Αξιζει η αγορά μιας crt 32'' 100hz στα 500 ευρω?

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω μια 32'' η οποία θα είναι μόνο για τηλεοπτικά προγράμματα καθότι υπάρχει προβολέας για dvd. Το ερώτημα μου είναι: Αξίζει η αγορά μιας crt στα 100 hz γύρω στα 500 ευρώ ή θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα με lcd παραπλήσιας τιμής; Αποτι ξέρω οι crt έχουν καταργηθεί και ότι βρω θα είναι απο στοκ καταστημάτων. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι είτε crt η lcd?

Reaction score
14
αξίζει μόνο αν δεν σε νοιάζει τίποτε αλλο απο τηλεοπτικό πρόγραμμα, και δευτερον αν δεν σε ενδειαφέρει ο ογκος που πλέον μοιάζει λίγο παρακμιακός και ντεμοντέ!

Ο μόνος λόγος που θα αγόραζα εγώ μια CRT όχι όμως 500 ευρώ αλλά πολύ λιγότερα, είναι ίσως η νοσταλγία μιας τεχνολογίας που έφυγε... ουτε κάν φέυγει!!!

Reaction score
0
Αν είναι για CRT και μόνο τηλεοπτικό σήμα, τότε καλύτερα 29" 4/3 αντί για 32 16/9.
Αλλά,
>πολύς όγκος, (για τη συσκευή και το χώρο)
>μικρό μέγεθος, (αποδεκτό βέβαια για ειδήσεις!)
>πολύ μικρό μέγεθος για να δει κανείς ταινία από DVD.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Αξιζει η αγορά μιας crt 32'' 100hz στα 500 ευρω?

Βγαζοντας απο την...κρυψωνα της την 32" Φιλιπς CRT, μονο τοτε συνειδητοποιησα τι τεραστιο ογκο ειχε. Τεραστια πραγματικα κι ασηκωτη, μα και υπεροχη εικονα. Φυσικα η μοντερνα LCD εχει αλλη φινετσα ΑΛΛΑ νοσταλγω την εικονα της παλαιας"happy_1" Ναι, μονο για τιβι αξιζει η crt (ιδιως η Φιλιπς με pixel plus -ειχα 29" matchline, ωραιοτατη), αρκει να την κρυψεις!!!

Reaction score
0

ΦΙΛΕ ΝΟΛΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η CRT ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ LCD.ΓΙΑΤΙ
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ PC,ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΣ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!

Reaction score
0

ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ CRT.ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,τελικά μάλλον σε lcd 32'' προσανατολίζομαι την φιλιπς 9632 γύρω στα 1100 ευρω.
Οι crt πολυ μεγάλη πλεον για σαλόνι

Reaction score
7
Αν αγοράσεις τώρα τηλεόραση για κύρια θέαση τηλεοπτικού σήματος ΠΑΡΕ PLASMA και θα πρότεινα Panasonic ΤΗ-42PX7 κοντά στα χρήματα που διαθέτεις (και φτηνότερη κιόλας). Αν σε περιορίζει ο χώρος νομίζω υπάρχει και το ίδιο μοντέλο σε 37". Άσε τις LCD για άλλες χρήσεις.

Reaction score
50
Ολοι λένε ότι οι LCD δεν κάνουν για τηλεοπτικό σήμα, αν μιλάμε όμως για 32" ή μικρότερη τότε θα διαφωνήσω. Στις πολλές ίντσες φαινονται τα προβήματα της ανάλυσης/ κινησης κλπ, όχι όμως στις 32" - ανάλογα παντα και με την απόσταση θέασης.

Ψάξτο λίγο το θέμα και δες αν μπορείς σε σπίτια φίλων και όχι σε έκθεση μιας και το περιβάλον ξεγελάει.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αξιζει η αγορά μιας crt 32'' 100hz στα 500 ευρω?

Βγαζοντας απο την...κρυψωνα της την 32" Φιλιπς CRT, μονο τοτε συνειδητοποιησα τι τεραστιο ογκο ειχε. Τεραστια πραγματικα κι ασηκωτη, μα και υπεροχη εικονα. Φυσικα η μοντερνα LCD εχει αλλη φινετσα ΑΛΛΑ νοσταλγω την εικονα της παλαιας"happy_1" Ναι, μονο για τιβι αξιζει η crt (ιδιως η Φιλιπς με pixel plus -ειχα 29" matchline, ωραιοτατη), αρκει να την κρυψεις!!!
ΔΕΝ κρύβεται η ρημάδα!!!

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!

Αλλά εικόνα
...... ΚΡΥΣΤΑΛΟ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll