή άσπρη(λίγα κομμάτια)) (ultra slim) (η συγκεκριμένη είναι πολύ λεπτή και εφαρμόζει ιδανικά)

Στην τιμή των 35Ευρώ!!

Με 2Ε αποστολή σε όλη την Ελλάδα εφόσον γίνει η κατάθεση του ποσού (στον λογαριασμό μου ή στο PayPal)

Όσοι είναι από Αθήνα η συναλλαγή θα γίνει ‘χέρι με χέρι’

Οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν PM για (ερωτήσεις - παραγγελίες)

Τα σετ είναι 12 για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην περίπτωση που θέλετε παραπάνω .
Μην ποστάρετε εδώ..

Επειδή αύριο θα φύγω για το χωριό μου, μέσα στην εβδομάδα που θα γυρίσω θα κανονίσουμε και τις αποστολές..

Reaction score
0
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα εφόσον γίνει η κατάθεση του ποσού (στον λογαριασμό μου ή στο PayPal)

Reaction score
0
Νεα προσφορά!!!

* Ένα πολύ καλό δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα!!!
(σε αυτούς που έχουν ή θα αποκτήσουν IPHONE)

Πωλούνται* τα εξής σετ για το IPHONE 3G! (update)
Το σετ περιλαμβάνει :

5 x screen protectors (ζελατίνες που καλύπτουν όλη την οθόνη του iphone και την προστατεύουν από γρατζουνιές ,* δαχτυλιές κτλ)

+

3 x πανάκια καθαρισμού

+

1 x φορτιστής αυτοκινήτου (άσπρος ή μαύρος)(Δοκιμασμένοι ότι δουλεύουν όλοι)

+

1 x θήκη σιλικόνης μαύρη(μόνο μια άσπρη) (ultra slim) (η συγκεκριμένη είναι πολύ λεπτή και εφαρμόζει ιδανικά και είναι μακράν η πιο διακριτική και ωραία θήκη μέχρι στιγμής κατά την γνώμη μου)

+

1 x Καλώδιο USB(2.0) για iphone(κάνει όχι μόνο για 3g αλλά και για 2g,ipod κτλ)( Για να μην κάθεστε να βγάζετε κάθε φορά το καλώδιο από τον φορτιστή σας για να συνδέσετε το iphone σε κάποιο υπολογιστή!)

Στην τιμή των 37Ευρώ ανά σετ!!
(Όποιος πάρει 2 σετ δώρο και 1 mirror screen protector)

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα εφόσον γίνει η κατάθεση του ποσού (στον λογαριασμό μου ή στο PayPal)

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή, αλλά με τον παραλήπτη να επιβαρύνεται να έξοδα(Ελτα - Acs ..)

Όσοι είναι από Αθήνα η συναλλαγή μπορεί γίνει ‘χέρι με χέρι’

Tα set δεν σπάνε (δεν δίνω ξεχωριστά κάποια κομμάτια από το σετ, οπότε μην μου στέλνετε αν δεν θέλετε όλο το σετ)*

Reaction score
0
Υπάρχουν ακόμα 3 μαυρα και ενα ασπρο που ξέχασα να γράψω
Όποιος πάρει 2 σετ δώρο mirror protector.

Reaction score
0
1 Μαύρο και 1 άσπρο έμειναν..
Όποιος τα πάρει μαζί η τιμή γίνεται 50Ε και δώρο και mirror protector..
Άντε για να κλείσει η αγγελία..

Reaction score
0
Απάντηση: Αξεσουάρ για το iphone 3g

Επειδή μου είχατε στείλει κάποιοι για σετάκι και έχω σβήσει τα pm αν θέλετε ξαναστείλτε μου..

5 x screen protectors (ζελατίνες που καλύπτουν όλη την οθόνη του iphone και την προστατεύουν από γρατζουνιές , δαχτυλιές κτλ)

+

5 x πανάκια καθαρισμού

+

1 x φορτιστής αυτοκινήτου (Δοκιμασμένοι ότι δουλεύουν όλοι)

+

1 x θήκη σιλικόνης μαύρη (ultra slim) (η συγκεκριμένη είναι πολύ λεπτή και εφαρμόζει ιδανικά και είναι μακράν η πιο διακριτική και ωραία θήκη μέχρι στιγμής κατά την γνώμη μου)

+

1 x Back-cover με το λογότυπο και όλα (σαν να μην φαίνεται ότι έχετε προστατευτική θήκη)
Υπάρχει και μαύρη και άσπρη(είναι σαν να αλλάζεις προσόψεις) Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε..

+

1 x Καλώδιο USB(2.0) για iphone(κάνει όχι μόνο για 3g αλλά και για 2g,ipod κτλ)( Για να μην κάθεστε να βγάζετε κάθε φορά το καλώδιο από τον φορτιστή σας για να συνδέσετε το iphone σε κάποιο υπολογιστή!)

Στην τιμή των 39Ευρώ ανά σετ!!

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή, αλλά με τον παραλήπτη να επιβαρύνεται να έξοδα(Ελτα - Acs ..)

Tα set δεν σπάνε (δεν δίνω ξεχωριστά κάποια κομμάτια από το σετ, οπότε μην μου στέλνετε αν δεν θέλετε όλο το σετ)

3-4 σετάκια είναι για την ώρα για αυτό βιαστείτε…

Reaction score
0

Όσοι μου είχατε στείλει για σετάκι ξαναστείλτε μου σύντομα μήπως προλάβετε αυτήν την φορά!..

3 x screen protectors (ζελατίνες που καλύπτουν όλη την οθόνη του iphone και την προστατεύουν από γρατζουνιές , δαχτυλιές κτλ)

+

3 x πανάκια καθαρισμού

+

1 x φορτιστής αυτοκινήτου (Δοκιμασμένοι ότι δουλεύουν όλοι)

+

1 x θήκη σιλικόνης μαύρη (ultra slim) (η συγκεκριμένη είναι πολύ λεπτή και εφαρμόζει ιδανικά και είναι μακράν η πιο διακριτική και ωραία θήκη μέχρι στιγμής κατά την γνώμη μου)

+

1 x Back-cover με το λογότυπο και όλα (σαν να μην φαίνεται ότι έχετε προστατευτική θήκη)
Υπάρχει και μαύρη και άσπρη(είναι σαν να αλλάζεις προσόψεις) Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε..

Στην τιμή των 34Ευρώ ανά σετ!!

Tα set δεν σπάνε (δεν δίνω ξεχωριστά κάποια κομμάτια από το σετ, οπότε μην μου στέλνετε αν δεν θέλετε όλο το σετ)

5 σετάκια είναι για την ώρα για αυτό βιαστείτε…

Reaction score
0

Επειδή είναι τα τελευταία και δεν θα ξαναφέρω άλλα.....

30Ε το σετάκι..

Όποιος αγοράσει 2 σετάκια η τιμή πάει στα 55Ε και 4 100Ε

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.175
Members
38.666